Regeringen och Jök-gänget prioriterar

SKATTER. Som ni vet skiljer sig de olika partiernas syn på hur skattebetalarnas pengar ska användas. En del partier tror till och med att pengarna är politikerna, de kallas socialister. 

Nåväl, Steget Efter skildrar deras framfart på ett föredömligt sätt.

Elda med pengar så blir pensionärerna varma…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Regeringen och Jök-gänget prioriterar

 1. Vem fan i helvete gav Stefan Löven lov att ge bort 4 MILJARDER extra till FNs miljöfond. Har han nån jävla sorts Gretaskam eller vad fan är det frågan om. Det är våra skattepengar han skänker bort. Det måste bli ett slut på allt jävla vansinne som politikerna bestämmer om. Sverige och Svenskarna är inte en oändlig skattkista att ösa pengar ur. Vi kan INTE RÄDDA HELA VÄRLDEN. INSE FAKTA.

 2. I framtiden ska man inte heller knappt kunna gå i pension, efter ett långt och hårt arbetsliv.

  Hur man som väljare till JÖK-partierna, KD och M. Kan godkänna detta vansinne är ju skrämmande. ”Arbetarpartiet” socialdemokraterna är ett stort skämt. Men det är man ju återkommande i alla viktiga samhällsfrågor, som gäller den vanliga arbetande människan med låga inkomster.

  Riksdagen tar ställning till det nya pensionssystemet den 16 oktober och allt tyder på att de förslag pensionsgruppen lagt fram kommer att gå igenom.

  Detta innebär att det längre inte blir möjligt att ta ut pension från 61 års ålder. Från och med den 1 januari 2020 höjs den lägsta åldern för att ut den allmänna pensionen till 62 år. Det här gäller dig som är född 1959 eller 1960.

  Tre år senare, 2023, höjs den lägsta åldern till 63 år. Det här gäller personer som är födda 1961 eller 1962.

  År 2026 ändras, enligt förslaget, den lägsta åldern för att ta ut allmän pension till att gälla tre år före den riktålder som införs.

  Den kommer troligen att vara 67 år vid införandet 2026, vilket skulle ge en ålder på 64 år för tidigaste tidpunkten att ta ut allmän pension.

  • Till detta kommer Ringhals 2 läggas ned om två månader, Ringhals 1 nästa år.

   Alla fina elbilar får väl laddas med en dieselgenerator…

 3. Det kommer mer av höjningar för de med låga inkomster och marginaler….

  Statliga Svenska Kraftnät höjer effektavgiften med 20 procent från årsskiftet, enligt ett pressmeddelande. Beslutet innebär i sin tur en höjning av elnätsföretagens, de balansansvarigas, avgifter.

  Den höjda effektavgiften ska bland annat täcka utbyggnaden av stamnätet, något som Svenska Kraftnät fått viss kritik för att man släpat efter och som medfört kapacitetsbrist på vissa ställen i landet, något som uppmärksammats senaste året.

  Svenska Kraftnät ändrar också energiavgiften till ett rörligt pris för överföringsförluster, som då ska variera med det faktiska elpriset på elbörsen.

  För de balansansvariga elföretagen kommer grundavgiften för förbrukning och produktion att höjas med cirka 35 procent, enligt Svenska Kraftnät.

 4. sverigebilden………låter hellre pensionärer svälta ihjäl än visa omvärlden hur misslyckat det är i sverige.

  som vilket totalitärt land som helst. Bara bilden utåt ser bra ut

 5. Hej!
  Vem/Vad gav S. Löven rätt att ge bort extra 4 miljarder till FN klimatfond?
  Är frusen fattigpensionär.

  • Har han fått mandat till detta? Och varför har inte ”oppositionen” sagt något om detta? Antar att Löven kände sig riktigt präktig nu, tvi, säger jag.

   • Väljarna!

    Och däribland fantastiskt många fattigpensionärer som av någon konstig anledning fortfarande röstar på S!

Kommentera