Man rånades på bil och mobil i Gottsunda

BROTTSLIGHET. En man i 30-årsåldern rånades både på sin bil och sin mobiltelefon av en knivbeväpnad man i Gottsunda i natt. Polisen fick larmet om rånet vid 2-tiden.

Mannen skulle ta ut pengar ur en bankomat i Gottsunda centrum när en knivbeväpnad ska ha kommit fram till honom. – Han hotar honom och tar både hans telefon och bilnycklar. Sedan kör han därifrån i bilen, säger Thomas Gustafsson, befäl på polisens regionledningscentral.

Polisen har letat efter bilen, men varken den eller den misstänkte rånaren är ännu hittad. Offret ska inte ha fått några fysiska skador.

Polisen

Om Gottsunda på bloggen…

-Pettersson ser inget signalement eller modell/färg/registreringsnummer på bilen men polisen kanske inte vill hitta den och gärningsmannen. För övrigt skulle jag tänka mig för två gånger innan jag åkte till Gottsunda för att ta ut pengar.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Man rånades på bil och mobil i Gottsunda

  1. Inget signalement. Har kontaker, i detta fall Seppo. Han påstår mörka kläder men tre revärer på sidan och bilen hade 4 hjul. Bilen startades även med nyckel. Han brukar ha rätt!

    • Det gör dom nog men med bara en hästkraft så kommer brottslingarna undan – halvt joggande.

  2. Man går inte säker längre i Sverige ,man måste vara beväpnad och beredd. Undrar hur många års fängelse man får som Svensk om man försvarar sig och råkar skjuta en av dessa rånare?

Kommentera