Malmö lurar till sig miljarder, varje år


SKATTER. I år lurar Malmö Stad sig till 5916 miljoner kronor som resultat av mångårig misskötsel, nästa 6 miljarder kronor!

Egna intäkter 19 miljarder, kostnader 24 miljarder. Bidrag+utjämn 5,9 miljarder. Underskott 31 % utan bidrag+utjämn. Nästan 3 miljarder ”sparat i ladorna” 2016-2019.

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


13 responses to “Malmö lurar till sig miljarder, varje år

 • Kungen

  Ser fram mot dagen när bidraget tar slut. Det lär inte dröja länge då de flesta kommuner snart är bankrutt. Vad ska malmö göra då ??

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Kostar att ligga på topp !!!!!!

  Gilla

 • Tony

  Ja det kostar att förstöra en hel stad med import av
  bidragstagare o kriminella.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Det är dyrt att vara en trygg mångkulturell och Islamistisk stad !

  Gilla

 • Bosse S

  Alla i Malmö vet att sossarnas abf formligen vräker pengar över de etniska svartklubbarna i staden, så det hjälper inte att strypa kommunens kulturbidrag när polisen försöker stänga ner verksamheten.
  Politikerna i staden är fullkomligt besatta av att starta kostbara märkliga sk. integrations- och trygghetsprojekt.
  Ingen har nog den ringaste aning om hur mycket man spenderar på ren dynga.

  Gilla

 • Billy Boy

  Den svarta ekonomin i Malmö tros omsätta flera miljarder kronor varje år. Enligt polisen finns det en stark koppling mellan den svarta ekonomin och våldsbrott.

  Ingen vet egentligen hur mycket Malmös svarta ekonomi omsätter varje år. Skatteverket beräknar det så kallade skattefelet, alltså hur mycket skatt som borde ha betalats in, men som inte betalats till 133 miljarder varje år i Sverige. Malmö har förmodligen en ansenlig del av den summan.

  Läs mer och lyssna på ljudreportage på länken nedan:

  https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=96&artikel=5014733

  Politikfakta

  Kommer finansminister Magdalena Andersson (S) att beklaga i nästa vecka när höstbudgeten för år 2020 presenteras att det saknas c:a 130 miljarder kr som aldrig kommer in till statskassan p g a omfattande svarthandel i Sverige?

  Varken polisen, skatteverket, kommunerna eller andra rättsvårdande myndigheter har gjort något åt denna utbredda kriminella verksamhet på årtionden trots att man hela tiden vetat om att det pågått / pågår 24/7.

  Gilla

  • Billy Boy

   Tillägg:

   Malmö är ett oförlöst New York.

   För tio år sedan gjorde Tove Lifvendahl en fem veckors studievistelse i Rosengård, i värdskap av det kommunala bostadsbolaget MKB. Genom att bo i stadsdelen gavs hon möjlighet att lära känna både fastighetsförvaltningen och området.

   När hon kom ner till Malmö hade just en uppmärksammad incident ägt rum. En spänd relation mellan några elever och byggjobbare på en skola hade eskalerat och utmynnat i att en byggjobbare blev misshandlad. Debatten var hätsk. Rundgången i verbal stenkastning var påtaglig. “Om bara föräldrarna-skolan-politikerna-staden-osv tog sitt ansvar”. Frustrationen var stor, men ett förenande drag var att de flesta hon mötte var starkt kritiska mot den ensidiga mediebilden av deras bostadsområde och stad. (Publicerad 21 sep. 2013)

   Läs gärna Tove Lifvendahls hela ledarartikel på länken nedan:

   http://svd.se/malmo-ar-ett-oforlost-new-york

   Vad skulle New Yorks borgmästare och stadens invånare samt övriga amerikaner tycka idag (snart 6 år senare) om den föga smickrande jämförelsen mellan de två städerna Malmö och New York?

   Gilla

 • Urban Lindgren

  Och HUR kan det komma sig att den STÖRSTA mottagaren av kommunalt utjämningsbidrag har LÄGRE kommunalskatt än de kommuner bidraget var avsett för från början.
  Kan det vara så att 68-vänstern och sossarna fått styra Sverige alldeles för länge??

  Gilla

 • Anders Nilsson

  Minns såväl när Malmös politiker sa: Får vi bara bron till Köpenhamn så kommer Malmö ta över som Sveriges motor och skapa mycket resurser till andra kommuner i Sverige. Vad har hänt?

  Gilla

  • Bbeaver

   Kommer ihåg detta, bodde själv i Malmö då, nu vill danskarna spränga bron pga allt slödder som åker över bron.

   Gilla

  • Nisse

   Den motorn drivs med ”svart” bränsle, därav taskig fart.

   Gilla

  • Bosse S

   Ja spräng ”skiten”!
   Bron och den värdelösa gränsbevakningen har gjort det lättare för människosmugglarna att tjäna storkovan.
   Danskarna är inte utan skuld när det gäller vår invandrade kriminalitet som formligen väller in över våra gränser.
   Vägen genom Danmark har spelat en alldeles för framskjuten roll för att inte beaktas.

   Gilla

 • Stefan Holmqvist

  Tydligen helt OK och normalt när man är sozze, stort grattis alla PK, inom kort sitter alla städer i samma sits, hur går det då?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: