Garagelänga i full brand i Bergsjön

BROTTSLIGHET. En garagelänga i det mångkulturella Bergsjön, Göteborg brinner. Enligt räddningstjänsten rör det sig om en kraftig brand.

Larmet kom in till SOS vid 20.20 på måndagskvällen. Det ska vara en cirka 50 meter lång garagelänga med flera bilar som brinner kraftigt.

– Vi är på plats med nio enheter och har inte riktigt koll på elden ännu. Det finns en viss spridningsrisk till närliggande byggnader, alltså ytterligare en garagelänga och ett bostadshus, säger Anders Helmborn, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten Storgöteborg.

Även polis har larmats till platsen och hade vid 20.45 precis anlänt med en patrull.

Polisen

-Pettersson säger att i Bergsjön är räddningstjänsten vana att släcka bränder…

Om Bergsjön på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Garagelänga i full brand i Bergsjön

 1. Det här det billigaste sättet att skada ett samhälle; bränn ned strukturer skada den vanliga befolkningen, skräm den till tystnad
  sen när det riktiga ansiktet visar sig är redan befolkningen handlingsförlamad för staten har ingen kontroll på vad som händer i samhället.
  och den totala katastrofen är ett faktum.
  Tyvärr.

 2. Medborgargarden är förbjudet!
  Det är förbjudet att försvara sig och sitt!

  – men ”Grannsamverkan mot brott” kan
  ha diskreta ”källarmöten” och organisera
  hjälp till vilsekomna att få en intensiv
  hemlängtan.

  Uppenbarligen så trivs de inte i
  Vårt Fosterland!

Kommentera