Alex Ceesay gripen misstänkt för brutalt mord


BROTTSLIGHET. Den ”svenske” artist som jagats misstänkt för gårdsmordet i Knivsta är gripen. Han spårades till en lägenhet i Norrköping – och mitt på dagen slog tungt beväpnad polis till. Insatsstyrkan slängde in distraktionsgranater och stormade in efter att ha sågat sönder dörren med en motorsåg.

Flera polistillslag har resulterat i att tre män och en kvinna nu sitter häktade. De misstänks för brott som mord, grovt skyddande av brottsling och brott mot griftefriden.

Men samtidigt har en svensk artists jagats misstänkt för inblandning i den brutala avrättningen. Han greps alltså i morse och heter Alex Ceesay. 

-Pettersson antar att om Alex suttit kvar på Kumla så hade det skett ett mord mindre…

TIDIGARE 2019-10-26. ”Svensk” artist jagas för mord

BROTTSLIGHET. Polisen jagar en framgångsrik svensk artist för mord, rapporterar Expressen. I intern kommunikation beskrivs artisten som farlig och potentiellt beväpnad med skjutvapen.

Enligt uppgifter till Expressen jagar polisen sedan flera dagar en framgångsrik svensk artist. Mannen, vars låtar har flera miljoner spelningar på Spotify och Youtube, är efterlyst och anhållen i sin frånvaro misstänkt för mordet. Enligt information som gått ut till tjänstgörande poliser betraktas han som farlig och potentiellt beväpnad med skjutvapen. Artisten har tidigare dömts till flera fängelsestraff för flera grova brott, bland annat misshandel och narkotikabrott.

-Pettersson noterar på andra bilder än ovanstående att ”artisten” är en så kallad Adidaskrigare och absolut inte etnisk svensk.

Lyssna på Alex Ceesays texter, han står till vänster. I början hälsar han till kompisarna på Kumla, jag tror han träffar dem snart igen. Märkligt att detta räknas som konst och inte hets och hot.

Märkligt att Expressen pixlar en misstänkt och farlig mördare, häromdagen hängde tidningen ut 17 personer med namn och bild som de kallade nazister och var misstänkta för hets mot folkgrupp. Fem dömdes sedan för våldsamt upplopp, de andra tolv friades. Det är bara att konstatera att pressens egna regler används precis som de vill och när det passar deras agendasättande journalistik.

TIDIGARE 2019-10-15. Två män och en kvinna häktas efter mordet på nummer 30 i lördags

BROTTSLIGHET. Två män och en kvinna har häktas på sannolika skäl misstänkta för mordet i Knivsta söder om Uppsala, där en man i lördags hittades död, skjuten och bränd. 

Brottsrubriceringarna för männen är grovt skyddande av brottsling och brott mot griftefriden. Även en kvinna häktas, på sannolika skäl misstänkt för skyddande av brottsling samt brott mot griftefriden. Åklagaren ville häkta för mord men det ogillade rätten.

En stor polisinsats inleddes i lördags efter att en kropp hittats utanför ett hus. Mordet ska ha skett på en annan plats och sedan ska kroppen ha förts till Knivsta med bil.

-Pettersson säger att som vanligt hamnar vi i Mellanöstern, i varje fall delvis, männen födda 96 och 99 lystrar till namn som inte känns ursvenska, kvinnan född 99 har ett dubbelnamn svenskt+mena.

Männen har gedigna meritlistor på den brottsliga karriären medan kvinnan är ostraffat.

TIDIGARE 2019-10-13. Fem anhållna misstänkta för mord i Knivsta

BROTTSLIGHET. Fem personer har anhållits skäligen misstänkta för mordet i Knivsta, skriver Åklagarmyndigheten i ett pressmeddelande. På söndagen kommer de fem personerna att förhöras.

Under lördagen har en stor polisinsats pågått efter att en person larmat polisen om att han hittat en död person i närheten av Ledinge. Åtta personer greps i samband med en insats i Gävle. Fem av dem är anhållna på den lägre misstankegraden.

Enligt media är den döda personen bränd.

Polisen

-Pettersson skulle bli förvånad om vi inte hamnar i Mellanöstern när detta är klart. Inte som kartan nedan som visar Ledinge/Knivstas placering.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


11 responses to “Alex Ceesay gripen misstänkt för brutalt mord

 • Pelle

  Vad har ni fått dessa uppgifter ifrån? Tycker era politiska värderingar lyser igenom lite väl mycket för att kunna ta detta inlägg seriöst.

  Gilla

 • volse

  Snart har vi så många ”svenska” internationellt efterlysta brottslingar att vi toppar den förbannade statistiken också, tammejfan.

  Gilla

 • compulsoryunion

  Apartheid skulle rädda många europeiska människor från att mördas varje år.

  Gilla

 • Maja

  Sverige bakar artister av alla kriminella invandrare så att de blir försörjda.
  Skamligt.

  Gilla

  • Maja

   Där sitter svensken festklädd i designkläder och de nya hoppar på scenen med ett motbjudande budskap.Varför säger inte folket ifrån eller lämnar som protest.
   Och betalar entréavgift dessutom.
   Allt som förnedrar landet är kul verkar som.

   Gillad av 1 person

 • Elon.

  Behöver vi verkligen sådant folk?
  Varför vaknar inte den sovande regeringen.

  Gillad av 2 personer

  • Maja

   De har skrutit för mycket i hela världen om öppenheten och välkomnandet av ”krigsoffer”.Nu har de målat sig i en hörna.

   Gilla

 • age

  Det där är väl en så’n där som skulle ha
  räddat våra pensionskassor?

  – men nu betalar vi hans ”all inclusive” uppehälle
  och framtida pension.

  M.a.o. vi importerar massvis av den där sorten
  till Vårt Fosterland! – för våra pensionspengar
  Och för våra barns välfärd.
  Bomber, rån, bilbränder, mord m.m. Bekräftar det.

  Grattis till er som inte är så gamla som jag är!
  Ni gör ju inget åt katastrofen!

  Grannsamverkan mot rån och stöld kan ändra
  på situationen:
  Hjälp en invällare att få en intensiv hemlängtan!

  Gillad av 1 person

 • ossie

  Artist ? Kändis ? Har aldrig hört talas om han.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: