Det nya spännande Sverige

BROTTSLIGHET. Filmen från Politiskt Inkorrekt. -Pettersson tycker det ser ut som kompetensregnet samtalar med en urinvånare på sedvanligt sätt.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Det nya spännande Sverige

  1. Japp försent utan tvekan.sverige är som titanic.30årig massinvandring motsvarar hålet i skrovet på båten.vi har redan kört emot och det finns ingen räddning.visst kaptenen kan ju stå och skrika att allt är under kontroll.skutan går bra .att det börjat luta lite beror på sjögången.släck lyset den siste av oss

  2. Nja,det som sker på filmsnutten är väl att några ” importerade Akademiker”
    rånar,en ”stackars fattig EU-medborgare” ! Lägg märke till hur de med sina ap-läte konverserar…. Ja livet är hårt inom djurvärlden,

Kommentera