Ylva Johansson (S) hyllas av EU, och ljuger som Bagdad-Bob


EU. EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen lovordar Ylva Johansson (S) när hon presenterar laguppställningen för den nya kommissionen. – Om ni vill ha något gjort, fråga henne! Hon kommer att ha hand om inrikesfrågorna, säger tyskan om Johansson. Utöver inrikesfrågorna föreslås Johansson även få migrationen inom sin portfölj i EU-kommissonen.

Ylva Johansson (S) Foto: Wikipedia

-Pettersson säger att om Ylva Johansson (S) är duktig på att få något gjort har hon dolt det bra under sin aktiva karriär hos kommunister och socialdemokrater.

Mer på TT/Omni

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


15 responses to “Ylva Johansson (S) hyllas av EU, och ljuger som Bagdad-Bob

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: