Bil sprängd i Lund

BROTTSLIGHET. En personbil har sprängts i bostadsområdet Gunnesbo i nordvästra Lund. Bilen har fått stora skador och skadat en fastighet som den stod parkerad intill. Bara för några dagar sedan skedde en explosion riktat mot en livsmedelsbutik i centrala Lund där en kvinna skadades allvarligt.

Från Expressen vid ett annat tillfälle.

Platsen har spärrats av i avvaktan på att nationella bombskyddet ska säkra platsen. Förhör har hållits med personer men ingen är gripen eller misstänkt. Just nu genomförs en brottsplatsundersökning för att ta reda på vad som hänt.

– Vi fortsätter prata med eventuella vittnen i området för att höra om de har sett eller hört något.

Polisen larmades om explosionen klockan 04.30. Ingen person ska ha skadats.

Polisen

2 thoughts on “Bil sprängd i Lund

  1. Ögonvittnen lär de nog inte finna vid den tidpunkten, men däremot ”öronvittnen” som vaknat av explosionen. Men vad hjälper det !?

  2. Polisen fixar att bötfälla fortkörare som kört 10 km för fort, det är enkelt och det drabbar svenne som har råd att betala böterna. Men allt avancerat är polisen usel på, speciellt den organiserade brottsligheten vi fick med invandrarna. Innan dem hade vi inte detta och det var ett okänt begrepp. Jag uppfostrades med att gå till polisen och anmäla minsta brott eller misstanke. Men idag struntar jag i det då allt läggs ner och de sitter där som övergödda svin utan mål eller mening. Vem har förtroende för den organisationen?

Kommentera