Stäng

Trump: Även al-Baghdadis efterträdare har nu dödats

TERRORISM. IS-ledaren Abu Bakr al-Baghdadis tilltänkta efterträdare har också dödats av amerikanska trupper, skriver Donald Trump på Twitter. ”Skulle mest troligt ha tagit toppositionen – nu är han också död!” skriver den amerikanska presidenten.

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1189172468159864832?s=20

Det är oklart vem Trump syftar på, men USA har bekräftat att IS-talespersonen Abu al-Hassan al-Muhajir har dödats, enligt Reuters. I helgen meddelade USA också att den förre IS-ledaren al-Baghdadi har dödats i en stor insats.

-Pettersson säger att politik är konstigt. I Sverige finns en massa kurder som gapar om att USA är fega som drog sig ur norra Syrien men de åker inte dit och slåss själva.

Vänstern är ännu värre, i 50 år har de vrålat: USA ut ur Vietnam, USA ut ur Afghanistan, USA ut ur Irak, USA ut ur Syrien, när sedan president Trump ger order om att packa ihop, skriker vänstern, ta ert ansvar, stanna kvar…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 reaktioner på “Trump: Även al-Baghdadis efterträdare har nu dödats

 1. Var de nu sen x frun som förrådde Abu eller var de en närastående kamrat eller var kalsipperna som förrådde honom Nå i varja fall gick dehär snabbare som Bin Ladins neutraliserande 10 år
  USA regering har mycket gemensamt med den svenska Mycket grundar sej på önsketänkande

 2. Ja och stackars SVT, då får dom ju försöka att marginelisera
  även denna utrensning av ohyran, dom verkliga hjältarna,är ju
  givetvis Sverige som tar emot sådana med öppna armar, men här skiter man ju i den inhemska befolkningen..
  Ja det är typiskt att vad än USA gör är det fel, eller rättare sagt vad
  än Donald Trump gör är det fel, fråga Carina Bergfeldt den verkliga
  USA specialisten!

 3. Vänstern har alltid haft problem om vad dom ska stå och skrika om.Jag minns hur det var i Göteborg när dom demolerade hela stadskärnan när dom demonstrerade mot globalismen.Krossade skyltfönster och förstörde allt som kom i deras väg .Nu är dom globalisternas
  lydiga och fina knähundar.Hur ska dessa lakejer ha det ?? Det verkar som om det viktiga för dessa historielösa och vilsna individer är att det finns ett samlingsforum där man får stå och vråla ut sin ångest.Egentligen borde msn tycka synd om denna sorgliga skara men det bär emot när msn ser och hör dom.

 4. Det ena glädjebudet ersätter det andra!

  Dock skulle budskapet ha innehållit några nollor
  ytterligare.

  – men visst; Vildsvinen i Sverige förstör där de drar fram.
  – även med tillstånd att skjuta dem är det svårt!
  – de förökar sig också enormt mycket.
  – de har också ett gemensamt mål: Att förstöra så mycket
  som möjligt.

 5. Trump går från klarhet till klarhet…en av Amerikas bästa presidenter genom tiderna vill jag påstå.

  Att han retar gallfeber på vänsterliberaler PK-dårar och klimatidioter gör ju inte saken sämre precis…:-)

  1. Jag tycker också att Trump är bra. Han vågar gå mot strömmen och jamsar aldrig med någon. Han fattar tuffa beslut, men gör det utifrån sitt lands och omvärdens bästa.
   Tänk om de svenska ledarna vore sådana!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: