Tre invandrare misshandlade igelkott i Eskilstuna


Från Facebook

Nu ikväll satt jag och Stoffe på våran balkong.. (vi bor i Eskilstuna) O ser 3 utländska killar leta efter något i buskarna. Stoffe går in o ringer polisen och säger att vi tror dom letar efter droger tyvärr.

Den berörda igelkotten

Precis när stoffe lagt på ser jag att dom tar upp en igelkott! De va de dom stod o lös efter o letade efter! Dom tar den och kastar ner den i en stor snurr gunga, hoppar på gungan så igelkotten flyger, jag ringer polisen och dom är på väg, under tiden jag pratar med polisen tar dom ett paraply och står och matar slag så det tillslut går sönder och piggarna sticker nu ut ur paraplyet men ändå står o bara slår och as garvar samtidigt som dom filmar!

Jag ringer stoffes mamma som kommer direkt o börjar gå ner emot dom o frågar vafan dom gör men dom hinner där ifrån!

Polisen kommer och dom får tyvärr inte tag i dom.. Så polisen sa att antingen måste dom avliva den om inte vi vill ge den en chans o se om den klarar sig! O den djurvän man är så sa jag såklart ja!. Om de är något så fick vi nummer till dom osv men fick tillåtelse o ta hem den och ta hand om den någon dag, den blöder inte men har antagligen ont efter alla slag.. Men den äter iallafall, den ser ut o må hyfsat endå! Man ser vart slagen kommit då taggarna är böjda och blivit vita.. Vilka jävla idioter.

Dom 3 poliser jag prata med var vansinniga oxå! Jag vill få tag i domdär jävlarna o göra så emot dom o se om det fortfarande är roligt när dom själva ligger där försvarslösa! Äckliga jävla svin säger jag bara!

-Pettersson saknar förslag från regering med stödhjul hur vi ska skydda ursprungsbefolkning och djur i det nya Sverige, gäller sådant bara i Långtbortistan?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


16 responses to “Tre invandrare misshandlade igelkott i Eskilstuna

 • Maja

  Ingen går säker i landet efter invasionen,varken tvåbenta eller fyrbenta.
  Min väninna hämtade med våld en kidnappad ,inlåst liten hund för 14 år sedan från en källare. Hon fick behålla hunden för ägaren ,när hon kontaktade via polisen honom.
  Hunden var stulen i en kennel, nu är hunden 14 år och världens bästa vakthund.
  Att stjäla kamphundar och tvinga dem till ett liv utan mat och kärlek ingår i de nyas beteende.
  Den här hunden hade tur som blev räddad.Killen åkte dit för stöld.

  Gilla

 • Oli

  Snälla 10 mio till invandrare till Eskilstuna. Grisar här o sånt ska man sktiva i tidningen.

  Gilla

 • Bajen666

  Jävla grisar, bara för att man får stryk hemma och har en låg IQ så ska man fan inte ge sig på försvarslösa djur.

  Jag önskar dessa idioter en aggressiv cancer som också är obotlig….var jag elak nu.?!!

  Gilla

 • Mm

  Retarderade pack som sossarna har plockat hit.

  Gilla

  • Maja

   Vi ingår i packet som inte bromsar utvecklingen.
   Jag ser allt flera vackra unga svenska flickor i sällskap med de nya . De vet inget annat, när de är uppfostrade att älska alla.
   Det gör mig ont att se .
   Det vackra svenska folket håller på och försvinner från kartan.

   Gilla

 • Staffan

  Det verkar som om kusingiften under 1000-tals år satt sina permanenta spår. Där jag bor har det flyttat in folk från Syrien (kristna). Trots att deras barn är födda i Sverige och gått hela feminist och genus-stjärtifieringen har dessa barn en förkärlek till att plåga katter, igelkottar och fåglar mm vilket jag sett med egna ögon.

  Gilla

 • Kungen

  De skulle tvångsmatas med fläsk tills de frivilligt lämnar landet

  Gilla

 • Inger

  Invällarna saknar empati.

  Gilla

 • NALLEN

  Jag har aldrig någonsin kunnat drömma om att det fanns människor som var kapabla till att göra något så grymt mot försvarslösa djur men tydligen så finns det sådana avskum. Men om jag skulle se något sådant hända så garanterar jag att jag ska utjämna oddsen för djuren och det genom att dom ska få möta en annan typ av djur som kan mäta sig med deras styrka och grymhet.
  ”ROTTWEILER”

  Gilla

 • Berra Fors

  Helt jävla sjukt beteende av så kallade människor. Stryk så in i helvete skulle dom ha. Man märker att misshandel mot djur har ökat kraftigt. Kanske är helt ok i deras hemländer men fan inte i Sverige. Fega jävla kräk. Hoppas karma slår hårt åt dom svinen.

  Gilla

 • age

  Det normala är att man gör sig av
  med avskräde.

  Vår regering, stödd av LANDSFÖRRÄDARNA,
  socialdemokraterna, importerar avskrädet och
  betalar för det.

  Mitt gamla mantra; Grannsamverkan mot våld,
  kan göra skillnad!
  Vi kan hjälpa de stackars invällarna att få en
  intensiv hemlängtan.
  – men tänk på att det är förbjudet att försvara
  sig och att medborgargarden är förbjudet!

  Gilla

  • NALLEN

   Age angående medborgargarden så är jag inte så säker på att det är förbjudet längre, och det med anledning av att jag läste en artikel där man intervjuar en POLIS om vad man ska göra när man inte längre kan räkna med att om man ringer polisen för att få hjälp med en hotfull situation så får man svaret att det inte finns några poliser tillgängliga. Och det var då han svarade att just nu är det bästa att dom som bor i området bildar ett medborgargarde som gemensamt patrullerar området dom bor i.
   Och detta var en POLIS som föreslog detta.

   Gilla

  • grunehetgrot

   Varför skall vi Svenskar följa lagarna för. Den s.k. regeringen gör ju inte det.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: