Kravaller på Lesbos

Den lilla grekiska ön Lesbos har återigen belägrats av tusentals migranter. På två månader har runt 17 000 migranter anlänt till ön vars flyktingläger redan är mer än överfulla.

Igår utbröt sammanstötningar mellan migranter och grekisk polis efter att en eld utbrutit i lägret. Påminner om när migranter anlade en brand i samma läger 2016.

9 thoughts on “Kravaller på Lesbos

 1. Snart har vi hela Afrikas och mellanösterns befolkningar i våra bostadsområden och det blir ingen rolig tid…..😳

 2. Och som belöning fick dom åka till fastlandet!

  Nu kan dom fortsätta till landet i norr som är befolkat av idioter som gärna vill betala för sin egen utrotning!

 3. I världens alla länder tycks det som att ansvar-ledarskap-politik är fallet i dunkel M.a.o. dessa migranters problem är överskyfflade på oss i väst och här blir dem’ tycka synd om grupper’ En del av dessa människor behöver verkligen asyl men att rubb som stubb ska hit med kända problem till följd
  är som en del inser ohållbart. Då blir åtgärderna så mycket tuffare antagligen Den processen är svår att vända Politisk mognad behövs dvs förmågan att samarbeta och enas I detta ingår inte mobbing av partier

 4. Oj, nu är de 17 000. Såg för en vecka sedan på nyheter, där de nämnde 11000.
  Fort det går, håll i hatten.

 5. så man är villig att bränna ned sina medmänniskor som också flytt för att markera för polisen att migranterna har olika krav?

  Hur tuffa var migranterna i sina hemländer? Hur mycket protesterade de i sina hemländer där för att få igenom sina krav?

  Hur kan de tro att alla i europa känner medkänsla för civil olydnad när migranter visar en villighet att bränna ned saker och utsätta barn för fara för att markera sitt missnöje?

  Är så jävla trött på detta.

Kommentera