Stäng

Fyra eritreaner åtalas för grov våldtäkt mot barn

BROTTSLIGHET. I juni i år häktades fem män för grov våldtäkt mot barn. Fyra män åtalas nu för brottet vid Örebro tingsrätt.

I samband med våldtäkten ska en av männen ha filmat i hemlighet. Förutom åtalet för grov våldtäkt mot barn åtalas han för kränkande fotografering och barnpornografibrott. Han åtalas även för ytterligare en våldtäkt mot flickan, som ska ha inträffat samma dag som den andra våldtäkten.

I åtalet framgår det att männen har begått brottet avsiktligt och att flickan inte deltagit frivilligt. Alla fyra män åtalas därmed för grov våldtäkt.

Priset avser tur och retur och det ska det naturligtvis inte vara.

TIDIGARE 2019-06-20. Fem eritreaner häktade för grov våldtäkt mot barn

BROTTSLIGHET. Fem män från Eritrea har häktats misstänkta för grov våldtäkt mot barn i Hallsberg i Närke. Männen greps i lägenheten där man tror att övergreppet ska begåtts. Våldtäkten ska ha inträffat i söndags. Åklagaren har nu till den 4 juli på sig att väcka åtal mot männen, rapporterar Sveriges Radio enligt Nerikes Allehanda (bakom betalvägg) har barnet fått lämna sjukhuset.  

Fem män har nu häktats på sannolika skäl misstänkta för grov våldtäkt mot barn vid Örebro tingsrätt. Tre av männen är 20 år gamla. De andra två är 21 respektive 24 år gamla.

-Pettersson noterar att varken SR eller NA.se så mycket som andas att männen är afrikaner, med eritreanskt medborgarskap och har tolkbehov på tigrinska.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 reaktioner på “Fyra eritreaner åtalas för grov våldtäkt mot barn

 1. Tror Emil driver med oss . Ironin lyser igenom . Tror inte någon på allvar står för vad Emil skriver , jo Morgan kanske . Mvh Sjöström

 2. Hördu emil: Om det varit din dotter som blivit våldtagen av 4 män. Vad hade du sagt då ?Tänk lite längre än näsan räcker. För övrigt tycker jag du ska krypa ner under stenen igen till dina expokompisar och stanna där…

  1. Emil är impotent,samtidigt han är totalt blind och befriad av allt som heter logiskt tänkande.Dessa eritreaner är inga män det är hen.Riktiga män våldtar inte barn.Det blir så när sossarna får röster för att styra lander.SVETSARN TACK FÖR DIN POLTIK SOM TYVÄRR GÖR ATT TILL OCH MED BARN GÅR INTE SÄKERT I SOCIAL DEMOKRATISKA PARADISET. AVGÅ AVGÅ AVGÅ

 3. Ni upplysta och verklighetsförankrade svenskar, vet vilka som bär det yttersta ansvaret för detta!

  https://youtu.be/OdIyVETIgng

  https://youtu.be/ZQVYbHFpbKk

  Samt de som röstade JA till detta !!!

  Nästa gång kan det vara ditt barn eller barnbarn, vill du då säga: JAG RÖSTADE FÖR DETTA, OCH TYCKER ATT DENNA KULTURBERIKNING ÄR SÅ BRA, och att mitt barn eller barnbarn säkert påverkade dessa baaaarn att göra detta, genom att klä sig utmanande, eller att kulturberikarna är oskyldiga.

  FY FAN, Sverige är sinnessjukt !!!

  Finns inte straff nog för dessa skräp !!! 😡😡😡
  Förstört en ung människas liv, och ev. smittat henne med AIDS ! 😢😢😢

 4. Pettersson, vad har ursprunget med brottet att skaffa? Jag ser inte poängen i att skriva deras ursprung på detta plumpa viset, folk skulle ju kunna få för sig att de är en samhällsfara vilket naturligtvis inte är fallet.

  Jag kommer inte polisanmäla detta denna gång men jag kommer skicka en dump till näthatsgranskaren och EXPO de börjar tröttna på dina eviga tilltag så till den grad att de erbjuder 500.000:- till den som slår in sista spiken i kistan.

  Jag gör det inte för pengarna skall jag ärligt poängtera. Skulle jag få dem så doneras detta oavkortat till de Afghanska barnen som flytt sitt land och skickats tillbaks så de kan få en ny chans att ta sig hit.

  1. Emil. Då inte normala media upplyser om att det finns risker, när man umgås med personer, vilka har andra värderingar när det gäller kvinnor och flickor. Om Pettersson genom sina inlägg kan få en kvinna/flicka att tänka efter, då är det vinst med inläggen.

  2. Är du Troll eller idiot?
   Om det senare, så anmäl du. FUP:en är allmän handling, så detta är ingen hemlighet.

   Enligt all statistik begås nästan alla gruppvåldtäkter av folk från MENA, (källor bla BRÅ och Expressen) det är fakta, oavsett vad du önskar.

   Att hänga med folk från vissa kulturer innebär ökad risk att råka ut för sånt här, enligt statistiken, vilket borde vara intresserat för de flesta att veta, så att man kan undvika faran.

  3. Det är synnerligen viktigt för läsaren att få veta.
   För det första hade inte våldtäkten skett om de inte var utlänningar, eftersom 90 % av dessa sker av ”Nysvenskar”.
   För det andra skulle läsaren ställa sig frågan varför blev det så lindriga straff eller inget straffa alls.
   Nu vet ju läsaren varför straffen lindras eller uteblir.

 5. De ska få en enkel flygresa hem till öknen. På flyget ska dom kastreras så som man gör på grisar. Snabbt, billigt och effektivt för skattebetalarna.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: