Stäng

Funktionshindrad man slagen i ansiktet under grovt rån

BROTTSLIGHET. Under tisdagskvällen larmade vittnen polisen om ett pågående rån. En funktionshindrad 63-årig man fick ta emot flera slag i ansiktet, rapporterar Lokaltidningen.se.

Klockan var någon gång mellan 20.10–20.30 när två okända gärningspersoner hoppade på en man på Vallmogatan.

– Det är uppsatt som grovt rån eftersom det hänt mot en funktionshindrad. Det är oklart om man fått med sig något men det har försökt få med sig mobilen men inte lyckats, säger Richard Glantz, kommunikatör på Polisen i nordvästra Skåne.

Vid rånet får 63-åringen ta emot flera slag i ansiktet men personen ska inte behövt åka ambulans på grund av sina skador.

– Vittnen som ser det här ringer oss och vi kommer på plats. Det här är synnerligen rått. Det är ett rätt ovanligt brott, det hör inte till vanligheterna med grovt rån i Teckomatorp, säger Richard Glantz.

Tidigare under dagen inträffade en liknande rån mot en äldre dam i kommunen.

-Pettersson noterar två rån med vittnen men inget signalement…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

3 reaktioner på “Funktionshindrad man slagen i ansiktet under grovt rån

  1. Skulle varit vit makt som spöat en muslim i rullstol, då djävlar hade det tagit hus i helvete.
    Nu var det ju bara en kostsam Svensk i rullstol, så det gör ingenting, hälsar Expo, AFA, regeringen och FOI som har fullt upp med att jaga pensionärer på nätet.

  2. Att ge sig på en funktionshindrad man på 63 år är ett brott som saknar motstycke i det gamla Sverige. I vår egen kultur gör man inte så. Det innebär att har man fler kulturer så tvingas man leva med deras värderingar också. Det vill inte jag.

  3. ”men inget signalement.” Kom att tänka på GW. när han sa’ : det är så de brukar se ut ! 😄

Kommentera

%d bloggare gillar detta: