Polisen söker två våldtäktsmän


BROTTSLIGHET. Det var den 6 juni 2019 som Anna, 30, tillsammans med vänner begav sig till Folkets park i centrala Malmö för att fira nationaldagen. En stund efter midnatt, vid klockan 00.30, lämnade Anna för en kort stund sina vänner. Då dök två för henne okända män upp, rapporterar Aftonbladet

Bakom en buske i nära anslutning till en av ingångarna till Folkets park ska männen ha överfallit och våldtagit Anna. Det var först när hon lyckades skrika på hjälp och uppmärksamma andra i parken om vad som skedde som männen ska ha avbrutit övergreppet och lämnat platsen.

  • Om du har sett något rörande överfallet i Folkets Park, Malmö natten mot den 7 juni 2019 – kontakta polisen genom ”Efterlyst” på telefon 08-702 00 90 eller via mejl på efterlyst@tv3.se.

  • ”Efterlyst” sänds klockan 20.00 i TV3 på torsdagar och går att se i efterhand på Viafree.se.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


17 responses to “Polisen söker två våldtäktsmän

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: