Stäng

Mordförsök utanför gymnasieskola i Oskarshamn

BROTTSLIGHET. En ung man har gripits misstänkt för mordförsök utanför Oscarsgymnasiet i Oskarshamn. Tillsammans med flera andra ska personen ha överfallit en 18-årig man, som har förts till sjukhus. – Det rör sig om våld med någon form av tillhyggen, säger Katarina Rusin, presstalesperson vid polisen i region syd.

Polisen

-Pettersson säger att flera mot en med knivar, det förekom aldrig tidigare, varken knivar eller flera mot en. Smålänningarna måste ha blivit tokiga…

 

Oscarsgymnasiet har liksom staden fått namn efter Oscar I som var kung av Sverige och Norge från 1844 till 1859. Bild från Facebook. 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

3 reaktioner på “Mordförsök utanför gymnasieskola i Oskarshamn

  1. enda gången under hela grundskoletiden var jag bara med om en anmärkningsvärd grej var i årskurs 9.

    Vi hade en äldre lärare som var en fd känd brottare från estland och han fick en kaxig kommentar en gång i klassrummet och läraren tog tag i en skolbänk och kastade i golvet av ilska. Hela klassen höll på att dööööö av rädsla.

    Ingen hade ens vågat berätta om det hemma eller vågat skvallrat till rektorn för då hade klassen fått ta ännu mera skit.

    Det var då……nu är nu……

Kommentera

%d bloggare gillar detta: