SD och högerextremism syns tydligt i statistiken

ANTI-SEMITISM. Ola Spännar är f.d. kommunikationschef på Centerpartiet men lämnade sin tjänst under regeringskrisen hösten 2018.

I mitten av oktober 2018 kritiserades Ola Spännar för att han i en tweet frågat vad Bonnierfamiljen ansåg om den Bonnierägda tidningen Dagens Industris ledarsidas politiska linje: “Undrar vad som sägs på släktmiddagarna hos familjen Bonnier om det faktum att deras dagstidning kampanjar för att ge regeringsinflytande till ett främlingsfientligt parti med nazistkopplingar?” skrev Spännar på Twitter.

Ola Spännar har varit med på bloggen förr, LÄS HÄR. Best of Ola Spännar kallar Uvell.se ett blogginlägg.

-Pettersson konstaterar att Ola Spännar inte tillhör dem som tänker innan han twittrar.

Twitter

-Pettersson undrar om nu hatbrotten ökar mot judar och bögar som BRÅ påstår, kan det inte bero på massinvandringen av muslimer Ola?

Eller att skattefinansierade Näthatsgranskaren, Tomas Åberg jagar oliktänkande pensionärer på heltid?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “SD och högerextremism syns tydligt i statistiken

 1. Paranoia verkar vara oerhört smittsamt hos vänsterfeminister. De ser högerspöken och nazistspöken överallt.
  Vilka skador har de påstådda nazisterna förorsakat Sverige?
  Jag tycker NMR i Göteborg är ett bra exempel.
  Först demonstrerar de utan tillstånd och inget händer utom att några vänsterjournalister blir hysteriska.
  Sedan demonstrerar de med tillstånd och då kommer en massa kommunister och bidragsturister och angriper dem med sten, flaskor och diverse tillhyggen.
  Ni vet ju redan hur vänstermedia i Sverige återspeglat händelsen. Allt är NMRs fel.
  Det kanske är dags för Sveriges befolkning att vakna upp från SVTs och vänstermedias hjärntvätt.

 2. Ola, det enda brott vi gör oss skyldiga till, är att älska vårt fosterland, våra nära o kära, samt övriga fosterlandsvänner, vilka älskar du, dej själv och bilbrännare? För oss verkar du hata, hur tänker du där?

 3. Min försynta gissning är det inte är folk från SD som spränger hus och bilar och ställer till ett helvete för vanligt folk! Då frågar man sig …vilka tror vår styrande regering att det vara får några busfrön som härjar och förstör allt i sverige som en gång var bra och fungerande för landet? Jag vet vilket folk det är som sänker landet..men sveriges regering blundar som vanligt för fakta!!

  • Sveriges regering har inte tillräckligt med HJÄRNKAPACITET för att begripa vilka som har MÖRDAT SVERIGE.

 4. Om högerextremism, fascism, nazism, rasism, främlingsfientlighet mm mm talade Karl-Petter Thorwaldsson (LO) på Vänsterpartiets kongress i Göteborg idag.

  Kort ungefärlig sammanfattning:

  Det var ett bedrövligt framträdande där LO-basen som väntat gjorde en massa grundlösa utfall mot SD och s k populistiska partier. Han repeterade en massa gamla vänsterextrema åsikter som är passé för länge sedan och som de facto har bidragit till att SD växer.

  Han blev tillfrågad om han kunde tänka sig att framföra sina åsikter och idéer direkt på en SD-kongress eftersom de fd S-väljarna då skulle finnas där och därmed skulle han ju på plats kunna locka tillbaks dem till S och LO.

  Det gick naturligtvis inte för sig eftersom SD är LO:s och S:s största motståndare och Thorwaldsson förklarade att budskapet till dom får gå fram genom Thorwaldssons framträdande idag på V-kongressen.

  Den ekonomiska krisen i landet och ffa i kommunerna och regionerna försökte han lite vagt skylla på att antalet pensionärer hade ökat dramatiskt. Inte ett ord sades om påfrestningarna som kommuner och regioner drabbats av p g a att staten nu vältrat över kostnaderna för en katastrofalt misslyckad massinvandring på dem ute i landet. Inte heller den snabbt växande kriminaliteten nämndes.

  Vill du se och lyssna till hela talet så börjar Thorwaldssons tal vid tidskod c:a 22.40 och slutar vid c:a 46:00 i YT-videon nedan.

  [youtube https://www.youtube.com/watch?v=wKOfHb4UPX0&w=560&h=315%5D

 5. Vad är det som gått snett med det Svenska folket, mord, gruppvåldtäkter, rån, sänkta pensioner, kaos inte ett ljud.

 6. Magnus Betner säger att han gick in i väggen efter alla
  påhopp från Sverigevänner?? Synd att han inte satte en
  j–la fart istället för att gå.

 7. Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Personen ifråga har blockat ULSANS blogg på twitter som vi ser som en merit. En Centerpartist som inte har huvudet på skaft, snarare under armen. Lycka till Ola med ditt politiska engagemang som snarare går i moll eller dur.

Kommentera