Äldre par allvarligt skadade efter grovt rån utanför Linköping


BROTTSLIGHET. Strax efter klockan 09 larmades polisen om att ett grovt rån inträffat på en adress i Berg utanför Linköping. Flera patruller skickades till adressen. På plats spärrade man av ett område kring fastigheten och förhörde flera personer. Tre personer, två män och en kvinna, fördes till sjukhus med ambulans.

Rånet skedde i ett välbärgat villaområde nära Bergs slussar, utanför Linköping. Foto Jörgen Nybrolin.

– Det var en av de tre på adressen som larmade, säger Björn Öberg, presstalesperson hos polisregion Öst.

I en bulletin från Region Östergötland meddelas att de skadad är: En man, 75 år, blev allvarligt skadad. Läget uppges som stabilt. En kvinna, 74 år, blev allvarligt skadad, läget rapporteras dock som stabilt. Och slutligen en man, 50 år, som skadades lindrigt och även för honom uppges att läget är stabilt. Alla tre är hemmahörande i Linköpings kommun.

Polisen 

Sveriges Radio 

-Pettersson säger att området är välbärgat och lugnt så nu har 82:an fått det som beställts. Spännande säger Stefan, berikande säger Morgan, brottsligheten minskar vrålar Jerzy och Magnus påstår att Sverige aldrig varit tryggare…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


6 responses to “Äldre par allvarligt skadade efter grovt rån utanför Linköping

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: