Fjärde statsmakten med Mikael Willgert och Lars Bern om SVT Agenda Fake News


Swebbtv


6 responses to “Fjärde statsmakten med Mikael Willgert och Lars Bern om SVT Agenda Fake News

 • Tony

  Varför vågar inte SVT s experter möta Lars Bern och andra
  som sett igenom Klimat Clownernas lögner???

  Om dom anser att deras teser är bättre än dom som anser
  motsatsen ska väl då kunna bevisa det.++

  Gilla

 • SVENSK

  Senaste fake newset av bilhatande SR är att el-bilarna är största boven når det gäller förbrukning av sällsynta jordartsmetaller när det i själva verket är El- cyklar mm som använder största andelen av allt Neodym(ium) som bryts. Även Vindkraften ( mellan 350kg – 1000 kg Neodym per kraftverk enl nätet) är storförbrukare liksom även många övriga elmotorer samt mobiltelefoner mm mm. Troligtvis finns det redan planer på att beskatta även el-bilar, var ska annars pengarna tas??

  Gilla

 • Ståfräs

  Bäste Evert, du kan inte mena allvar. Skämtare där. Våra sk ”nyheter” via StaziTV o TT är lika kontrollerade för rätt åsikt o värdegrund som nyheterna i Nordkorea.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Ett bra program som går igenom det onyanserade och partiska som spreds ut i programmet Agenda. Bra och lättsam diskussion, över vad som skiljer vetenskap från alarmistiska budskap i klimatdebatten.

  Inleds med lite lite om Saudis militära kapacitet

  Gilla

 • Gruvmor

  Det var helt suveränt, väl värt tiden.

  Gilla

 • ruben

  Ett bra program igen av SWEBBTV där Lars Bern pekar på att det inte finns vetenskapliga observationer, som stödjer klimatalarmisterna. Det han säger är att det inte presenteras vetenskapliga underlag till de slutsatser, som sprids i larmrapporter världen över. Vi har mer syresättande skog i världen än någonsin trots svedjebränningen i Brasilien och tack vare att det växer mer än någonsin. Som sagt var är det ett ganska bra sätt att tvinga fram skattehöjningar. Men Svenskarna har tack och lov slutat tro på klimatalarmisterna, det är media och politiker, som grundlöst fortsätter driva frågan. Det känns långt till nästa val. Det kan hinnas med mycket tok innan dess.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: