Invandrargäng sparkar och slår brutalt svensk pojke i Skövde


BROTTSLIGHET. På lördagskvällen började ett videoklipp cirkulera i sociala medier som visar hur en svensk 12-årig pojke blir brutalt misshandlad av ett invandrargäng på en skolgård.

Enligt uppgifter inträffade misshandeln på Norrmalmsskolan i Skövde i mitten av augusti. I videoklippet hörs hur gänget under den pågående misshandeln frågar brottsoffret var han har sina ”grabbar” någonstans. Vidare frågar de även var han har sina ”tabbar”, slang för ”tabanja”, hämtat från turkiska tabanca, som betyder pistol.

Bakgrunden till misshandeln uppges vara att brottsoffret och hans bror vid tre tillfällen har anmält gärningsmännen ”Hassan” för misshandel och nu straffar han och hans gäng den anmälande eleven enligt videoklippet nedan:

Polis och socialtjänst agerar inte
Vår källa uppger även att familjen har anmält den här misshandeln till polisen som hänvisar till socialtjänsten där man inte har agerat mot gärningsmännen. Föräldrarna till den misshandlade pojken ska inte ha fått någon återkoppling.

Enligt Samhällsnytts uppgiftslämnare håller ”Hassan” skolans elever i ett skräckvälde och många elever är rädda för att överhuvudtaget gå till skolan. Flera uppges ha blivit ännu räddare efter att ha sett filmklippet ovan.

Hela inlägget från Samhällsnytt


26 responses to “Invandrargäng sparkar och slår brutalt svensk pojke i Skövde

 • Leif

  Utvisa skiten som våldtar ock misshandlar svenskar. Vad har de i vårat land att göra????

  Gilla

 • Rana

  Utvisa några av dessa invandrare från landet med hela familjen, då kommer resten snabbt att lära sig en lektion.

  Gilla

 • Mikael

  Tyvärr så verkar det att socialtjänsten inte bry sig . Synd att dom inte bry sig för att det innebär att vi själva få fixa problem .så hade det varit min son som åkte på stryk så hade jag sökt upp föräldrar eller tvingat skolan att be förälder att komma till skolan så vi kunde göra upp.

  Gilla

 • Paul

  En hälsning från Fredrik Reinfeldt.

  Gilla

 • Pojke misshandlad – film sprids på sociala medier | Petterssons gör Sverige lagom!

  […] –Pettersson som spred filmen från Samnytt igår, noterar att Expressen inte med ett ord nämner varför filmen spreds. Att det var invandrare som misshandlade en svensk, det som om det hade varit tvärtom Expressen utan tvekan hade haft på  löpsedel och förstasidan som nazistiskt hatbrott. Nu var det bara en svensk 12-åring som blev misshandlad av en invandrare och det är ingen större sak hos Expressen. […]

  Gilla

 • Eva

  Va ska man säga, så fruktansvärt fegt, dom vågar inte gå ensamma dom fega djävlarna och vad gör politiker, rättsväsendet ,ingenting och poliserna dom får ju inte göra något ,det är så djävla mesigt, i Finland t.ex använder dom elpistol, dom borde ta efter andra länder lite mer så att det blir någon ordning och utvisa sånt djävla pack med en gång, det är inte ett dugg synd om dom när dom beter sig såhär, dags att sätta ner foten, sluta att ta dom i försvar, dags att tänka på sitt eget folk

  Gilla

 • Argus

  Vår främsta styrka är också vår största svaghet. Konsensuskulturen som förde oss från ett efterblivet bondesamhälle i mitten av 1800-talet till världens kanske främsta industrisamhälle på slutet av 1960-talet klarar inte av att hantera klankulturer. Medan vi fokuserar på individen är klanen och dess heder deras prioritet.

  Flytten till Sverige, vår barnuppfostran och krav på arbetsmarknaden har gjort de forna klanledarna som skulle kunnat hålla dessa ligister i schack både impotenta och arbetslösa. I klassisk liberalism, ej att förväxla med ”folkpartism”, är individen centrum i motsats till socialism, kommunism, nationalsocialism, fascism, zionism och islamism där allt handlar om kollektivet och speciellt om dess ledare.

  Vad kan vi då göra? Ja, det är inte lite som måste göras. Till att börja med måste allt inflytande av och förändringar gjorda av kulturmarxismen bort. Internationella konventioner och traktat som missgynnar oss; FN:s allmänna förklaring om de mänskliga rättigheterna, New York-protokollet, Barnkonventionen samt diverse EU-överenskommelser som inte varit föremål för folkomröstning sägs upp eller villkoras. Borttagandet av möjligheten att ta tillbaka medborgarskap och möjligheten till dubbelt medborgarskap slopas.

  Sedan gäller det att statuera exempel, de två ”guldäggen” tillsammans med deras klan skickas tillbaka dit de kom ifrån. Individer vars identitet inte säkert kan fastställas skulle överhuvudtaget inte släppts in men nu när de ändå är här så kan vi med en juridisk fint utnyttja deras brist på identitet genom att fastställa deras ålder till 25 år oavsett om de är 13 eller 73 år vilket öppnar för åtal och i den andra ändan slopad pension.

  Gilla

 • Lars Fredriksson

  Två av fyra av våra ungar misshandlade på skolgården av arab/somaliegäng. Det brinner en bil eller i skolornas portar nästan varje dag här i Älvsjö. Moskén i närliggande Bredäng kopplar ihop de olika muslimska klanerna. Folk börjar ”fotvandra” i grupp med teleskopbatonger i fickan. Snart drabbar det ditt barn, dig, din egendom. Vakna!

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Ja, Steffes och övriga 7 klöverns trygga mångkultur bara växer !
  Nu har tydligen M KD och L hoppat ut ur sandlådan där samtal om åtgärder mot den egna skapade gängkriminaliteten har förts.
  De är missnöjda på resultatet, vem är förvånad att detta sker när 7 landsförädiska partier ska såga av den gren de själva sitter på ?
  Om de hycklande M KD och L verkligen vill lösa problemet med den mångkulturella gängkriminaliteten vilket de innerst inne inte naturligtvis inte vill bara (skitsnack och röstfiske) så går det ju bra att kontakta SD och tillsammans med dem lägga motförslag till fjoll-regeringens och det mångkulturälskande Centerpartiets förslag men det vet alla att M KD och de vidriga liberalerna inte kommer att göra utan kommer bara att fortsätta med sitt skitsnack utan verkstad.
  De kriminella gängen som idag indirekt styr Sverige kan och kommer fortsätta att hånskratta åt svensk lagar och rättsväsendet.

  Gilla

 • Varjager

  Reblogga detta på Varjager's Weblog och kommenterade:
  Politiker och polisen skyddar inte de svenska folket.

  Gilla

 • Billy Boy

  Meddelande som visas av YouTube vid försök att spela upp videon ovan:

  ”Den här videon har tagits bort eftersom den strider mot YouTubes användarvillkor.”

  De ynkliga förövarnas avskyvärda misshandel av pojken kan fortfarande ses som Twitter-video på länken nedan:

  https://samnytt.se/video-invandrargang-sparkar-och-slar-svensk-pojke-brutalt-i-skovde/

  Gilla

 • Dick

  Patetiska nazistiska konspirationstankar.

  Gilla

 • Är Hassan från SFI utbildnings Framåt?

  Varför Lena håller tyst? I Framåt de två är äkta makar och har en familj. Vi vet ej om hon är den första, andra, tredje frun. Snart kommer svaret för vi är nu mycket mer ready för några kvinnor en man. Vi vet ej om Hassan är hennes personlig assistent som brukar vara.
  Nyligen hörde om en Arab som är assistent till sin jätte stor kvinna. Jag skojar inte. Hon är sektionschef och har över 200 kg på hennes 150 cm. Han tvättar henne, hjälper med påklädning, kör henne med bil från Malmö stad, hennes tjänstebil och så vidare. F-kassan har beviljat detta. Malmö stad hjälper till i kärlekshistoria. Araber som är mina grannar talar om detta.

  Gilla

  • Iphone

   Hon sover på internet samt assistent. 11 nej är från dem två. Resten med ja är från F-kassan. Jag vet att någon måste göra jobbet men faktum är att bara några friska kvinnor har en lång relation med en man från MENA. Faktum är dem tar kvinnor som mår dåligt och är lätt att manipulera för pengar, lån i eget namn och pengar till särbo, iPhones, dyra kläder och så vidare. Jag bor i ett höghus var vi är få som inte kommer från MENA. Tur eller otur jag kan mycket arabiska på grund att som barn gick till islamisk grundskola. Jag lyssnar och blir bara ledsen. En slöja och islamisk äktenskap blir betalt resten av liv tills dem går vidare. O. K. Bra att ni läste och att F-kassan läste samt Malmö stad.
   Det finns så mycket mer men det blir många utan jobb och jag skriver vad jag kan.

   Gilla

 • Cinna

  ”If you tolerante This, then YOUR children will be next!”

  Gilla

 • Kungen

  Hur länge ska sånt här få hända ? Vi måste sätta ner foten nu. Detta är vårt land…

  Gilla

  • Cinna

   Känns som om dominans-beteenden som detta med fler/större som går på en och filmar det hela blivit vanligare. Just filmandet: man VILL visa dominans.

   Gilla

  • Cinna

   Svenskar har blivit hårt fostrade att ”nån samhälls institution” ska lösa deras problem.

   En pojke med arabiskt ursprung sa en gång till mig att ”svenskar kan man göra vad som helst mot, svenska farsor gör ingenting.”

   Gilla

  • Cinna

   Svensken är hårt fostrad att en samhälls-institution ska ta hand om deras problem.

   Men tjänstemännen upplever sig eller är bakbundna av den ledande eliten som saknar vilja att ge dem verktyg och klara direktiv.

   Klart det finns svenska as och mobbare också, men rädslan för att bli utpekad som rasist gör att individer tillhörande vissa grupper tillåts komma undan med mer?

   En arabisk pojke sa en gång till mig att ”svenskar kan man göra vad som helst mot, för svenska farsor gör ingenting.”

   Ja, svenskar, alla folk ser INTE upp på svensken!

   Gilla

 • Cinna

  De ger sig på en i grupp, och filmar det hela.
  —Kan bara handla om att visa sin dominans.

  De tar med äldre/större polare för att visa vem som bestämmer på skolan. Senare området. Senare DIN gata Svensson, din stad!

  Gilla

 • Ture

  Hur var det nu, var det inte dessa som var så ”berikande” för Sverige?
  Fåniga argument som detta, får det att gå runt i magen på mig som inuti en tvättmaskin.

  Gilla

 • Maja

  Vad skall man säga. Hassan finns i varje skola i hela Sverige. Våra ungdomar tvingas leva i rädsla. Hur många föräldrar kan försvara sina barn mot dessa oanpassade neandertalare som har makten över skolan.
  Och hur många tvingas flytta till en annan ort om det är möjligt för familjen?
  Sverige blöder, kriget eskalerar.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: