Stäng

S-politiker smugglar människor till Sverige för pengar

BROTTSLIGHET. Rashad Alasaad, 27, är socialdemokratisk kommunpolitiker i småländska Ljungby och smugglar människor för pengar.

Han filmas av Expressen med dold kamera när han erbjuder vårt team att smuggla ett fyra år gammalt barn från Grekland till Sverige, med hjälp av ett lånat pass.

Alasaad skryter om att han smugglat mängder av flyktingar till Sverige och hans taxa är 20 000 kronor för ett barn, 30 000 för en vuxen.

– Jag gör det här för pengar, jag vill ha pengar, säger kommunpolitikern i det smygfilmade samtalet.

Se filmen och läs mer på Expressen…

-Pettersson är inte förvånad, många socialdemokrater gör mycket för pengar, hoppas han betalar skatt för extrainkomsterna. Det bästa vore att han fick åke hem i morgon.

Rashad Alasaad har själv kommit hit illegalt för 5,5 år sedan, fått uppehållstillstånd, säger att han smugglat hit hela sin familj och arbetat bland annat på Arbetsförmedlingen där han ägnat sig åt bisysslor som ger extrapengar, det kallas på svenska att ta mutor för tjänster och är normalt i Mellanöstern.

Ett kvitto som hittades i en uttagsautomat i Ljungby. Personen bakom kvittot får en hel del i bidrag som nyanländ. Samma dag ersättningen betalats ut har personen Swishat halva beloppet till en handläggare på Arbetsförmedlingen och numret tillhörde i maj vår man Rashad Alasaad. Det kan vara en tillfällighet, men jag tvivlar. Det är korruption på hög nivå.

Migrationsminister Morgan Johansson (S) som brukar vara snabb med tunga och tangenter, avböjer att kommentera det faktum att en socialdemokrat livnär sig på att smuggla människor.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

32 reaktioner på “S-politiker smugglar människor till Sverige för pengar

 1. Polisen agerade ovanligt snabbt.

  Citat

  107 SVT Text Torsdag 03 okt 2019
  INRIKES PUBLICERAD 3 OKTOBER

  Förundersökning inleds mot S-politiker

  Gränspolisen i Malmö har själv anmält
  en S-politiker i Småland för misstänkt
  människosmuggling. Detta sedan
  Expressen pekat ut politikern.

  -Jag fick reda på detta i morse och då
  beslutade vi att göra en polisanmälan
  om människosmuggling, säger Ulf Haugen
  vid gränspolisen i polisregion Syd
  till SVT Småland.

  Ärendet är nu överlämnat till
  åklagarkammaren i Växjö. Politikern
  ska ha annonserat under falskt namn
  och erbjudit sig smuggla personer från
  Grekland till Sverige, mot pengar. Han
  har nu lämnat politiken.

  Slut citat

 2. Ännu en kriminell sosse, kanske han är meriterad att bli partiledare och statsministerkandidat när Löfven inte behöver roffa åt sig mer.

  De så kallade flyktingarna han smugglade brydde han sig inte om, bara deras pengar. Så mycket för den medmänskligheten i S.

 3. Det som är mest skrämmande är att han får lika mycket i bidrag som jag kommer att få i pension, innan skatten är dragen. Efter skatt kommer jag att få 3000kr mindre än dom jävla blufflyktingarna, trotts att jag bott och jobbat i Sverige hela mitt liv och har betalt in ca 3 000 000kr till mitt pensionskonto.
  Jag lovar att jag ska åka upp och ”tala dom till rätta”i regeringskansliet om det är samma när jag har gått i pension.

 4. Det som är mest skrämmande är att han får lika mycket i bidrag som jag kommer att få i pension, innan skatten är dragen. Efter skatt kommer jag att få 3000kr mindre än dom jävla blufflyktingarna, trotts att jag bott och jobbat i Sverige hela mitt liv och har betalt in ca 3 000 000kr till mitt pensionskonto.
  Jag lovar att jag ska åka upp och rensa i regeringskansliet om det är samma när jag har gått i pension.

 5. Hoppas EU får vetskap om detta nu när Johansson står på heta stenar gällande den fantastiska lyckade flyktingstormen till Sverige.
  Att en politiker i hennes parti deltar är en stor skandal.

 6. Han måste polisanmälas för både extra inkomster i AF samt alla pengar han har tjänat på smuggling.
  Alla som har köpt sig hit eller kommit illegalt måste med omedelbar verkan återsändas till resp land de flydde ifrån, eller hur,Shekarabi!

 7. Hur stort är isberget? Hur mycket behöver smältas ned och lagas och hur lång tid tar det? Hur mycket ska skövlas bort av svensk välfärd innan någon sätter stopp och börjar betala tillbaks och investera för de, som bidragit? Jag väntar mej att systembristerna, kaoset och slarvet på Migrationsverket, Sida, kommuner och landsting blir mer allmänt kända och helt uppdagade snart och då kommer kollapsen och nyval.

  1. Det värsta är att han kan fortsätta att rösta även om han hamnar i fängelse. Utvisad blir han inte.

 8. Dagsersättning 11267 +bobidrag ca 5000.
  Inte dåligt. Pensionärer får klara sig på 7000.
  Arma land

 9. Ett ärende med en annan (S) politiker i Sverige dök upp i media år 2013.

  Delcitat

  S-politiker anklagas för människosmuggling

  Ska vara huvudman i människosmugglingshärva. Källor uppger för nättidningen Suna Times att lokalpolitikern Yassin Mahi (S) ger visum till somalier för egen vinnings skull. (Publicerades 29 september 2013. Uppdaterad 12 november 2015)

  Slut delcitat

  Läs mer på:

  https://nyadagbladet.se/inrikes/s-politiker-anklagas-for-manniskosmuggling/

 10. Vad har hänt på Aftonbladet? De skriver idag
  hur få nyanlända som försörjer sig på eget
  arbete. En sensation! !Kan det betyda att
  media börjar skriva om verkligheten?
  Arma land

 11. Han anser att han hjälper sina egna att ta ifrån dum-i-huvudet-Svenskarna deras land och deras pengar!
  Men hur resonerar Svenskar som går med i denna (S) Mentalsjuka Självmords-sekt?
  Att det importerade ”Herrefolket” ska känna tacksamhet mot dem för att de hellre ger bidrag åt import-kriminella än betalar sjukvård & pensioner åt fattiga Svenskar som arbetat hela livet?
  Nej, de är enbart ute efter att via korruption plundra ut landet via olika ersättningar!
  Lika intresserade av landet som en bedragare av skalet till det han/hon plundrat ut!

 12. Undersåtarna gör bara som de socialdemokratiska riksdagsmännen gör. Finns hur många bevis som helst, från lägenhetsaffärer, mutor och skattebrott. Ska man bli en duktig ”sosse” så måste man tycka de är okej att fiffla och ljuga, annars kan man inte komma med i deras gäng.

 13. Är någon utanför begåvningsreserven förvånad?
  Detta avslöjandet är bara toppen på isberg.

 14. Inför valet 2014: Löfvens känga mot Reinfeldt om budgetnedskärningar på svensk välfärd p g a ökade anslag till Migrationsverket mm:

  https://uvell.se/wp-content/uploads/2015/11/19687106-tqmJZ.png

  Från uvell,se

  Läs mer på Expressen från 20 aug 2014 (unvis)

  https://unv.is/expressen.se/nyheter/val2014/lofvens-kanga-mot-reinfeldt-om-flyktingar

  Drygt ett år senare (i början på sept 2015). Löfven talade på Medborgarplatsen i Stockholm. ”Mitt Europa bygger inte murar”

  Idag oktober 2019 kan vi se effekterna av regeringshaverierna i Sverige i dess fulla vidd.

 15. Hoppas att han får åka tilbaka,men i svetsarns Sverige kan allting hända.AVGÅ OCB SKÄMS NÄR DU HAR SÅDANA PARTIKAMRATER.AVGÅ AVGÅ AVGÅ Då menar jag svetsarn som förkroppsligar svamlet och myglet i vårt land.

 16. Han slipper säkert undan lika enkelt som terroristfinaniären Uzz. Det är så synd om dom. Dom är ju blattar, då straffas dom inte i Sverige.

 17. Ingen fara 82% av befolkningen tycker det är ok dom tycker dessutom att invandrare jobbar hårt sen tror dom att folk som röstar på SD går på bidrag hahaha vilka jävla nötter.

 18. Ingen fara 82% av befolkningen tycker det är ok dom tycker dessutom att invandrare jobbar hårt sen tror dom att folk som röstar på SD går på bidrag hahaha vilka jävla nötter.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: