Detta är något i hästväg

POLISEN. Skadan är redan skett och förtroendet för landets poliskår närmar sig noll efter halalkorvar, pridetåg och nu lek med käpphäst.

Signalerna till landets kriminella är glasklar, var inte rädda för oss.

Polisen i Uppsala

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

25 thoughts on “Detta är något i hästväg

 1. Polisens kärnverksamhet är att utfärda svenska pass till oidentifierade IS, och att underlåta utvisa Akilovs tills de blir lagstiftare liksom Riazat och Ardalan S

 2. Leka med importkriminella och olaglig politisk förföljelse av skötsamma Svenskar!
  Polisledningen arbetar som en av alla dessa statligt betalda Vänster-kriminella organisationer!
  Hör hemma i en efterbliven kriminell banarepublik!

 3. Och om muhammed inte ”skjuter på sittande fågel”, kan han ju roa sig med att ”kasta sten på hoppande dårfink”.

 4. Viggo, exakt vad är det Sverige inte kommer att klara efter en timme utan invandrare? Vi har ju över 2 miljoner invandrare här och samhället håller på att kollapsa på snart alla områden. Jag minns Sverige innan denna folkvandringen och då fungerade det mesta rätt bra. Tror du på allvar att Sverige hade varit ännu sämre än det helvete det är nu ifall dessa miljontals migranter från alla världens hörn inte kommit hit för att bli försörjda o leva rövare. Är du efterbliven, påtänd eller bara ännu en naiv dummsvenne som har sett mer av sitt eget r*vhål än världen vi lever i?

 5. Viggo, exakt vad är det Sverige inte kommer att klara efter en timme utan invandrare? Vi har ju över 2 miljoner invandrare här och samhället håller på att kollapsa på snart alla områden. Jag minns Sverige innan denna folkvandringen och då fungerade det mesta rätt bra. Tror du på allvar att Sverige hade varit ännu sämre än det helvete det är nu, ifall dessa miljontals migranter från alla världens hörn inte kommit hit för att bli försörjda o leva rövare. Är du efterbliven, påtänd eller bara ännu en naiv dummsvenne som har sett mer av sitt eget rövhål än världen vi lever i?

  • Det som går åt invandrare till är att ta hand om ekonomiska flyktingar. Arbetsförmedling, kriminalvård, socialtjänst, rättsväsende, polis, migrationsverket, ja listan kan göras lång. De skapar arbete kan man säga. Men utan ekonomiska flyktingar behövdes det ingen invandrad arbetskraft.

 6. J.Åkesson tar i en intervju avstånd från AFS och säger i samma intervju att han kan tänka sig att gå i ett Pridetåg !
  Blir naturligtvis en röst på AFS även i valet 2022precis som i valet 2018 och i senaste EU-valet.

 7. Visst det kunde varit ett roligt skämt från en auktoritär person med respekt, men när en byfåne leker byfåne är det bara tragiskt.

 8. Okay, var det lek med käpphäst. jag trodde att man dragit in bilarna eftersom kassan gapar tom och för att inte skrämma det stenkastande packet

 9. Hjälp till att identifiera person som misshandlat polis – opixlad bild på polisens hemsida.

  Folk som blir mördade – gruppvåldtagna – grupprånade deras förövare är pixlade och hemliga och beskrivs oftas som en ”addidas riddare” med svarta kläder.

  Men om någon slår en polis då jävlar………

  https://polisen.se/aktuellt/hjalp-polisen/2019/oktober/hjalp-till-att-identifiera-person-som-misshandlat-polis/

  Men när polisen efterlyste ”fika rånarna” som drog pistol mot en butik för att sno bullar förväntade sig svenska polisen att vi vanliga människor skulle identifiera rånaren via dennes illegala vapen !!! Det är så jävla sjukt så jag har inte ord för det.

  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/zLq8qw/har-ar-tonaringen-som-drog-vapen-efter-fikabrodsstold

 10. Vilken jubelidiot inom polisen beslutar om sådant här ?? Den personen borde fängslas på livstid. FY FAN

 11. De där inkvoterade idioterna till ”poliser” förtjänar ingen respekt alls, ge dom sparken direkt. JÄVLA DUMHETER.

 12. Vem vill vara ute och jaga galna kriminella araber och riskera att bli ihjälskjuten när man kan leka?

 13. Jag skäms nåt så in i hel*ete för vår poliskår, frågar nån så är jag norrman på besök.

 14. Roligare att rida käpphäst än att komma ut till obygden när gamla människor blir slagna och rånade, det är inte bara hela rättssystemet som är i förfall, hela landet är det tack vare tre helidiotiska regeringar!

  Någon som förvånar sig att hela världen skrattar åt oss?
  Jag skulle också skratta ifall det inte varit så jävla sorgligt!

 15. Varför ställer enskilda polismän/kvinnor upp på detta trams?, de berömda Kling o klang framstår ju som toppen av intelligens i jämförelse. Hade det varit någon stake i dessa poliser skulle vägrat delta.

 16. Vilka djä.. pajasar den svenska polisen och militären blivit sedan nollan Löfven hamnade bakom spakarna….

  //Gunnar

Kommentera