Sverige är ett bördigt land för islam


ISLAM. Svenskarna är goda och kan ta till sig islamska vanor, svenska folket kan närma sig islam och muslimer, säger Växjöimamen Ismail Abu Helal. Inte ett ord om att muslimerna ska anpassa sig. Tvärtom, det är nog så att alla går att integrera utom muslimer.

TIDIGARE 2018-06-27. Det räckte inte med böneutrop, nu kommer nästa krav, Sverige ska fira ramadan

ISLAM. – Pettersson har många gånger sagt att islam kör med en steg för steg taktik, ett litet till synes mindre krav i taget men tillsammans blir dessa steg till stora kliv. 

När Växjös muslimska församling bildades förklarade imamen att det var viktigt för integrationen, demokrati och religionsfrihet. 

Några år senare, 2003, krävde imamen Ismail Abu Helal att församlingen skulle få bygga en liten moské för integration, demokrati, och religionsfrihet. Det skulle bara var en liten anspråkslös byggnad i trä som passade i det småländska landskapet.

Nu ska moskén byggas i sten, man har redan köpt en 7.000 kvadratmeter stor tomt. När ansökan var klar vände sig Ismail Abu Helal till både Kuwait och Förenade Arabemiraten för att få finansiering – 60 miljoner kronor väntas det planerade bygget att kosta, givetvis integration, demokrati, och religionsfrihet.

När Ismail Abu Helal ansökte om böneutrop hördes de välbekanta argumenten, det är bra för integration, demokrati, och religionsfrihet.

Den muslimska församlingen har också skapat en egen muslimsk skola, visserligen könsseparerad men bra för integration, demokrati, och religionsfrihet.

Med församling, moské, böneutrop och skola på plats, tar nu imamen nästa steg för att skapa integration, demokrati, och religionsfrihet.

Nu kräver imam Ismail Abu Helal att Sverige firar ramadan, givetvis för integration, demokrati och religionsfrihet  – men vägrar själv bry sig om kristna högtider: ”Varför skulle vi det? Vi är muslimer”

Läs mer på Nya Tider…

-Pettersson menar att för varje steg vi låter muslimerna ta så blir det MINDRE av integration och demokrati, religionsfriheten kan vi bortse från för islam är ingen religion utan en ideologi jämförbar med nazismen.

Moskéns budskap

TIDIGARE 2018-05-26. Allahu akbar – Växjös första böneutrop och islams steg för steg taktik

ISLAM. I går klockan 13 var det dags för Växjös första böneutrop vid moskén. Sveriges opartiska statsradio var på plats men lyckades inte hitta en enda Växjöbo som ogillade ljudet, däremot några som tyckte att ljudet inte var särskilt högt.

Det var lite märkligt med tanke på att hundratals personer hade samlats på Storgatan i Växjö för att protestera på uppmaning av det nya partiet Alternativ för Sverige som blev polisanmälda av en tydligen undersysselsatt poliskår.

Nåväl, så här lät Växjös första böneutrop på avstånd.

Översättning av adhan (böneutrop):

Allah är störst. Allah är störst.

Jag vittnar att det finns ingen gud utom Allah.

Jag vittnar att Muhammed är Allahs sändebud.

Kom till bön. Kom till bön.

Kom till framgång. Kom till framgång

Allah är störst. Allah är störst.

Det finns ingen gud utom Allah.

Böneutropet kallas för ”Adhan” på arabiska och betyder ”information, pålysning”. Böneutropet kom till av i huvudsak två anledningar.

Böneutropet ska påminna människor om när det var dags att be. På den tiden fanns inga klockor med alarm. När den muslimska befolkningen ökade i antal så fanns ett verkligt behov av att påminna människor om de olika bönetiderna. Men det behovet existerar knappt i dag eftersom vi har armbandsur, klockor på väggar, och i våra mobiltelefoner.

Böneutropet ska proklamera islam över en stad. Denna innebörd i böneutropet återfinns i kommentaren till ”Umdat Al-Ahkam” som är en av de viktigaste böckerna för islamisk juridik (fiqh). I den kan vi läsa under kapitlet för böneutrop ”Adhan”. Jag citerar: ”Adhan är en mycket viktig ritual i religionsutövningen av islam, man kan likna det vid den muslimska flaggan och utropet visar att folket i staden är muslimer. Det är också viktigt för proklamationen av Allahs ord och på så sätt manifestera Allahs religion (islam). Böneutropet inleds med ”takbir” genom att proklamera ”Allaho akbar” för att visa att Allah är den störste och att allting och alla, utom Allah i islam, ska böja sig. Det islamiska vittnesbördet är den andra satsen i böneutropet (Det finns ingen Gud utom Allah och Muhammed är hans sändebud). Detta bekräftar islam och proklamerar det (islam) över landet.”

Detta bekräftas även av vad Koranen säger om profeten Muhammeds uppdrag i surah 9:33 (Surat Al-Tawbah): ”Det är Han som har sänt Sitt Sändebud med vägledningen och att förkunna den sanna tron som skall föras till seger över all form av gudstro, hur förhatligt detta än kan vara för dem som sätter medhjälpare vid Guds sida.”

Bönen måste dessutom uttalas av en man, kvinnor får inte be med männen i moskén osv. Det tillåter världens enda feministiska regering.

Twittervänster brukar säga att det kan inte vara så kul för ”flyktingar” att möta  högerextrema av olika sorter i Sverige. 

-På det svarar Pettersson att det är demokrati, däremot har islam inget med demokrati att göra. Hur kul tror Twittervänstern det är för flyktingar attmöta det de flytt från i form av böneutrop och kvinnoförtryck i Sverige.

Var är kvinnorörelsen och feministerna? Var är Gudrun Schyman, Maria Ferm och Veronica Palm när världen försämras framför ögonen på er? Varför accepterar Twittervänstern detta utan att protestera?  

 • Varför diskuteras burkiniförbud och inte helheten?
 • Varför försvarar svenska hatmedia islams kvinnoförtryck? 
 • Varför försvarar feministerna av alla kön kvinnor som vill bära slöja men är tysta om dem som vill kasta av sig förtrycket?  

Förklara för mig vad som är bra med det facit som vi ser varje dag!!! PK-etablissemanget verkar blinda och ser inte islams steg för steg taktik  säger Pettersson som är en stolt islamofob.

Islam handlar om förtryck och kontroll, av kvinnor, av oliktänkande, av kristna, av muslimer, av alla. Islam är farligt, facit finns…

Det började med att de ville komma hit, sedan ville de ha särskild mat och någonstans att be, sedan ville de ha böneutrop en gång i veckan, sedan sju dagar i veckan, sedan vill de ha sharialagar och sedan vill de ha vårt land och pk-dårarna tror att de inte ska ta ett steg till…

Iran 1970

Iran idag

Afghanistan

Kairos universitet 1959

Kairos universitet 2004

Amsterdam 1980

 Amsterdam 2011

 Falun 1971

Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger. − Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien, framförallt för flickorna.

Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger.
− Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien.

Borlänge 2010

2015-01-21_1322

Mogadishu 1880

1880-talet kom engelsmän och senare italienare.

1880-talet kom engelsmän och senare italienare.

Mogadishu 1950

2015-01-21_1749

Mogadishu 1960

Somalias blev självständigt 1960

Somalia blev självständigt 1960

Mogadishu 2009

Muslimer har makten och skyller på att väst och kolonialmakterna har förstört landet.

Muslimer har makten och skyller på att väst och kolonialmakterna har förstört landet. Allvarligt talat så hade nog både muslimerna och vi det bättre under kolonialtiden.

Strand i södra Europa 1970

Beaches 1970

Strand i södra Storbritannien 2016

Brighton_2016

Behövs fler bevis?

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


12 responses to “Sverige är ett bördigt land för islam

 • Kattsand

  Det är väl inte så konstigt att det blivit ett ”bördigt land” när det blivit kontroversiellt att inte hålla med och acceptera och hotet om social utfrysning hänger i luften. Något vi kan tacka vänstern för (inklusive all vänstervriden media).

  Gilla

 • Maria Eliasson

  Vi måste ta tillbaka vårt land, ta bort bidragen, tvinga muslimerna att bo i tält och stäng alla mosk’eer.

  Gilla

 • rune

  ”Nu kräver imam Ismail Abu Helal att Sverige firar ramadan”
  Dåren ställer krav…..en spark i röven skulle han ha. Eller ännu bättre,
  en kasslerkotlett.

  Gilla

  • Sven

   Nej, du får inte säga så……eftersom kassler är det värsta jag vet!

   Du måste säga BACON för det är bland det bästa som finns. 🙂

   Gilla

   • Sven

    Glömde säga varför jag ogillar kassler och det är för att jag har träffat många kvinnor, många av dem överviktiga och de hade nätstrumpor på sig, påminde mig direkt om kassler. 🙂

    Gilla

 • Fjölet

  Ett land med förvirrade lekmanna politiker kommer det säkert ske, de har absolut noll insikt vad som sker och vad som kommer i slutändan, när de ger efter det ena efter det andra, se till att dom ( muslimerna) kommer i arbete och bidrar till samhället innan de överöser dem med bidrag och tillåter dem ta över samhället.
  Det här den totala PK katastrofen.
  sluta ställ in er för att köpa billig propaganda poäng och börja uppför er som anständigt folk och inse vart det barkar åt, ni politiker kör sverige totalt i botten, vi känner inte längre igen det här Landet.

  Gilla

 • ponnsan62

  allha för mig är en ond skepnad.
  Tycker inte om den skepnaden.
  Hur fanken kan man tro på sånt
  Kalle Anka är mycket bättre GUD.
  FÖR MIG

  Gilla

 • ponnsan62

  Hur fanken kan man ta in muslimer i ett fungerande samhälle.??

  Gilla

 • ponnsan62

  Själv tycker abu är en Skitstövel.
  Mycket inavel där verkar det som.
  Isalm för mig ,är inget gott…vad har dom gjort för framsteg…
  För mig är islam otäckt..finns ingen kärlek där
  Bara onska.
  Vad har dessa individer bidragit med.. …..,jag vet
  inget….
  Endast död.våld.män som gifter sig med 9 årigaflickor..
  Måste vara något sjukt där?
  Vad gör man med sjuka djur.?

  Gilla

 • Weronica Selby

  Varfor vill vi inte forsta att dom ar har for att ta over varat lilla land. dom har kommit langt pa nagra ar

  Gilla

 • Ståfräs

  Som Svenska kyrkan säger, ”vi har mkt gemensamt med Islam såsom barngifte, hedersvåld, balkonghopp o mkt annat också”.

  Gilla

 • rune

  Satanisterna 😈 i Svenska Kyrkan jublar, men det lär de få ångra djupt när domens dag kommer.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: