Ta hand om främlingar och flyktingar…

INVANDRING. Erik Fichtelius är en av Public Service tyngsta journalister och medarbetare. År 1975 anställdes Fichtelius vid Riksradion och Ekoredaktionen. Där var han chef för allmänreportrarna 1980–1984. Åren 1984–1986 var han producent och programledare för Konsumentekot och 1986 fick han Stora Journalistpriset. Åren 1987–1993 var han chef för Ekoredaktionen. År 1993 lämnade han radion för tv:s Aktuellt där han blev inrikesreporter och politisk kommentator. Fichtelius umgicks dock privat med de makthavare han skulle granska och hans stjärna dalade. Läs mer på Wikipedia.

Bild från Wikipedia

Det Erik Fichtelius ger uttryck för i sin video säger en hel del om den mentalitet som råder inom public service. Nedan hotar Erik Fichtelius migrationskritiker…

”Gudarnas hämnd kan vara gruvlig mot den som inte lever upp till vårt kulturarvs främsta krav – ta hand om främlingar och flyktingar…”

Twitter och Facebook

– Nu är Pettersson ingen specialist på Odysseus och hans resor eller de andra grekiska sagorna men slutar inte sagan med att Odysseus kommer hem efter 20 års färder, finner främlingar i sitt hus som överutnyttjat gästfriheten, och gjort närmanden mot hans fru, så han dödar dem alla…

Erik Fichtelius börjar tydligen bli gaggig och har glömt hur överdriven gästfrihet slutar…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

 

 

17 thoughts on “Ta hand om främlingar och flyktingar…

 1. Desperation bland de troende pkisterna blir mer och mer absurd.
  Argumenten för att fylla på med mer och mer Mena individer absurt skruvade. Nu är grekiska sagor tydligen ett hett argument för desperata journalister som har misskött sitt jobb å de grövsta. Eller är på ren svenska helt värdelösa klantskallar.

 2. Reinfeldt, Löwen och Fictelius
  = ”same – same” som de säger i Thailand.

  Alzheimers är en smygande sjukdom.

 3. Hur många främlingar husar Erik Fichtelius i sitt hem??
  Troligtvis lika många som alla andra,vänstervridna
  P K journalister som ska va så goda så,, med andras
  pengar? Troligtvis inga alls, men han vill ändå pådyvla
  andra sina sjuka åsikter,.
  Skulle kanske påminna honom och andra s.k journalister,
  att flertalet av dem, som kommer hit inte är gäster utan
  våldsgäster, vilket är något helt annat.
  Vill ni ha mer upplysning om det kan ju läsa polisens
  våldsstatistik.
  Vem har för övrigt gett er Jornalister rätten att tycka
  att lite manspillan och våldtäktsoffer får man räkna med
  för att sådana som du själv ska spela god? HYCKLARE

 4. Jo, det ska man nog göra, ta hand om dem alltså. Turister är alltid välkomna men sedan kommer automatiskt frågan, vem är du apa, vilken del av djungeln kommer du ifrån? Osv. Nej, vi mäktar inte med fler nollor, nu vet vi vad Hitler syftade på och rasbiologiska borde återupptas i dess forna form och glans. Vi har skjutningar varje dag nästan, de jobbar inte, de försörjer dårarnas ungar i Danderyd med knark och de platsar inte rent biologiskt på dessa breddgrader. Adjö herr Apa, vi ses på min nästa semester.

 5. Jag undrar om det inte har blivit lite för mycket av gudarnas nektar för denne herre.Sådana här uttalanden brukar slinka ur mun när nektarintaget blivit lite för stort.Dumt och oövertänkt.Han kanske brukar gå på samma kalas som Herr Alex Schulman ?

 6. Hahaha!! Vilken dåre!
  Avskummet tror att sagor är en manual att följa i verkligheten.
  Hur i hela friden kan svenskarna stå ut med att skattefinansiera
  sådana avskum? Jag anser denne borde malas ner till hundmat.

  • Den svenska gästfriheten har redan överutnyttjats och sagan kan sluta med att gästen dödar värden och hans tjänare. Den grekiska sagan övertrumfas av den senaste boken.

 7. Han siktar nog på att bli krönikör på kloakblaskorna då måste man ner på en nivå som är så låg. Schulman och Lindström behöver konkurrens.

 8. oliktänkande brukar behandlas just så, kroppsstraff, tortyr, när socialismen bödlar och ”Kriminalvård” får fria händer.

Kommentera