SSU lockar medlemmar – med pengar och varor


KORRUPTION. SSU, Sveriges rikaste politiska ungdomsförbund, köper medlemmar med pengar och presentkort. Flera distrikt har arrangerat evenemang där unga kan vinna tusentals kronor – om de blir medlemmar. – Vi vill nå unga som inte vanligtvis engagerar sig politiskt, säger SSU Hallands ordförande Anton Karlsson, enligt Expressen

Presentkort till klädbutiker och elektronikaffärer, biocheckar och flera tusen kronor i prispengar. Det är vad Sveriges socialdemokratiska ungdomsförbund (SSU) lovar unga som deltar i dess evenemang. – Vi har inte gett pengar eller saker av större värde i direkt utbyte mot medlemskap, säger SSU Hallands ordförande Anton Karlsson. Men i inbjudan till eventen heter det att deltagarna måste vara medlemmar i SSU för att få priser.

Läs mer på Expressen…

-Pettersson säger att fler medlemmar ger högre bidrag från skattebetalarna så allt är som vanligt. SSU följer bara traditionen inom socialdemokraterna. Flera av dagens S-ministrar har börjat med mygel i SSU…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


13 responses to “SSU lockar medlemmar – med pengar och varor

 • Tony

  Om där är någon som är så oerhört korkad så att dom blir
  medlemmar i SSU så är det en seger för andra sammanslutningar
  som slipper dessa individer.

  Är inte skändar kören stor nog för att skända o skandera mot Judar??

  Gilla

 • Bajen666

  Killen till vänster i bild ser ut att ha Down- Syndrom nån som kan bekräfta eller dementera.?!!

  Gillad av 1 person

 • Maya

  Röstköpen kryper längre och längre ner i åldrarna.Sådant här brukar kallas mutor och bestickning och är olagligt.Men ingen lär kolla upp sådant här eftersom lagen inte är lika för alla.Men tack och lov så finns det ungdomar som har genomskådat taktiken och där hjälper inga mutor för att få röster.

  Gilla

 • ulsansblogg

  Något för Pascalidou att kritisera, hon som påstod att Trump-supportrar öste ut knark och sprit inför ett val. RIDÅ https://www.youtube.com/watch?v=NtxVT9YFkxo

  Gilla

 • ossie

  Fusk ruffel o båg nåt som tyvärr är det naturliga tillståndet i dagens sosseri.

  Gilla

 • Erling

  Och när SSU:arna blivit vuxna övergår de till att bjuda hit hela världen för att leva gratis. Röstboskap så att de själva får behålla makten!

  Undrar om inte detta är det nedkokade koncentratet av pudelns kärna, roten till den tragiska och irreparabla samhällsförvandling vårt land nu genomgår?

  Gillad av 2 personer

 • Gunnar Karlsson

  Sosseriet har sedan 1969 blivit alltmer korrumperat och är idag en totalt genomrutten organisation, utan ideologi, vars enda syfte är att berika toppskiktet i organisationen.

  //Gunnar

  Gillad av 2 personer

 • Kattsand

  Win-win på skattebetalarnas bekostnad?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: