Stäng

Public Service vänstervridning

Public Service har länge kritiserats för att vara vänstervridet. Har ni lyssnat på SR:s P3 vet ni att det knappats funnits något rödare.

SVT:s Opinion Live diskuterade igår skattefinansieringen och alla ”tramsprogram” som betalas av oss skattebetalare. Extra kul blev det när…

Philip Botström (S) påstod att studier visar att Public Service inte alls är vänstervridet. Vet inte om han syftar på den studie som Näringslivets medieinstitut publicerade i juni och som bekräftade svenska mediers politiska lutning till vänster. Botström gav varken motdebattörerna, studiopubliken eller tv-tittarna svar på vilken studie han åsyftade.

Fast lyssna på och se Carolin Dahlmans och Alexander Bards reaktioner på Boströms påstående.

10 reaktioner på “Public Service vänstervridning

 1. Först ler man och tänker hur kan han bli sån…. sen blir man förbannad för att han ändå är vuxen(?) och fortfarande inte kan analysera sammhällets utveckling och framförallt svenska Public Service tydliga vänstervridning.
  Aldrig någonsin har ordspråket ”Man ser inte skogen för alla träd” passat in på maktens företrädare.

 2. Var den dåren som gick in i väggen efter avslöjandet om svindyra taxiresor på vår bekostnad, en snorunge som aldrig haft ett ärligt arbete…man mår illa för mindre.

 3. Betr. Morgonpasset i P3 med Jimmie Åkesson den 29:e aug 2018.

  Den s k ”satirens” hela längd var i själva verket c:a 320 sekunder (d v s 5 min och 20 sekunder) med mycket mer odrägligheter än vad som hittills publicerats av SR & SVT i diverse mycket korta ljud- och videoavsnitt, som senare raderats ffa av SVT.

  Kolla på länken nedan till Morgonpasset SR P3 mellan tidskoderna från c:a 45:10 till c:a 50:30 då själva det s k ”satiriska” inslaget (d v s angreppet på Åkesson) pågick.

  Därefter tog man emot Jimmie Åkesson i P3-studion för vidare utfrågning och samtal från tidskod c:a 50:50 ända fram till tidskod c:a 1.23.30 då Jimmie slutligen lämnade P3-studion.

  ”Kodjo återberättar The Meg, Jimmie Åkesson och Kodjo fortsätter återberätta filmer ons 29 aug 2018 kl 06.30.

  Kalle, Kodjo och Hanna fortsätter intervjua partiledarna inför valet. Den här gången har det blivit dags för Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson.

  HELA Morgonpasset den aktuella dagen 29:e aug 2018 finns att lyssna till på länken nedan … och bedöm sedan själva hur sjukt, skruvat och vridet ”satir”-avsnittet var:

  https://sverigesradio.se/sida/avsnitt/1138312?programid=2024

 4. Under vilken sten i urskogen bor Philip Boström som inte har sett den enorma vänstervridning som regimmedia är. Man kan tro att SVT och SR är ägda av miljöpartiet till 50% socialdemokraterna 35% resten fördelat på V, FI och några andra obskyra vänsterorganisationer.

 5. P3, den före detta ”musikkanalen” har under flera av de senaste decennierna används för att indoktrinera våra ungdomar (15-35, som de själva uppger). Många av våra kloka ungdomar har dock avslöjat detta och lämnat denna propagandakanal.

 6. Typisk sossepajas som vuxit upp i sossepartibokens värme och aldrig jobbat på riktig utan mest åkt taxi på vår bekostnad, fyyyy fan
  nåja han är bara en som borde lära sig livet o försörja sig hederligt

Kommentera

%d bloggare gillar detta: