SVT:s ”opartiskhet” når nya höjder


SVT. Det verkar som SVT inte ens försöker dölja sina åsikter längre. SVT låter sossen Eva Mörk recensera Moderaternas politik som att hon är någon slags opartisk granskare. Mörk ser sig själv som sosse och har vid upprepade tillfällen postat nidbilder och negativa kommentarer mot Moderaterna. 

-Pettersson säger att i veckan ska beslut tas om att ge SVT, SR och Utbildningsradion möjlighet att bada i pengar och propaganda i sex år framåt. Ända till år 2026 beslutas om att public service ska få 8,4 miljarder om året, sammanlagt 50,4 miljarder för att bedriva invandrings och genuspropaganda. Detta utan debatt. Vi ska alltså tvångsbeskattas för program vi inte vill se.

Eva Mörks Twitter

 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


15 responses to “SVT:s ”opartiskhet” når nya höjder

 • Argus

  Kommunerna har monopol på hushållssoporna. Under aktuell period hade Socialdemokraterna, Miljöpartiet och Vänsterpartiet egen majoritet i Uppsala.

  Gilla

 • Billy Boy

  Varför saknas saklig och oberoende granskning från Public Service av DÖ- och JÖK-regeringarnas gigantiska haveri vad gäller massinvandringens enorma kostnader som nu tydligt kommit i dagen på regional- och kommun-nivå i hela landet?

  Den bedrivna politiken som hela tiden från regimen och PK-media lyfts fram som ”räddningen för Sverige” har i många olika avseenden i verkligheten visat sig dra ner landet i avgrunden … ekonomiskt, säkerhetsmässigt mm mm.

  Swebbtv-video stoppad av YouTube finns nu på Vimeo. Länk nedan:

  Höstkonferens 2019 Del 4 Gunnar Sandelin – Uppdatering migrationsstatistik

  Gilla

 • gamgubben

  E M den sanna socialakrobaten som liksom många inom den rörelsen tror på ”det är glasklart för varje rättänkande” där rättänkande står för socialdemokrat.

  Gilla

 • Kent

  Enda möjligheten att stoppa aktivisterna på SVT och SR är att lägga ner alltihopa.
  Att aktivisterna brer ut sig allt mer sedan licensen slopades och de blev skattefinansierade är solklart.
  Radio Kristianstad kan man döpa om till Radio Miljöpartiet. Miljöpartistisk propaganda från morgon till kväll.

  Gilla

 • Tony

  Det hade gått att sköta Sverige med halva den politikerskara,
  som bara växer o brer ut sig med sina allt för generösa lönevillkor och pensionsavtal, och då hade denna Mörk få sökt sig ett riktigt Arbete.

  När det gäller SVT/SR så är det ju klart att så länge samhället öser över detta vänsternäste så känner dom sig fria att slänga pengar på idiotiska
  analyser över USA s president, men bortser från alla vänsterstyrda länder i världen som går dåligt enbart för att dom styrs av vänster störda.

  Och på SVT får ingen anställning ifall dom inte röstar V P/MP
  därav programutbudet!

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Så fungerar vidrig politiskt korrekt och styrd vänsterextrem media !

  Gilla

 • Lellego

  nyM fattade beslut om att ”utreda” P(K)ublic ”service”. ”utredningen” skall vara klar till 2016 dä nuvarande sändningstillstånd går ut.

  ”Utred” på ni, men det behöver inte betyda att finansieringen innan dess kraftigt skärs ner. Sändningstillståndet har ingenting med finansieringen att göra.

  Gilla

 • Nils Dacke

  Detta är bara i inledningen och tänk framåt valet 2022, Regimmedia anser efter att det nya finansieringsbeslutet som innebär tvång införts ha fått fria händer att bli ännu mer aktivistiska och driva sin vänsteragenda i alla väder.

  Gilla

 • Kungen

  Tycker vi lägger ner hela publc service. Dom har överlevt sig själva. Detta ska inte betalas via skatten. Vansinnigt

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: