Spelarbuss attackerad av stenkastare


BROTTSLIGHET. Hockeyallsvenskans Kristianstad attackerades av stenkastare efter matchen mot Timrå under fredagen, skriver SVT Sport. Spelarbussen fick skador på rutan så att glassplitter hamnade i fordonet.

– Någon har slängt stenar på bussen från en bro. Han som ringer tror att det är kopplat till matchen, säger Mathias Borin vid polisen till SVT. Ingen ska ha skadats.

Polisen rubricerar ärendet som skadegörelse, -Pettersson tycker att det ska kallas mordförsök…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


5 responses to “Spelarbuss attackerad av stenkastare

 • Peter Sjöström

  Vore det en uppgörelse mellan supportrar så tror jag de hade gjort upp på annat vis . Detta mordförsök tyder på ” en ensam gärningsman ” skulle jag tro . De brukar stå på broar i grupp och släppa ner sten mm . Vilka de ? De som inte har någon ungdomsgård . Detta är min generaliserade gissning . Som sagt , mörka förvräng skydda . Mvh Sjöström

  Gilla

 • ponnsan62

  Kan det vara V som är ute

  Gilla

 • rune

  ”Han som ringer tror att det är kopplat till matchen, säger Mathias Borin vid polisen till SVT.”

  Hahaha vilken dålig ursäkt av polisen. Stenkastning är idag väldigt vanligt inom vissa grupper. Polisen gör allt för att flytta fokus/mörka.

  Gilla

 • Mm

  Det tycker inte polisen, de har en annan rättsordning nu för tiden.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: