Sarah Thomas simmade fyra gånger non-stop över engelska kanalen


GOTT OCH BLANDAT. Det finns människor och människor, den första kategorin tillhör Pettersson som blir trött och får ont i kroppen när jag tittar på en spade. Den andra kategorin brukar kallas övermänniskor som amerikanskan Sarah Thomas, 37, som blev den första personen som simmar över engelska kanalen fyra gånger utan stopp. 37-åringen, som återhämtar sig från cancer, anlände till Dover tidigt i morse efter mer än 54 timmar i vattnet.

Thomas drevs tillbaka av stark tidvatten på det sista benet men avslutades ungefär 06:30. Innan detta hade bara fyra simmare klarat kanalen tre gånger non-stopp. Sarah blev den förste att klara en fjärde etapp.

Sarah Thomas firades med champagne och choklad. Hennes anmärkningsvärda prestation kommer bara ett år efter att hon hade behandlats för bröstcancer. Hon ägnade sin simtur till ”alla de överlevande där ute”.

Thomas simmade sitt första ”lopp” över öppet vatten år 2007 och har tidigare simmat över kanalen 2012 och 2016.

The Sun

-Pettersson säger att kanalen är 31 km som smalast men tidvatten, strömmar och vindar gör resan betydligt längre…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


4 responses to “Sarah Thomas simmade fyra gånger non-stop över engelska kanalen

 • Fjölet

  Det blev extra långt rekord, då aldrig tidigare har det varit sådant hög vattennivå enl. Greta
  Sarah – Grattis till en utmärkt insats

  Gilla

 • grunehetgrot

  VARFÖR ????

  Gilla

 • Karl Nilsson

  Hon passade på innan brexit vilket var smart. Hade varit jobbigt att stämpla passet 8 gånger och som amerikanska är hon väl tvungen att ansöka om inresevisum varje gång.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: