Kommer Danmark att bli som Sverige?

av Judith Bergman • 25 september, 2019

Sverige exporterar inte bara sina bombningar till Danmark. Gängkriminalitet, med skjutningar och mord, har också rest över gränsen.

Danmark har upplevt 10 bombningar sedan i februari (Sverige c:a 100). Den senaste ägde rum den 27 augusti i bostadskomplexet Gersager, i Greveområdet, väldigt nära Köpenhamn. Ingen skadades, men byggnaden fick allvarliga skador. I år har Malmö drabbats av 19 bombningar. Ett reportage från den 16 augusti i den danska tidningen Berlingske Tidende stod det:

“Ingen vill ha det svenska tillståndet där skjutningar och bombningar har nått en extrem nivå. Utöver konflikter i gängmiljöer har det förekommit bombattacker mot polisstationer och domstolsbyggnader, ett rådhus och skatteverket i Malmö på senare år.”

Läs vidare

8 thoughts on “Kommer Danmark att bli som Sverige?

 1. Danmark blir aldrig som Svrrige. De tar alltid itu med busarna i tid.
  Däremot är det inte bara Sverige dom exporterar våld. Ingen har väl glömt alla konstellationer av motorcyckelgäng som exporterats til Sverige.
  Sen vill jag ju påstå att många brottslingar som nu uppehåller sig i vårt land, hade aldrig funnits här om inte danskarna transiterat dom över sundet, istället för skickat tillbaks dem söderut varifrån de kom.
  Jaja en del kom via tysklandsfärjan också.
  Sen att våra styrande politiker är korkade kan inte efterskänka underlåtenheten att skicka hit buset.

 2. Tror jag aldrig kommer att ske, märker dom att kräken drar
  sig dit så kommer dom att sätta upp full gränskontroll mot
  Sverige.

 3. Kan ingen varna Danmark! De behöver inte vara avundsjuka, just nu känns det långt borta att Danmark skulle bli lika sjukt som Sverige, men med rätta idioter som styr landet går det fort, det har vi själva sett i Sverige.

 4. Ingenting kan bli värre en den feministiska katastrofen Sverige, vi kommer i all evighet vara ett avskräckande exempel på hur det går när dårskap leder ett samhälle.

  • Undrar om inte namnet Estonia borde ha bytts ut mot Sweden istället när fartyget sjönk för ganska exakt 25 år sedan.

  • Sett till vad feministerna har ställt till med här i Sverige så torde beslutet om införande av kvinnlig rösträtt 1921 vara Sveriges största misstag någonsin.

Kommentera