Tiggeriförbudet i Täby, medias uppfattning skiljer sig


TIGGERI. Moderaterna och Kristdemokraterna fick med hjälp av Sverigedemokraterna igenom ett tiggeriförbud i Täby fullmäktige går. 

Lokaltidningen Mitti har talat med några Täbybor och de flesta tycker att förbudet är bra.

 

-Pettersson säger att det kan bero på SVT, det kan även bero på att PK-trycket fortfarande är så stort så folk inte törs säga vad de tycker i en teve-mikrofon. Det är bättre om fler uttalar sig under sitt riktiga namn i stället för anonymt.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


20 responses to “Tiggeriförbudet i Täby, medias uppfattning skiljer sig

 • Roland Salomonsson

  SVT ringde förståss till någon lokalförening ur S, MP eller C och bad dem skicka några personer som händelsevis kunde strosa förbi en bestämd plats typ kl 19.03 en kväll!

  Gilla

 • Maja

  Då och då är det bra att samarbeta med ”nazister”!?

  Gilla

 • Lellego

  Än så länge inte ett ord om terrorattacken med lastbil (tyskarna egen rubricering) i Tyskland som skadade 12 personer, varav flera allvarligt. Terroristen stal lastbilen och körde in i bilar som stannat i en korsning. Han skrek samtidigt ett välkänt stridsrop.

  Skitpressen går från klarhet till klarhet.

  Gilla

 • turrim

  Det gamla talesättet ”kaka söker maka” rimmar väl med reporter från SVT/SR utsänd för att fråga folk på stan.

  Gilla

 • Ture

  PK-trycket är, som sagt, fortfarande stort och många vilsna själar tror sig därför göra någonting gott då de följer politikernas och medias åsikter. De är, med andra ord, offer för den svenska åsiktspolisens falska budskap om fri invandrig, klimathysteri samt feminism etc.

  Gilla

 • Ture

  PK-trycket är, som sagt, fortfarande stort och många vilsna själar tror sig därför göra någonting gott då de följer politikernas och medias åsikter. De är, med andra ord, offer för den svenska åsiktspolisens falska budskap om fri invandrig, klimathysteri samt feminism etc.

  Gilla

  • Ture

   ”Fri invandring”, skulle det naturligtvis stå och ingenting annat. ☺

   Gilla

  • Tore

   Det är inte försvarbart att springa överhetens ärenden.
   Om du inte säger din åsikt ska du inte proklamera någon annans utan bara tiga.

   Gilla

   • Ture

    Var det mig personligen du vände dig till, eller menade du folk rent generellt? Jag tyckte mig dock vara väldigt tydlig med att jag inte ”springer överhetens ärenden” och det torde också ha framgått med all önskvärd tydlighet i alla mina övriga inlägg i detta forum.

    Gilla

 • Maja

  Tiggeriet har fört med sig ökad kriminalitet, skit över hela staden ,hissarna används som pissoarer, offentliga toaletter som avstjälpningsplats för allt skit. Stölderna har exploderat, folket tvingas möta obekanta vid enreér och torg med ett vädjande hej.
  Hur kul är det.

  Gilla

 • Maya

  Om man inte inför ett nationellt tiggeriförbud så flyttas bara problemen till ett nytt ställe.Förresten, kan inte alla klimat och miljötalibaner gå ut och rensa upp efter deras boplatser så gör dom något vettigt för miljön istället för att stå och gapa på ett torg om jordens undergång.

  Gilla

 • Kapten Bölja

  Såg faktiskt inslaget ifrån SVT igår och förundrades över
  hur ensidigt svaren ifrån de intervjuade fördelades,

  Samtidigt är man van ifrån ABC-nytt hur nyheterna presenteras
  och hur det skall vinklas för att passa journalisternas
  åsiktsinriktningar.

  Gilla

 • Bajen666

  Håller med Fettot förbjud zigenare att beträda Svensk mark, tänk vad mycket pengar som skulle sparas.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: