Det ser nattsvart ut med invandrarnas kunskap

INVANDRING & UTBILDNING. Ni minns hur det lät under flyktingkrisen hösten 2015. Politiker, journalister och andra opinionsbildare var övertygade om att det vällde in ingenjörer, läkare, tandläkare, sjuksköterskor, lärare och arkitekter över våra gränser. De var så många och så välutbildade att de till om med höjde kunskapsnivån i hela landet. 

Nu visar det sig att det ser nattsvart ut. Alarmerande få tandläkare, läkare och sjuksköterskor som är utbildade utanför EU/EES klarar kunskapsproven som ger inträde till det så kallade snabbspåret. Motsvarande resultat på de svenskstuderandes utbildningar hade skapat ramaskri och krav på omedelbara åtgärder. Även snabbspårens kunskapsprov behöver nu insatser som hjälper eleverna och i vissa fall bör man helt enkelt slippa göra testerna. Det skriver studievägledaren Jan-Åke Blomqvist på Dagens Samhälle.

-Pettersson vill inte orda så mycket om detta, jag tycker inte vi har rätt att stjäla denna oerhörda kompetens från fattiga krigsdrabbade länder och i stället för att sats resurser på att utbilda dem borde vi hjälpa dem återvandra, de behövs hemma och givetvis ska alla helt outbildade följa med, de har större chans att hitta arbete i sina hemländer en här.

Dessutom, tänk på att alla personer som var övertygande om att de hade rätt om invandrarna är lika övertygade om att de har rätt om klimatet. De är icke tänkande flockmänniskor.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

14 thoughts on “Det ser nattsvart ut med invandrarnas kunskap

  1. lägg mer pengar $$$$$$
    på invandrarna
    eller gör sverige till arab talande land
    för de skiter fullständigt i vart de kommit
    Guldskeden har vi redan givit dom
    här får personal utbildning på sjukhusen att visa bilder för att kunna lotsa muslimerna till rätt avdelning och de vet forfarande inte varför de är på sjukhuset om det ens är rätt sjukhus!!!.
    för det ska ju vara enkelt att intregera sig i landet sverige.
    SKALL detta vara så svårt för stollarna i riksdagen förstå att allt detta leder till en total samhällskolaps med stollar som inte kan göra sig förstådda
    Är det nästa skede i industrin att visa bilder för verkstads personalen i framtiden.
    Sjukhus personalen är redan mentalt trött och så kommer sådan här skit!!
    Hur tusan tror någon att vi kommer få en endaste krona tillbaka i skatt till samhället från dessa individer.
    man blir så trött på sån här skit

  2. Det mest troliga är att dom tyckte det var kunskapslyft ändå, för att dom som framförde det har märkbart lägre kunskap än dom som kom.

  3. Kunskapsnivå var en självskattning av de ekonomiska flyktingarna, när de pratade med flyktingmottagarna. Det kan tyckas naivt att inte flyktingmottagarna förstod att de ekonomiska flyktingarna ljög om sin utbilning, när de ljög om varförde kom till Sverige, var de kom ifrån och hur gamla de var.
    Och detta är viktigt att svenska folket förstår, det är så här de ekonomiska flyktingarna fungerar. Dom ljuger om allt som ger dom pengar och andra fördelar. Har vi dom kvar kommer dom att fortsätta att ljuga sig till fördelar. Själv har mina vägar korsats av utlänska läkare, tandläkare och sjuksköterska. Jag säger bara en sak, fy fan vad värdelösa de var.
    Och jag kan garantera er att om vi tar ifrån dem deras bidrag och andra fördelar försvinner dom fort som en raket ur vårt fina land.

    Det här med klimatet är inte så mycket att bråka om. Det har alltid funnits domedagsprofeter som sagt att jorden ska gå under på ena eller andra sättet.
    Vi ser hur det gick. Räck upp handen alla som märkt att jorden gått under. Tänkte väl det.

  4. Orsaken till att elever stannar hemma från skolan är inte den att dom är sjuka, utan den att Gretas helidioter till föräldrar har sagt åt dom att stanna hemma.
    Orsaken till detta är nog att dessa två personer inte vill att någon skall ha bättre utbildning än deras två åriga skolgång.

  5. Kunskapsnivån är en sak, det kommer ”bara” att kosta skattebetalarna enorma belopp. Den till synes gemensamma bristande människosynen är en annan sak, det kommer att kosta människoliv och livslånga trauman. Har man sedan barnsben, trots bristande kognitiv förmåga, blivit itutad att man är utvald och alla andra grupper är ”smuts” medför att man helt enkelt inte kan bo ibland andra grupper, ibland inte ens bland de egna.

    Detta kommer med ökad invällning att drabba fler även i priviligierade områden vilket till slut leder till ett uppvaknande eller är det ett avståndstagande från dem som ligger bakom. Oavsett om det är för sent eller ej kommer det inte att gå smärtfritt. Kravaller eller rent av inbördeskrig (egentligen bekämpande av invasionstrupper) ligger i farans riktning.

    • Detta vansinne kommer att leda till att det inte kommer att finnas några människor till arbete på jorden av den anledningen att om några år så finns det bara dumhuvuden på jorden.

  6. Ett litet utdrag ur Petterssons inlägg ovan, och kanske det viktigaste i koncentrat:

    ”Dessutom, tänk på att alla personer som var övertygande om att de hade rätt om invandrarna är lika övertygade om att de har rätt om klimatet. De är icke tänkande flockmänniskor.”’

    ———————————————————————————-

    Det tar lång tid att bygga ett hus, men går väldigt fort att riva det.
    Det tar väldigt lång tid att bygga ett land, men går väldigt fort att förstöra det.

  7. Den svenska klimatkunskapen består av ett barn, som siare och klimatexpert, åkandes världen runt och håller gråtande och hysteriska tal i FN.
    Förr så lät kyrkan barn peka ut kvinnor som häxor vilka, androm till varnagel, brändes på bål!
    Bästa Greta, åk hem till mamma och skolan i stället för att framstå som en svensk ”Forrest Gump”!

Kommentera