Stäng

Explosion på frisörsalong i Traneberg

BROTTSLIGHET. I natt fick nationell bombskyddet göra en kort utflykt till Traneberg i västra Stockholm. En explosion på en frisörsalong inträffade i Traneberg under natten. 

Frisörsalongen med hela rutor.

– Flera rutor har krossats men jag har inga uppgifter om att någon person kommit till skada, säger polisen presstalesperson Per Fahlström.

Inga skadade och ingen gripen.

Polisen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

12 reaktioner på “Explosion på frisörsalong i Traneberg

 1. Nationella bombskyddet har nog många övertidstimmar till godo vid det här laget.Får dom ledigt någon gång ? Det är full rulle hela tiden.Stor eloge till dessa grabbar.

 2. Jag vet vems fel allt är….

  Melodifestivalen 1988 spelade Haakon Pedersen låten: ”Bang, en explosion”

  Sedan på 90 talet började det sprängas i sverige…….Är allt mellos fel???

  Försöker tänka som sossarna……vems fel är det??

 3. Alla dessa explosioner (läs sprängningar)… Självklart att de utsatta vägrat betala för ”beskydd”. Eller på annat sätt misshagat våra pensionsräddargäng.

 4. När Anders Ygeman var inrikesminister uppmanade han allmänheten i Malmö att sluta att åka svarttaxi samt avstå fån att klippa sig för endast 99 kr.

  https://3.bp.blogspot.com/-dxTxrMkc8wQ/WKmpH8CxKqI/AAAAAAAAF_U/NHcvHug1vIsIQYl6XEH0RXsDNcTHEg6KwCLcB/s640/Ygeman%2Bi%2BMalmoLOW.jpg

  Jeanders bildblogg

  Kan det vara så att frisörsalongen i Traneberg i Stockholm lagt sig på lite fel prisnivå och därför bestraffades … Av vem / vilka kan man fråga sig?

  1. googla våldtagen i en taxi får ni se hur många det är.

   Vi vågar inte ens åka ”riktig reggad taxi” utan att bli våldtagna. Vem skulle då ens sätta sig i en svart taxi??

 5. Undrar om käpphästarna blir rädda när det pangar så mycket i det nya Sverige. Djurplågeri.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: