Stäng

Följ FN:s flyktingkonvention, släng ut imamerna!

ISLAM & TERRORISM. Om vi leker med tanken att islamska statens ledare Abu Bakr al-Baghdadi, inte hade dödats av USA-soldater för några dagar sedan utan i stället tagit sig till Sverige och sökt asyl. Vad hade hänt då? 

Hade islamska statens ledare också fått skydd i Sverige?

Sveriges regering, Säpo och Migrationsverket hade troligen nekat honom asyl med hänvisning till rikets säkerhet och kanske något annat brott, men hade Sverige vägrat lämna ut terroristen och mördaren till Irak där han är född för att han kunde råka illa ut hemma?

Släng ut de sex imamerna samt dömda grova brottslingar med hänvisning till artikel 33 i FN:s flyktingkonvention.

Enligt artikel 33 i 1951 års flyktingkonvention är flyktingar som skäligen kan antas utgöra en för mottagarlandets säkerhet eller dömts för grova brott i mottagarlandet inte omfattade av principen om non-refoulement.

Kommer ni ihåg år 2005, när hela västvärlden kröp för detta, blev det bättre av krypandet. Varsågod här är Muhammedkarikatyrerna på Petterssons igen. Tolv teckningar som fredens apostlar är beredda att mörda för.

Detta bildspel kräver JavaScript.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

11 reaktioner på “Följ FN:s flyktingkonvention, släng ut imamerna!

 1. Domstolarnas signalpolitik uppmuntrar till fortsatt brottslighet och hatbrott mot oss.De säger att ni har egentligen inte gjort något fel. Vad händer då med brottsligheten? Ökar den eller minskar (som regeringen hävdar)?
  Fegheten slår mot alla som följer lagen, svenskar som invandrare.

 2. Terrorns offer dör nästa aldrig i massmord utan majoriteten är de som en och en väljs ut på grund av ”fel” Västerländska utseende! Inte minst de unga och gamla som får hela livet förstört medan PK-cancerns media, Polisledning, Åklagare, Domstolar och skräckslagna socialtanter samarbetar med det Import-kriminella ”Herrefolket”.
  De anser det ”smartare” att fängsla och bötfälla vittnen till situationen för ”Hets Mot Folkgrupp”.
  Exakt som kriminella ”varnar” vittnen o ännu mer kriminellt. Folk med Empati för brottsoffer får fängelse medans för överbevisade kriminella ”uppfinns” långa rader av svepskäl till noll i straff.
  Inget annat land än Sverige har ett lika omfattande stöd för terror och kriminalitet!
  Sverige är i det avseendet att betrakta som en kriminell organisation med Landsförrädari som en slags affärsidé!
  ”Hjälper vi importkriminella så kan väl de hjälpa oss att hota och misshandlade de som kommer med besvärande kritik!” ”Eller hjälpa oss att stjäla statens pengar i olika fejkade projekt för utsatta grupper!” ”Eller hjälp med omfattande valfusk!” (Som aldrig någonsin åtgärdas..)
  Varje makthavare i PK-cancerns Sverige är personligen ansvarig för andra oskyldiga människors död eller traumatisering!
  Lismande korrupta äckel i en rakt igenom kriminell organisation!
  Man undrar vilka vägar som finns för att bekämpa denna sjuka cancer när de nu systematisk täpper till alla demokratiska metoder?

 3. Sverige har blivit pkdårarnas paradis på jorden.Våra politiker har blivit en ängslig hjärntvättad fårskock.En justitsieminister som inte har kompetens att agera.En statsminister som är av samma skrot och korn.Lokalpolitiker som gör idiotprioriteringar.Åklagare som är asylaktivister.Journalister som sitter som nickedockor och skriver en massa pktrams i den rätta kulturmarxistiska andan.Svt som gör sina reportage med den ” rätta vinkeln ” m.m. Hur i h_vete kunde vi låta det gå så långt ? Ja,jag skriver vi därför att vi alla är medskyldiga.Vi går inte ut på gator och torg och demonstrerar och väcker opinion.Vi sitter hellre hemma för det var ju så kallt alt.regnigt alt.varmt alt.katten var sjuk.Men Stockholm pride lockar ut 50.000 personer.Men inte går man ut för att försvara sin yttrandefrihet eller andra försämringar i vårt land.

 4. Att utvisa dessa hot mot Vårt Fosterland
  skulle strida mot kontraktet, som våra
  LANDSFÖRRÄDARE, socialdemokraterna,
  har med Muslimska Brödraskapet sedan
  1990.

  Dags att anmäla LANDSFÖRRÄDARNA till
  SÄPO?

  Visst ja!
  SÄPO svarade ju inte på min skriftliga fråga
  om deras syn på kontraktet!
  Är de kanske lojala med LANDSFÖRRÄDARNA?

 5. Facit på det finns högst sannolikt redan!
  Fattiga Svenska skattebetalare tvingas försörja dessa importkriminella rasistapor med uttalade ambitioner att vara ”Herrefolk” över mindre värda Svenskar.
  Inte alla importkriminella är Islamister, men näst intill alla Islamister är importkriminella!
  De väljer ut offer med ”fel” Svenska rastillhörighet!
  Sen döljs alltid omständigheterna och signalement av PK-cancerns media!
  Sen läggs fallen ned av Åklagare !
  Annars uppfinns raskt något rent svepskäl att släppa överbevisade skyldiga.
  Fulla bidrag medan de via dyra utlandsresor massmördar civila!
  Obegränsad tillgång till Svensk sjukvård!

  Vad skulle det kosta att anlita Ryska Armén för att likvidera den Svenska Regeringen, PK-cancerns media, SÄPO, Polisledningen och deras importkriminella rasistapor?
  Inte konstigt att de är rädda för Ryssland eller ännu mer för skötsamma människor med Empati för brottsoffer! Människor som till slut kommer att göra vad som helst för att bekämpa de uppenbart skadliga makthavarna!
  För PK-cancern styrs alla fungerade länder av ”Vit Makt” o är ”extrema”.
  Sverige är en stat som långt ifrån har kontroll inom sina egna gränser!
  Det anses inte ”extremt”…

 6. IS-ledaren hade tagits emot som en konung, förlänats ett slott (för att inhysa alla sin 77 fruar och 333 ungar) och som grädde på moset fått Nobels fredspris. Som hobby kanske han hade blivit partiledare i F! eller Mp.

 7. Då hade Löfven och hans pajas regering stått med öppna armar och välkomnat patrasket.
  Välkomna att ta för er av det Svenska smörgåsbordet betalt av skattebetalarna.

 8. Sverige har starka krafter, dvs. vänstern/journalistkåren, som hyllar och stöder Islam i alla dess former. Dessa krafter är alltid emot utvisning.

 9. Kommunernas bostadsbolag tjänar väl ca 10 000 kr per månad på att varje imam ”har rätt till bostad” utan att varken betala eller hjälpa till med något alls.

 10. Naiviteten är stor i svensk politik så det hade inte förvånat mig om IS-ledare som sökt asyl här hade kunnat stanna och fått förtur till lägenhet och skyddad identitet. Alla som protesterat hade kallats rasister och man hade hänvisat till ”allas lika värde”.
  I alla fall om inte omvärlden hade sett det väldigt mycket annorlunda än naiva svenska politiker.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: