Stäng

15 reaktioner på “Nu kostar det 432 kronor att läsa klimat alarmet

 1. Jag såg nyheten om 11000 forskare på morgonen, på text-tv. 11000 klimatforskare fördelat på 100 länder, det blir väldigt många klimatforskare i snitt per land, tänkte jag. Är det ens möjligt? Nej, det var ju inte möjligt, och de skrev faktiskt forskare, upptäckte jag. Hur många forskare, med riktig identitet, har man då lyckats skaka fram? När känsloargument och skräck ska basuneras ut, så spelar sanningen inte ens andrafiolen; sanningen blir eskorterad bort från dörren till konserthuset. Vilka var förresten de cirka hundra länderna, var alla världsdelar representerade?

   1. Nja Expressen vet nog vad de gör. Detta är väl det bästa sättet att gömma news. För det är väl ingen som pröjsar för att läsa denna skitblaska.

 2. Apropå vart tog ”4000 forskare” vägen….???

  Samma organisation skrev för två år sedan ett likadant ”klimatkris”-dokument men då hade 15 364 ” forskare” skrivit under, från 184 länder

  Då som nu genom samma professor Ripple och organisationen Bioscience.

  Varför minskar underskrifterna ? Varför är det så mycket studenter, som får skriva under och folk som inte har faktakunskapen i ämnet klimatvetenskap?

  Dokumentet från 2017 på denna länk.

  https://academic.oup.com/bioscience/article/67/12/1026/4605229

 3. Musse Pigg och andra seriefigurer finns tydligen med bland de s.k. ”klimatforskarna”. Men det var väl inte annat att vänta från klimatfascisterna och deras fuskande med statistik.

 4. Då finns det uppenbart några som tar chansen att tjäna pengar på jippot och får i bästa fall kanske ihop till en förmögenhet.

  Det kanske t o m finns risk att de sponsrar Klimat-Greta för att täcka utläggen för hennes turné-kostnader.

 5. om det är sååååå livsviktigt borde det vara tillgängligt och gratis för att motarbeta och överbevisa klimatalarmister.

  Som att lägga lösningen på camcer frågan som bara vissa får tillgång till att läsa. INGEN hade gjort det

Kommentera

%d bloggare gillar detta: