Anders Lindberg tror att det hänger på pratet


INRIKES. Aftonbladets desinformatör och socialdemokraternas politruk Anders Lindberg tror att det hänger på vad man pratar om. Det blir ett smärtsamt uppvaknande Anders. När du märker att S fört en felaktig politik i 30 år, en politik som du gett stöd till och propagerat för sedan din tid i SSU. 

Desto fler av dina partikamrater som kommer på att ni ljugit och förskönat läget, ju hårdare blir fallet.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


19 responses to “Anders Lindberg tror att det hänger på pratet

 • Bo Fomalsi

  30 år räcker inte Pettersson. Jag skulle vilja säga 50 år, och då hamnar man ungefär där den blåblodige Palme tog över och Socialdemokraterna slutade att vara ett arbetarparti.

  Gilla

 • messkalle

  Om OM vore sanning hade SD aldrig funnits och Anders Lindberg blivit minister. Nu satsade socialdemokraterna istället på invandrare som inte är eller blir arbetare. S grävde sin egen grav och när Anders är död och begraven finns inget folkhem. Till dess njuter han av att plåga oss vanliga dödliga som ”Hellre (är) rasist än idiot”.

  – Anders tyvärr hamnade du långt ned på vänsterskolan trots att du varken är dum eller obegåvad. Tips till dig – vänd blad – vässa pennan och bli en roddare och rädda vad som räddas kan av vår demokrati. För du har väl inte tänkt bli konvertit?

  Gilla

 • Nils Dacke

  Varför begriper msm-media och regimmedia ingenting, det är häpnadsväckande hur totalt verklighetsfrånvända dessa s.k journalister är. Man behöver inte krångla till allt och komma med konstiga teorier varför SD ökar och snart är största parti. Jag kan leverera orsaken till detta free of charge, nämligen VERKLIGHETEN. Det är kanske dags att ta tunnelbanan och sedan tåg och till slut cykel ut i Sveriges rike (för jag förutsätter att ni åker klimatsmart)?

  Gilla

 • Magnus Eriksson

  Ja, att babbla en massa strunt är väl en socialdemokratisk specialitet.

  Gilla

 • blabaris

  när offentlig skampåle och nazistanklaga befolkningen inte biter längre…..

  Vad gör de då?

  Gilla

 • killeri

  Lindberg är varken obegåvad eller dum. Han skriver bara det som han har betalt att göra, vare sig han tror på det själv eller inte.
  Hans kolumner är kort sagt ett objekt för själslig onani hos den svenska vänstern. Plus, kan man tillägga, ett alibi för tidningens existens.

  Gillad av 1 person

 • Autodidakt

  Lindberg kommer garanterat aldrig att lära sej.

  Gilla

 • Leif Lindau

  Bland svenska journalister finns en bisarr naiv vidskeplighet att verkligheten ändras beroende på vad de skriver i PK-pressen. Bland svenska politiker finns en tro att de kan ändra verkligheten genom att prata och ösa pengar i olika svarta hål. Mitt bästa exempel är att under sex år har S-MP-regeringen spenderat 600 miljarder i klimatskatter på att skapa noll reduktion av Sveriges CO2utsläpp.

  Gillad av 2 personer

 • Maya

  Kan någon ta den här figuren på allvar ? Han sitter som en papegoja som har lärt sig säga några fraser .Dom upprepas gång på gång i all evighet.Ingen orkar höra på det till slut.

  Gilla

 • Kungen

  Anders lindberg har en egen konstig verklighetsuppfattning. Han ser inte vad som händer utan tolkar verkligheten genom sitt vänstervridna trångsynta sätt. Det kanske finns nån diagnos som stämmer in på honom…….

  Gilla

 • Billy Boy

  Den klarsynta, realistiska & äkta journalisten …

  Politikfakta

  mot Aftonbladets ständigt wobblande desinformatör …

  Gilla

 • SVENSK

  Tydligt är att den överbetalda pojken säger vad han förväntas säga och vill inte trilla ned från den piedestal han är satt på.

  Gillad av 1 person

 • whatthefeng

  Kan han ha en skruv lös? Huvudet fullt med vänstergängade skruvar?

  Gilla

 • centurion

  A.L. respekterar inte Svenska folket, Väljarna eller Demokratin. Dumstrut på !!!

  Gilla

 • whatthefeng

  Den mannen är inte mycket att hänga i julgranen pepparkaksfantast som han är.

  Gilla

 • Annie lufy

  Synd att dårhuset har stängt för där är en som man kan forska på hur hjärnan inte fungerar när ett S tagit sig in i förlängda märgen.

  Gilla

  • grunehetgrot

   Ja det var den största missen sossarna har gjort sedan partiet startade. Avskaffa mentalvården ??????
   Mentalsjukhusen skulle istället byggts ut. Sossarna har blivit fler och då behövs fler och större idiothem.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: