Var håller regeringen hus?

30 thoughts on “Var håller regeringen hus?

 1. Morgan Johansson snackar skit.Han tror att problemet löses genom att jaga till världens ände.Han jagar ju inte ens till gränsen.Han vet nog inte att världen består av mer än Sverige.
  Herregud sån pajas
  Lars Börje Byling

 2. Därför att Löfven et consorts inte befinner sig där de kan finna verkligheten. Han går till fina salongen där han behandlas som en kung. Han äter där medborgaren inte har tillträde. När såg du nån i Löfvenligan åka flyg med alla oss andra internetbokare? När åkte de tåg i andra klass?
  När pratade de med sina medpassagerare?
  En fråga var en gång en reporter som frågade hur mycket liter en mjölk kostade. De hade ingen aaaaning om det.

  • Annat var det förr. Per Albin han tog spårvagnen varje dag till jobbet. Undrar om det ens fanns några livvakter med på tåget?
   Gissar att dagens politiker inte vågar konfrontera allmänheten.

 3. Vi får väl ändå ha ett visst överseende med Morgan Johansson – han håller ju på att ”jaga till världens ände”.
  Sedan är det kanske tveksamt om han förföljer någon eller om han bara galopperar på.

 4. Det enda man kan säga med säkerhet om valet 2022 redan nu är väl att sossarna vinner. Även om dom får 4% så blir det dryga 25% i valresultatet.
  Så mycket ljuger sossarna.

 5. Skall bli intressant att se nästa val! Om det nu blir något.

  Det skylls hela tiden på media och på att politikerna mörkar! Folket visste tydligen ingenting vid tidigare val! Politikerna skall dessutom ställas till inför rätta för landsförräderi enligt vissa, trots att dom är helt öppet har gått till val med sin politik! Ingen har haft något ansvar för sin röst!

  Nu kan det väl inte ha undgått någon vad som händer i vårt arma land?

  2022 får vi se om svenskarna ville betala för sin egen utrotning eller inte!

 6. Stefan Löfven lovade redan år 2017 att …

  https://4.bp.blogspot.com/-udvmZUpYJUA/WMrhRPWuJVI/AAAAAAAAF_8/_U0qUOdno1Qjw904zGrwL6YLIurAlQiSwCLcB/s640/Loven%2Bgriper%2Bin%2Blow.jpg

  Jeanders bildblogg

  … men han har fortfarande inte preciserat exakt när löftet kommer att infrias. Ska vi gissa att det kanske kan bli av “lite längre fram”.

  Morgan Johansson sa den 5 sep. 2019 bl a att “vi är överens om att vi ska inte blicka bakåt så mycket, utan vi ska se vad är det vi ska göra nu utöver de åtgärder som genomförts”. ???

  Han meddelade också att S sa före valet 2018 att inte förhandla med SD.

  [youtube https://www.youtube.com/watch?v=YmPAJEcTAGo&w=560&h=315%5D

  Utestängningen av SD var ett löfte … sannolikt det enda … som socialdemokraterna hittills lyckats infria / kommer att infria till det svenska folket under innevarande mandatperiod 2019 – 2022.


 7. mental coma, där patsientens läppar bluddrar
  i dvala utan ha något vettigt att komma med
  …vore lika så gott stänga av respiratorn och
  låta den hjärndöde få dra sin sista suck!

 8. Och nu har tydligen hus börjat explodera av sig själva:

  “En explosion har inträffat på Göingegatan i Hässleholm och en fasad på en bostadsbyggnad har skadats. Nationella bombskyddet är på väg till platsen.

  – Det är för tidigt att säga vad det är som har exploderat. Platsen är avspärrad och bombskyddet är kontaktat, säger Rickard Lundqvist, polisens presstalesperson Rickard Lundqvist.” (SVT)

 9. Jimmie ställer den lättaste av frågor till de ansvariga…Som naturligtvis varken kan eller vill svara på Jimmies enkla fråga! Med Löfven och Lille-Mollgan vid rodret så sjunker skeppet Sverige allt snabbare mot avgrunden!

  • Skulle Sverige få 4 år till av detta vanstyre så betyder det att landet UTPLÅNAS helt och hållet från världskartan och att innevånarantalet sjunker till omkring 1 miljon.

 10. Nu får vi ju inte glömma bort moderaternas skuld i det hela. Den grova brottsligheten började ju inte med att sossarna kom till makten 2014. Vi hade stora problem i landet redan innan. Motar man inte Olle i grind, så blir det en massa onödiga problem.
  Sossarnas oförmåga eller rent av ovilja att hantera situationen har sen gjort det än värre.

  Med den organisation och bemanning som polisen idag har kommer man inte att kunna klara av att bekämpa brottsligheten. Risken är istället kontraproduktiv att poliser slutar i ren frustration och då blir det ju än värre.

  Så Stefan och Morgan, det är ni som måste göra något och att bara skjuta till mer pengar till polisen räcker inte.

  • Just nu har sossarna ansvaret och makten för Sverige tillsammans med fjollorna i MP i spetsen! Det de möjligtvis gör….är att begränsa polisens resurser!

  • Sossarna har störst skuld i denna kaos situation, det enda dessa oduglingarna kan göra för Sverige är att avgå och lämna landet.

   • Svar till ” kalasbetalaren”
    Just det. Den sossedomminerade väljarskara som bevisligen är totalt tomma i huvudet.

   • Självklart är det väljarnas fel att vi har skräppolitiker, men nu var frågan vilket parti som ställt till mest elände och där är sossarna överlägsna.

 11. – men varför fundera!

  Regeringen, socialdemokraterna, LANDSFÖRRÄDARNA har ju
  kontraktet med Muslimska Brödraskapet sedan 1999 om att
  LANDSFÖRRÄDARNA ska tillse att muslimerna får viktiga
  positioner i alla styrelser i Sverige – inklusive REGERINGEN!

  Som kompensation lovar muslimerna att rösta på S.

  D.v.s. regeringen kan inte ”inkräkta” på dessa organisationer!

  Försök förstå vart Vårt Fosterland är på väg!

  • Nu ska väl visst Nyans var registrerat hos Valmyndigheten så Svetsarn kan väl glömma o få sina extra röster.

Kommentera