Två bilar sprängda i Göteborg


BROTTSLIGHET. Under fredagsmorgonen har det börjat brinna i flera bilar i Landvetter utanför Göteborg. – Vi har åtta enheter på plats eller på väg, säger Jonas Gill, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten.

En bil har sprängts i luften och orsakat brand i flera bilar på en parkering i Landvetter utanför Göteborg. När räddningstjänsten kom till platsen så brann tre bilar och två låg på taket.

Polisens bombtekniker har larmats ut till platsen. – Vår bil hade flugit flera meter och landat på taket två parkeringsplatser bort, berättar en drabbad granne.

Polisen utreder händelsen som mordförsök och allmänfarlig ödeläggelse.

Expressen 

-Pettersson säger att bilar har alltid flugit i luften i Sverige, det är spännande säger Stefan och berikande påstår Morgan och somnar om…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


10 responses to “Två bilar sprängda i Göteborg

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: