Några förslag från polischefen


BROTTSLIGHET. Erik Nord är chef i Polisområde Storgöteborg och har varit med en hel del på bloggen. Erik Nord har bland annat sagt att medborgarskapet ska tas ifrån IS-terrorister och att det är de så kallade ”motdemonstranterna” som ställer till problem. 

Erik Nord har även sagt att politikerna verkar faktaresistenta och där är Pettersson beredd att hålla med. Nåväl, nedan polischefens förslag. Det jag saknar är obligatorisk utvisning vid grova brott eller flera småbrott. Inkapacitering, betyder fängelse, inlåsning.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


7 responses to “Några förslag från polischefen

 • Bosse S

  Beslut om utvisning ligger ju i första hand i politikernas händer och i andra hand domstolarnas, inte polisens.

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Mycket snack, många förslag!

  Det behöv bara en enkel åtgärd!

  UTVISNING PÅ LIVSTID!

  Gilla

 • Billy Boy

  Bild från: rapport24,com

  Annie Lööf (C) tyckte det var helt obegripligt att nazister kunde tåga på Göteborgs gator (år 2017 min anm.) och hon fick stöd av andra politiker.

  Samtidigt skanderade nazisterna att rikspolischef Dan Eliasson och polischefen i Storgöteborg, Erik Nord, var folkförrädare.

  Nu bemöter Nord kritiken och påhoppen – och förklarar varför demonstrationen fick hållas.

  – Det är bättre att skylla på polisen och säga att det är polisens fel, att vi borde ha slagit ner dem. Men då får ni ge oss mandat att göra det, säger han. Skriver Expressen

  ​Annie Lööf ägnar sig som vanligt åt signalpolitik, alltid kan det ge några röster från PK-gänget! Sen att hon inte sagt ett pip om den olagliga demonstration som de sk Afganska ”barnen” ägnat sig åt en längre tid (år 2017 min. anm.) är av samma opportunistiska skäl…

  Polischefen för Storgöteborg Erik Nord slår tillbaka mot Annie Lööf (C) (Publicerat 18 sep 2017)

  Läs mer på:

  https://www.expressen.se/gt/polischefen-slar-tillbaka-ar-battre-att-skylla-pa-oss/

  PS
  Annie Lööf (C) är jurist.
  DS

  Gilla

 • Blodsven

  Bra förslag som naturligtvis inte kommer att hörsammas av vår feminiztiska regering, feminiztiska domstolar samt diverse annat feminiztiskt vansinne…

  Gilla

 • blabaris

  är sååååååå jävla trött på Erik Nord.

  Våran favorit polischef för storgöteborg: Erik Nord. Talar emot sig själv. Talar emot vad polisen gör för något i verkligheten. Det liksom haltar på något sätt

  Erik Nord: Tiggare och ensamkommande utnyttjas – i drogkampen

  I media: Polisinsats mot ”tiggare” – sju personer anhållna – Tiggarliga säljer droger organiserat i stan och polisen har gripit dem.

  Erik Nord: När vi har undersökt nordstan och brunnsparken så avviker de inte från andra platser, säger Erik Nord, polischef i Storgöteborg, till P4 Göteborg.

  Några få rubriker från dagpressen från samma ”säkra” område:
  Pappa ska ha tvingat söner att sälja droger i Nordstan
  Polisen sprängde en stor organiserad narkotikaliga som håller till i stan i Göteborg

  Knivman gick bärsärkagång i Nordstan – åtalas för mord

  Två män i slagsmål – en hamnade i kanalen i Göteborgch drunknade

  Larm om storbråk i centrala Göteborg

  Göteborgs kommun vill att ordningsvakter ska jobba i stan Erik Nord säger nej. Kommunen överklagade beslutet, men förvaltnings rätten går på polisens linje.

  Erik Nord efter domen: Vi kan inte bygga parallella organisationer. Vi är inte emot att ha ordningsvakter eller väktare, men lagstiftningen är inte skriven för det, säger Erik Nord.

  Erik Nord 15 narkotikatillslag och några mord senare: Jag ser det som en jättemöjlighet att anställa vakter som en stödjande resurs, säger Erik Nord, polischef i Storgöteborg.

  Erik Nord: Ungefär tre personrån per dygn är det i Göteborg, säger Erik Nord, polischef i Storgöteborg. Vad gäller otryggheten och kriminaliteten i Göteborg säger Erik Nord, chef i polisområde Storgöteborg, att det handlar om perspektiv. – Jämförelserna med andra städer är ofta orättvisa.

  Gilla

 • Kent

  Så länge Sverige styrs av sinnessvaga individer med endast det egna intresset i focus så kommer inga förbättringar att ske.
  Politiska aktivister i journalistkåren ser till att blockera allt som kan leda till ett bättre läge.

  Gilla

 • compulsoryunion

  Synd att Polisen misslyckas med sitt uppdrag att utvisa 17 000 redan dömda till utvisning. Många Rakmat Akilovs finns bland dem?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: