Nyanlända och prideflaggan


INSÄNDARE Malmö 18-9-2019, till Louise Erixon, SD, och andra förnuftiga politiker i Sölvesborg

Hoppas att ni i Sölvesborg kan stå på er mot all kritik ni nu får angående ert försök att vägra ta emot fler s k flyktingar som Stefan Löven och hans gäng med Migrationsverket i framtiden eventuellt försöker er att tvingas ta emot.

Sandor Herold från ett tidigare inlägg

Noterar med viss skadeglädje att dom kommuner som räknade med en stor ekonomisk vinst när s k flyktingar dom tvingades ta emot nu tydligen går på knäna ekonomiskt när försörjningsbidragen åt dessa rusar i höjden.

Likaledes så hoppas jag att ni även i fortsättningen vägrar att hissa Prideflaggan på kommunala flaggstänger. Denna flagga företräder inte bara, om jag skall uttrycka mig lite neutralt, något udda sexuella avarter utan även s k flyktingkramare och allsköns vänsterpatrask och har inget att göra utanför kommunhus och på kommunala flaggstänger.

Ni i Sölvesborg har en mycket stor del av det svenska folket bakom er när det gäller ovanstående så stå på er och håll fast vid ert beslut.

Jag som skriver dessa rader är själv invandrare som kom hit 1956 från Ungern som fyraåring tillsammans med mina föräldrar.

Aldrig i livet hade jag kunnat föreställa mig att jag på ålderns höst skulle funderar på att eventuellt flytta tillbaka till mitt gamla hemland p g a att det ser ut som det gör i Sverige med anledning av denna vettlösa invandringspolitik och allt vad det har fört med sig av t ex grov kriminalitet.

Det gör ont när jag betänker vilken framtid mina barn och barnbarn går till mötes i detta land som en gång var kanske var det allra bästa att leva i.

Det är inte roligt att bli äldre med allt vad det för med sig men jag kan nog skatta mig lycklig att jag idag vid 67 års ålder har det mesta av livet bakom mig när man ser hur samhället ser ut och det särskilt i Malmö där jag tyvärr bor.

En sak är säker , hade jag varit ung på nytt hade jag aldrig satt barn till världen i detta landet!

Om ni i framtiden tvingas ta emot s k flyktingar så häng en adresslapp på dom med destination Sagerska palatset i Stockholm eller Harpsund så kan Löfven och hans fru underhålla och serva dom där. På egen bekostnad!

M V H, Sandor Herold, nyanländ invandrare sedan 64 år tillbaka som hittills aldrig varken sprängt eller skjutit på öppen gata. Men i framtiden kanske kan bli tvingad till det.


29 responses to “Nyanlända och prideflaggan

 • Kurt

  Bingo 😉

  Gilla

 • Kurt

  Sandor, du låter lite trött och uppgiven, men jag förstå dig. Ha bott i Sverige sen 1977. Det Sverige som jag såg då ha försvunnit för länge sen. Lite naivt lite dum men gullig. Men tyvärr ha Sverige behållit sin naiva inställning och inte anpassad sig till världen och när det gäller lite dumt så ha dumheten blivit mera uppenbart genom de politiker vi ha med få undantag.

  Gilla

 • Peter Kostin

  Alla de som nu är galna för att Sölvesborgskommun inte tänker hissa pride-flaggan på sina stänger, har de tänkt på att just den flaggan kränker alla de muslimer som kommit till Sverige? Enligt islam är sex med annat än kvinnor och getter en synd i Allahs ögon och ska utrotas. Så man kan väl säga att Sölvesborgskommun tar hänsyn till alla muslimska invandrare i kommunen

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Pride-flaggan kommer garanterat att snart återigen att vaja igen på kommunala flaggstänger i Sölvesborg !
  Den anarkistiska landsförädiska och mångkulturälskande extremvänstern kommer inte att ge sig med mindre.
  Det går inte i längden att neka Pride och flyktingar i dagens icke demokratiska Sverige.

  Gilla

 • Kapten Bölja

  SVT:s Barnkanalen var så skitnödig igår att de
  var tvungna att påpeka för småttingarna hur ”förfärligt”
  det är i Sölvesborg.

  Redan ifrån koltåldern skall ungarna matas med
  SVT:s subtila pekpinnar.

  Gilla

  • Det får vara nog nu

   Maila dom.

   SVT förstördes när Jan ”alla människors lika värde” Helin och ragatan Hanna Stjärne tog över med sin vänsterpolitiska agenda. Det enda som skulle kunna göra SVT sämre är förstås att tillsätta Dan Eliasson.

   Gilla

 • Hakan

  SANDOR THE MAN!!

  Gilla

 • Maja

  OT
  Vet ej var jag skall skriva detta, men tar det här
  .
  På Strandvägen och utanför Grand hotell, troligen utanför andra hotell i Stockholm likaså jagar tjuvar rånoffer och har tvingat flera att lämna ifrån sig värdesaker, dyra klockor, smycken, väskor ,pengar, mobiler mm.
  Utanför Grand blev en man av med en klocka med ett mycket stort värde.
  Rånarna är medvetna om att vi inte har en fungerande polis. Så de gör raider längs med krogtäta bättre gator och jagar rånoffer.
  Ingenstans får man läsa om detta. Hela Strandvägen i helgen hade drabbats.

  Gilla

 • Bajen666

  Härmed utser jag (och många med mig) Sölvesborg till årets kommun och Louise till årets kvinna.

  Gilla

 • Olof.p

  Det är väldigt underligt att politiker inte satsat 100% på hetrosexuella och kärnfamilj. Det är dom som byggt upp samhället hittills.
  Att det tar stopp fattar alla utom politiker, när de marknadsför och propagerar för enkönade äktenskap och annan sexuell avvikelse, fri barnbegränsning och abort.
  Det har varit ett evigt tjat om att vi föder för få barn i Sverige. Det måste ta slut med vänsterfeministerna galna samhällsexperiment.

  Gilla

 • Treb

  @Jan
  Jag känner igen storyn,tror den var från sent 2014…
  Jag har sen letat men ej funnit den.
  Bra jobbat!

  Gilla

 • Jan

  Sverige får en svensk mamma med 2 barn 13400 kr i månaden och efter hyran har hon 7800 kr kvar att leva på till andra räkningar. En nyanälnd kvinna med 2 barn får 21900 kr skattefritt och sen ett engångsbelopp på 220000 kr som kan tas ut när hon vill och gratis tandvård glasögon bidrag mm . Detta kan kollas på försäkringskassan hemsida efter vissa besvär enligt pensionerad försäkring tjänsteman som gått i pension som inte längre har tystnadsplikt och vill avslöja detta för svensk media. P1 som han kom fram till sa att en tekniker gjort fel som släppt fram honom i programmet. Men att han nu kunde prata . Ingen media har mig veterligen rapporterat detta.

  Gilla

  • Treb

   @Jan
   Jag känner igen storyn,tror den var från sent 2014…
   Jag har sen letat men ej funnit den.
   Bra jobbat!

   Gilla

 • Maja

  I Ungern får man 300 000 när man får barn nummer två. Sedan vid trean får man en familjebil och vid ytterligare ett barn nummer 4 får man /en i familjen skattefri inkomst av tjänst för resten av livet.
  Ungern är fantastiskt med en sund familjepolitik.

  Gilla

  • Maja

   Det där med 220 tusen känner jag väl till eftersom det var en utländsk kvinna som frågade varför insättning på hennes konto var så stor. jag hjälpte henne att kolla.
   Då fick hon retroaktivt barnbidrag från Bulgarien för dottern 4 år och för en nyfödd , 180 000 kronor på kontot. Snyggt.

   Gilla

 • Jag

  Amen! Håller helt med dig er. Staffanstorp och Sölvesborg är föredömen för sina Svenska Medborgare.
  Min Far flydde Polen 1948 och jag funderar på att flytta dit, tyvärr är jag modern löneslav och enbart en större vinst skulle kunna hjälpa mig.
  Att leva i absurdistan är deprimerande och nedstämmande då man ser hur samhällsutvecklingen ser ut genom detta vänsterpack-styret där även m ingår. Finns ingen opposition! Ingen sätter medborgaren först förutom SD, som är oskyldig till kaoset och haveriet.
  Det känns oerhört meningslöst att fortsätta betala världens högsta skatter, arbeta >160 tim/månad och inte har ork när man kommer hem för sitt privata liv när det samtidigt strösslas bidrag över MENA-individer som kan begår grov kriminalitet mm mm utan att straffas.
  Vi betalar för att själva bytas ut med våra s k ”politikers goda vilja och värdegrund”. Fy F@n!

  Gilla

  • Treb

   @Jag
   Det är först när man ställer frågan varför,som det blir riktigt obehagligt….
   Denna folk utbytes process började INTE igår utan kom igång efter WW II,mig veterligen.
   Lejonparten av politrukerna verkar ha varit med på tåget, dessutom.

   Gilla

 • Vasabröd

  Sandor har blivit en av oss! Han får gladeligen stanna. I inbördeskriget så kommer det vara blattar+vänsterextrema+feminister och vanliga hyggliga svenskar på den andra. Det finns FÅ invandrare som vill vara och får vara på svenska sidan, men du Sandor kvalar in.

  Gilla

  • Thomas

   Inge- ta en banan och hoppa upp i trädet med dig så ska du se det går över..

   Gilla

  • Stenbock

   Inge:
   Har du aldrig sökt hjälp ??
   Tror det finns någon form av medicin,även för din sjukdom….

   Gilla

  • Maja

   Vad är så känsligt med att sälja negerbollar? När jag kom till Sverige hade vi de i sortiment.
   Såg en svart afrikan med text negerbollar som han sålde.
   Va inte så överkänslig och allvarlig.

   Gilla

  • Maja

   Vad du anser är upp till dig. Men att hoppa på en person för en rolig tröja med text är för mig ofattbart.
   Du skulle aldrig kunna bo i Finland där vi skojar friskt med alla nationaliteter.
   Och nidbilder är mer lag än undantag. men här i Sverige är beröringsskräcken så enorm att det förstör allting.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: