Medborgarskap

Rebecca Weidmo Uvell avslöjar på sin blogg hur naiviteten och generositeten genomsyrar det svenska samhället.

Nu gäller det medborgarskap och de regler som gör det väldigt enkelt för människor som överhuvudtaget aldrig satt sin fot i Sverige att bli svensk medborgare med alla förmåner som där ingår. Snart orkar man inte mer, men en fråga bör ni ställa innan ni läser hennes inlägg. Hur i hela helvete har det kunnat bli så här?

Uvell.se

12 thoughts on “Medborgarskap

  1. Det stämmer inte att människor som aldrig satte sin fot i Sverige kan bli Svenskamedborgare, bara i ett fall, om någon har varit gift med en Svenskamedborgare i 10 år men har inte bott här, kan ansöka om att bli Svenskamedborgare.

  2. Det var en bra ögonöppnare med svart på vitt. Det liknar i princip olaglig konfiskation och olaglig fördelning av allmänhetens resurser. Jag antar att det skamlösa prioriteringen av skattemedel genomsyrar hela invandrings och biståndspolitiken. Det vilar en blöt kall filt av outtalat hat mot alla de svenska medborgare, som under en livstid bidragit till välfärden men många av dem inte får ta del av. Det finns många miljarder i Sveriges överdrivna asyl-politik och skadliga biståndspolitik.

  3. vi är det enda landet i världshistorien som i stort sett lyckas med att ruinera en befolkning för att bli ett muslims välde, samtidigt som ursprungs befolkningen inte har en aning om vad som pågår.
    flyktingar immigranter och miljö och krig och EU använder staten flr att förblinda och dupera oss med, men det är ren jävla lögn, det är ett folkutbyte tusentals ggr värre än vad Tyskland och Hitler sysslade med, men omvänt
    Här är det Politiker framröstade av det egna folket som duperat väljare och vänder ryggen mot svenska väljare och kör den värsta lögnen som skådats. och detta har fått fortgå i ett mörker där journalister och media hjälper till att dupera oss totalt.
    Det här är ju fullständigt sjukt!!!!
    Efter detta avslöjande kommer man aldrig lita på stormedia
    Tack Rebbecka tack Pettersson

  4. Läs vad alla länder i mellan östern kräver för att utlänningar ska kunna bli medborgare – konvertera till islam – prata arabiska – försörj dig själv från dag ett – vara kriminellfri i minst 10-25 år sedan kan du ansöka om medborgarskap.

  5. Varför är det så svårt att återkalla ett svenskt medborgarskap om någon som har förvärvat detta lever ett grovt kriminellt liv? Det borde finnas ett juridiskt kryphål. En kvinna berättade att på 60-talet ville hon bli svensk medborgare efter några år i Sverige. Då fick hon reda på att om hon inte förde god vandel kunde det svenska medborgarskapet återkallas.

  6. Ursäkta alla som ”vaknat ur Törnrosasömnen” det är mkt att göra NU !!
    Dags att sluta ”knyta näven i fickan” !!!
    Börja prata med bekanta om ”nära problem” !!!!
    Sedan inte bli ”rädd” bli kallad rasist, fascist eller nazist, detta är ett argument faller på den förklaring till dessa tillmälen i många ”ordförklarande” uppslagsverk …….

  7. Sverige har haft det så förbannat bra i många år, så vi tror, att det är ”det normala”, så därför kan vi skänka bort pengar till vem som helst. Men nu är det slut på dem tiderna….
    Det är bara att beväpna sig, för nu börjar djungelns lag att gälla..

  8. Jag har bott utomlands och ALLT var dyrare för mig som var ny i landet. Alla försäkringar – olika abonnemang för el till gas till tv, vatten etc. Jag fick betala dyra depositionsavgifter som garantier för att ens få el och vatten etc.

    Varför?

    För de gör så med ALLA nya i det landet och de hade ingen historia på mig, de litade inte på mig och det var upp till mig att visa mig pålitlig.

    Är det rasism mot mig? Nej. Det är så det funkar i det landet och funkat i flera år och har inget med mig att göra. De visste ju inte ens om att jag fanns när de byggde upp dessa reglerna.

    När jag betalade mina räkningar i tid ett bra tag så vips sänktes avgifterna på allt som var svindyrt och de litade på mig. Efter ett tag till så betalade de tillbaka depositionsavgifterna som de hade haft som garanti ifall jag var opålitlig.

  9. Vi tror att vi har ett skydd: SÄPO!

    SÄPO svarar inte på min skriftliga fråga om deras ställning
    till socialdemokraternas kontrakt med muslimerna.

    Jag tolkar det som att SÄPO är på muslimernas och
    socialdemokraternas sida!

    D.v.s. ”Säkerhetspolisen”, SÄPO, är troligen inte VÅR
    säkerhetspolis!

    Har du någon annan, tänkbar förklaring?
    (senaste uppgift: 20% av Sveriges befolkning är invandrare)
    (hur många av dessa är muslimer)
    (när måste vi konvertera till islam?)

    Känner du dig trygg med det som händer med Vårt Fosterland?

  10. Det finns ett mycket enkelt och klart svar på den frågan;

    Socialdemokraterna, LANDSFÖRRÄDARNA, skrev kontrakt med
    Muslimska Brödraskapet redan 1999.

    Kontraktet ”sålde” Sverige till muslimerna mot betalningen att
    muslimerna skulle rösta på muslimerna.

    VARFÖR FATTAR INTE SVENSKA FOLKET DETTA ?

Kommentera