Har Magnus Betnér otur eller…

INVANDRING. Magnus Betnér är en så kallad ”komiker”, några återkommande ämnen som ofta blir föremål för satir i Betnérs shower är nazism och rasism. Betnér hävdar ofta i sina shower att yttrandefriheten är det viktigaste som finns och att den måste gälla lika för alla.

Magnus Betnér kanske är mest känd för uttalandet ”Sverige har aldrig varit tryggare”

-Pettersson inser att den gode Betnér verkar ha otur när han tänker och planerar sina shower, satir kan vara skoj när man driver med och överdriver verkligheten, men Betnér har bara fel.

Här kan ni se hur det gått för Filipstad med massinvandring.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Har Magnus Betnér otur eller…

 1. De tråkigaste riksdagsledamöterna är roligare än Betner. Att nån vill betala för det han presterar är ju en gåta.


 2. som sagt, NEUALITRETEN har sitt pris, kan liknas med.”att vara eller inte vara” är en synnerligen svår balansgång…tror att denna roll som Sverige påtagit sig att agera, en delförklaring till att Sverige står där vi står idag?

  Det första Dante får se, när han genom Helvetets port nått in till dess främre förgård, är en mängd skepnader som jämrande springa runt med en fana framför sig, stungna av getingar, och som på förfrågan befinnas vara de tidigaste anhängarna av neutralitetsprincipen. ”Dessa”, förklarar den vägvisande Vergilius, ”äro de själar som levat utan ond gärning och utan god; och bland dem äro de änglar av sorglig art, som varken reste sig mot Gud eller stodo honom bi, utan sutto för sig själva. Himlen drev ut dem för att inte förorenas av deras ljumhet; Helvetets djup vill inte taga emot dem, på det att inte dess invånare må förhäva sig gentemot dessa … Nog om dem: betrakta dem och gå vidare // Frans G Bengtsson

  https://popularhistoria.se/politik/neutralitet-en-politik-av-eftergifter

 3. Jag slår vad om att vissa idioter skulle försvara mångkulturen in i det sista samtidigt som muhammedanerna skär upp dem i småbitar för de är inte kapabla att dra paralleller och slutsatser av det som sker omkring dem.

  Förbannade får och nickedockor, de ser till att vi får öppet inbördeskrig i ett av världens fredligaste länder.

 4. Varför byggs det så mycket i storstäderna om det inte är brist på bostäder?
  Reinfeldt hade ju någon idé om att det var gott om plats i skogen i Norrland. Jag tycker han ska börja med att flytta dit själv, den idioten.

 5. Alla kan inte stå utanför, någon/ra måste ju tillhöra den lägsta begåvningsreserven !

 6. Magnus Betner är en sorglig figur.Må han falla i glömska så vi slipper höra hans mobbningsskämt och surmagade utgjutelser.

 7. Att tillägga knäpp dåren katasrof ministern Isabella Lövin med hennes sjuka anhäng. Gäller alla miljöfjoller.

 8. Han är lika ”kul” som apan Özz Nûjen. Jag vet att det är få som skrattar åt deras skämt, de har sina jobb för de sprider ”rätt” värdegrund, då får man mycket gratis PR i gammelmedia och statens radio och TV.

 9. Dags att vakna Sverige. Att det ser ut i Sverige som det ser ut ,det beror på sådana idoter som betner,schulman,svetsarn osv.Dom vägrar inse sanningen.Kolla vad som hände i Märsta inatt,rena kriget .AVGÅ SVETSARN SVERIGE I KRIG JAG VILL HA FRED AVGÅ.

Kommentera