S-topp: Sätt tak för invandringen


INVANDRING. Inför en stramare migrationspolitik med begränsad invandring och asylrätt. Det vill flera socialdemokrater, däribland Jimmy Jansson, kommunalråd i Eskilstuna, enligt SVT Nyheter. Jansson vill att taket ska sättas med hänsyn till arbetslöshet och bidragstagande bland utrikes födda.

Steget Efter

– Sverige behöver ta fram nyckeltal: Hur ser det ut med trångboddheten, hur lång tid tar det att komma in i det svenska samhället och hur ser det ut med kommunernas resurser? Allt det här ska vara grunder för hur stort vårt mottagande ska vara, säger han till SVT.

Flera andra socialdemokrater har liknande tankegånger, bland annat kommunalrådet i Norrköping och tidigare partisekreteraren Lars Stjernkvist.

-Pettersson konstaterar att åsikterna går isär bland socialdemokraterna. Riksdagsledamot Elin Lundgren (S) vill hellre ha en öppnare politik. – Man tror att det finns plats för ett visst antal människor, så är det ju inte, säger Lundgren och tyvärr tror jag att sådana som Lundgren fortfarande är i majoritet.

Taket borde vara noll för asylinvandring, anhöriginvandring och arbetskraftsinvandring av enklare arbeten plus en omfattande återvandring.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


16 responses to “S-topp: Sätt tak för invandringen

 • Br

  Är tyvärr redan försent

  Gilla

 • Berra Fors

  Dags att vakna upp nu och börja utvisa dessa bidragsberoende parasiter som tömmer och förstör vårt land. Ingen med hjärnan i behåll vill importera kriminalitet och våldsverkare men det verkar socialdemokraterna vilja.

  Gilla

 • runar

  från artikel på SvT Sörmland
  Vi får vad vi röstar på damen likställer asylinvandring med inhemsk babyboom….

  Andra inom socialdemokratin håller fast vid den generösare linjen, bland dem riksdagsledamoten Elin Lundgren.

  – Man tror att det finns plats för ett visst antal människor, så är det ju inte. Det är ju aldrig någon som bävar för att vi har en baby-boom i det här landet, säger Lundgren. 

  Gilla

 • Roland Salomonsson

  Låt inte lura er av dessa toppars uttalanden. Det är så ”kulturmarxister” hanterar migrationsfrågor, så att de tvärtom får fritt fram att ÖKA invandringen. Pricis som de skolats av EU-kansliet.

  Visst, sätt tak på (asyl-) invandringen. Men inget nämns om de andra typerna av invandring, t ex anhöriginvandring, arbetskraftinvandring. Anhöriginvandringen skall ju ökas enligt JÖK och då tillkommer effekter av ”Global Compact”. Vad gäller olagligheter och fusk med arbetskraftinvandring, så ”leds” detta av LO-organiserade aktivister, vilka samarbetar med aktivister inom Migrationsverket. För att mena allvar, så måste ett beslut om ”tak” för invandring innefatta alla typer av invandring så som den registreras i statistiken. Med i stort 500000 arbetslösa, så skall all arbetskraftinvandring handla ENBART om kvalificerade bristyrken (med många års utbildning resp erfarenheter) och ske på visum där anställning är klar INNAN visum erhålls. Till detta skall läggas att ingen asyl skall kunna begäras av arbetskrafinvandrare eller anhöriga släppas in först efter 10 år i Sverige (typ).

  Anhöriginvandringen måste bytas mot ”anhörig-UTVANDRING”, d v s ankarindividen skall resa till sina anhöriga i st f att dessa kommer till Sverige och börjar leva på bidrag.

  Gilla

 • Maja

  Detta har Jimmie Åkesson talat om i 9 år. Media bör rapportera om det sveket mot svenskar som har gjorts under alla åren när SD inte har räknats med med sina vettiga åsikter.
  Miljarder försvann i ett slukhål.Ingen är ansvarig.

  Gilla

 • Olof.p

  Jag förstår Jimmy. Var en gång i Eskilstuna, eller lilla Bagdad. Bara araber och svartskallar så långt man kunde se.

  Gilla

 • Maja

  Stoppa bidraget med 37 miljoner för hemmavarande utländska kvinnor för att få studera svenska.Det här handlar ytterst om det att när mammaledigheten är slut får de bidrag och detta skall naturligtvis kamoufleras till ”studielån” för statistikens skull.

  Gilla

 • Cirkus Sverige.

  Den störste landsförrädaren med hans allierade hycklande knähundar och partier, säger ju:
  DET BLIR EN VINST FÖR SAMHÄLLET ! och hans hycklande kompiskollega Fredrik Reinfeldt sa: TACK FÖR NI VALDE SVERIGE !

  Sveriges övriga ca 20% förstod och har alltid förstått, att denna höga sinnessjuka invandring ifrån länder där totalhaveri/brott/tortyr/sprängningar/bedrägerier/tidelag/pedofili/
  lathet och apati, är en normal vardag.
  Med med en övertygelse om att så ska hela världen drivas, och det ska göras allt, för att islamiseringen ska ske i hela världen.
  DETTA ÄR ETT TOTALT FIASKO OCH BARA EN TOTALT SINNESSJUK MÄNNISKA, VILL HA DETTA TILL SITT LAND, OCH ATT SIN EGNA BEFOLKNING SKA LIDA !!!
  Socialdemokraterna och hycklande partier med sina knähundar, har nu sakta vaknat till lite ifrån sin Törnrosa sömn, och börjat fundera, kan vi ha tänkt lite fel !?

  SENT SKA SYNDARNA
  (LANDSFÖRRÄDARNA) VAKNA !!!

  Ps. Glöm aldrig vilka som bidrog till detta !!!

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Rent populistiskt skitsnack och röstfiske, det kommer aldrig att ske så länge landsförrädarna Steffe, Lövin, Lööf och den nya liberalledaren Sabuni med Sjöstedt på ryggen styr dagens Islamistiska satelitstat Sverige !
  De två hycklande partierna M och KD får heller inte glömmas bort de är i högsta grad lika skyldiga till Folkhemmets totala kollaps på grund av okontrollerad import av mångkulturell kriminalitet.

  Gilla

 • bjornwiklund

  ”– Sverige behöver ta fram nyckeltal: Hur ser det ut med trångboddheten, hur lång tid tar det att komma in i det svenska samhället och hur ser det ut med kommunernas resurser? Allt det här ska vara grunder för hur stort vårt mottagande ska vara, säger han till SVT.”

  men tyvärr så anar jag att våra politiker inte avser att minska osv anhörig/anknuten invandring… dvs det blir återigen en åtgärd som inte väsentligen påverkar….

  För ärligt om sverige sedan år 2000 beviljat 2 miljoner UT så räcker inte en begränsning i vissa ”målgrupper” utan det behöver definieras en målgrupp där en ökning är av godo…..

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Det är bra att Jimmy Jansson, kommunalrådet i Eskilstuna, har börjat med att försöka väcka sina partikamrater inom socialdemokratin.

  Att volym, antal och kostnader, är en självklar grund för att föra en fungerande migrations politik. Borde väl inte vara så svårt att förstå.

  Beslutsblindhet har tyvärr rått alldeles för länge.

  Gilla

 • etnisksvensk

  Jaså, det var på tiden att vakna!
  Det skrivs förmodligen fullt av s.k. ”Brask lappar”, ”Härtill var jag nödd och tvungen” av politiker inom 7 – klövern inför kommande Armageddon.
  Det blir nog svårt att undandra sig folket vrede, hur många ”Brasklappar” man skriva må, när domedagen nalkas landet kallat Sverige!
  Röstade på SD redan 2002 då partiet erhöll 1,44%, eller 76.300 röster från valmanskåren och har varit aktiv lokalt inom SD, så jag behöver inte skriva några ”Brasklappar”, hoppla!

  Gilla

 • heraldikern

  Det lutar åt att man börjar förstå att vi inte kan ha hur öppna gränser som helst. T o m inom regeringen.

  Men grundproblemet kvarstår dock. Varför ska vi överhuvud taget ha migration? Det är ju med lite logisk eftertanke helt förkastligt ur alla synpunkter och för nästan alla inblandade.

  Gilla

 • SVENSK

  Det enda vettiga ”taket” för invandringen ska ligga exakt jäms med golvet!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: