Sandor om Ylva Johansson, en äkta socialdemokrat


INSÄNDARE. Det är verkligen tryggt att ha en socialdemokratisk kommissionär som står upp för sitt partis ideologi som alla människors lika värde, solidaritet, jämlikhet och rättvisa.

Arbetarrepresentanten som i alla år kämpat för den lilla människan kommer med alla tillägg att tjäna ca 300.000 kr i månaden. Visserligen, om man skall tro på det, så får hon betala nästan hälften i skatt men behåller då över 150.000 kr till sig själv i månaden.

Det är inte konstigt att den socialdemokratiska kossan gapskrattar på många bilder och TV – inslag. Nu väntar jag bara på att hon skall råma internationalen också för att understryka att hon är en äkta socialist.

Ylva Johansson , en äkta socialdemokrat precis som statsminister Stefan Löfven som man kan gå efter i första majtåget med full förtröstan om att deras tal efter ankomsten till Folkets park även denna gång bara kommer att innehålla floskler, lögner och brutna löften.

För Ylva Johansson och andra som sitter i EU – parlamentet har vårt medlemskap verkligen varit lönsamt. För min egen och andra liknade medborgare i Sverige har medlemskapet bara medfört kostnader, ökad kriminalitet, ökade bidragsfusk, osund arbetsmarknad , samt en invasion av s k flyktingar och tiggare och andra parasiterande varelser från världens alla hörn.

Jag kan inte se att det har medfört något som helst positivt för min del och det enda sättet jag kan visa min avsky för EU och sådana som Ylva Johansson är att inte ens gå och rösta i EU – valen.

Aldrig kommer jag att förnedra mig själv genom att gå till vallokalen och rösta för att sådana som Ylva Johansson och t ex den rödnäbbade nötskrikan Helen Fritzon och andra efter 5 år kan gå därifrån som ekonomiskt oberoende mångmiljonärer. Titta bara på den förra socialdemokratiska kossan som var EU – kommissionär och som nu sitter hemma med både EU – pension och riksdagspension och som under sina år i parlamentet tjänade ca 20 miljoner.

Hoppas att fler efter att ha tagit del av Ylva Johanssons förmåner och lön tar samma beslut som jag har tagit. Går man ändock och röstar vid nästa EU- val så har man som jag ser det accepterat och visat sitt godkännande till att dessa politiker kan leva i en helt annan värld än vad dom personer kan göra som dom påstår sig representera och värna om. Det enda Ylva Johansson och hennes gelikar värnar om är sina egna oförskämt höga löner och förmåner och det helt oberoende vilket parti och vilket land dom företräder.

Kan man känna annat än hat och förakt för sådana varelser? Jag kan det i varje fall inte!

Sandor Herold, Malmö


17 responses to “Sandor om Ylva Johansson, en äkta socialdemokrat

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: