Tips till klimattanterna på PK media


Tittar man HÄR så ser man att isen runt nordpolen inte smulte bort i år heller, som vanligt så har den ett minimum i  slutet av augusti, början av September, å nu har den så sakta börjat öka igen! Å lika illa med Grönland, där körde ni ju några riktiga panik-kör i juli!

Bara att konstatera att Grönland smalt inte i år heller! Kolla HÄR!

Bättre att byta pol. sydpolen ni vet. Mycket bättre att klimatskrämmas med än Nordpolen o Grönland, det bor ingen bofast befolkning där som kan protestera om ni brer på för mycket! Finns inga isbjörnar där, men det är väl egentligen rätt bra, dom svek ju på nordpolen, ¨dog inte alls som ni påstod att de skulle göra!

Ni får köra med pingvinerna i stället, blir det blött på isen kan dom halka å bryta vingarna å dö ut! Med största säkerhet redan i januari, februari. Det är ju sommar på sydpolen då.

Titta oxå på dagens temperaturer där nere, finns HÄR

Redan plus 4 grader på varmaste stället! Och den ”globala uppvärmaren”-solen har inte hunnit ned till ekvatorn ens en gång,  Sen är det ju 4 ställen det är nollgradigt eller varmare på! Klar katastrof på gång, Bara mens jag skrivit detta så har temperaturen stigit en grad på varmaste stället! Hur varmt kommer det inta att vara på sydpolen i slutet på januari?  Uj Uj katastrof är bara förnamnet, å ni vet väl att inte om, utan när all is på sydpolen smält så kommer havsnivån att stiga 27 meter.

Att det är minus 72 grader på Vostok väderstationen o minus 51 grader på själva sydpolen är väl inget viktigt att upplysa läsarna om!

Å att den där ”överhettade väderstationen ”Orcadas” ligger nästan 400 mil från sydpolen är väl inget som ni behöver belasta edra läsare med!

Det är PANIK PANIK PANIK som behövs för att sälja lösnummer!

 


Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: