UNRWA-chef levde lyxliv med älskarinna – för svenska biståndspengar


BISTÅND. FN-chef på det Hamaskramande flyktingorganet UNRWA levde lyxliv med älskarinna – för svenska biståndspengar. Andra länder har sedan länge fryst bidragen till dem men inte Sverige: ”Det här måste utredas innan man tar till storsläggan”, säger biståndsminister Peter Eriksson (MP).

Läckta internrapporten slog ner som en bomb. ”Misskötsel av sexuella relationer, nepotism och maktmissbruk”

Biståndsminister Peter Eriksson (MP) ska alltså utreda utredningen innan något händer.

-Pettersson ser att Aftonbladet skriver om detta, tyvärr tar de betalt för att läsa hela artikeln och där går min gräns. Det räcker att veta att Sverige ger bort 51 miljarder i bistånd och 43 miljarder till EU under år 2019. Plus migrationen, plus…

Detta samtidigt som vi har svältande pensionärer i vårt land och centern skryter över att de får igenom en satsning på landsbygden i Sverige på två miljarder.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


15 responses to “UNRWA-chef levde lyxliv med älskarinna – för svenska biståndspengar

 • Karl Lilja

  Bättre att biståndspengarna går till de fattiga pensionärerna så de får existensminimum varje månad. Svenska pengar ska ges till sjuksköterskor så de stannar kvar på jobbet. Även de vanvårdade svenska barnen bör få sin lilla ersättning. Glöm inte den svenska flyktingfamiljen som flydde från Sverige från misshandel och fyrkantig byråkrati. Ge hela familjen skadestånd.

  MVH
  Kalle från Stockholm

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Världens största socialbyrå betalar !

  Gilla

 • Bajen666

  Inte en krona i bistånd innan vi har fått tillbaks den välfärd vi betalar för….varför är det så jäkla svårt att förstå.

  Dra in biståndet och gå ur EU….fan vad pengar vi fått till oss själva.

  Gilla

 • Kent

  Varför är det så kul för socialister att ge bort andras pengar till korrupta diktatorer, massmördare och diverse kriminella potentater.
  Peter Eriksson säger måste utredas. Karln är ju fullständigt från vettet.
  Vi behöver en haverikommision som utreder allt bortskänkande av våra skattepengar till diktatorer och massmördare i marxistiska kostymer från Olof Palme och framåt.

  Gilla

 • Monica

  DET HÄR SKALL UTREDAS!!! Det är så regelvidrigt så det är inte klokt. Ett parti med lite ynka över 4 procent har fått regeringsställning p g a den förhärskande PK-kulturen i Sverige. Den här Peter Eriksson jämte andra politiker och myndigheter är farlig för folkhälsan. Bokstavligt talat får man massutbilda kardiologer och psykiatriker för allmänheten som känner en sådan ilska och frustration p g a oegentligheter och godtycke från dessa ämbetsmän. Det är ju bevisat att man kan få hjärtattack och drabbas av svår psykisk ohälsa av bitterhet och indignation.

  Gilla

 • odalkvinnan

  Han har en ministerpost. Inte jag. Han har betalt. Inte jag. Trots det kan han lätt googla och se att en utredning visat hur pengarna försnillats i alla år. Ska de svenska personerna som låtit SIDA pengar gå till olika tyranner såsom Mugabe utreda en gång till?
  Dessutom är UNWRA en idiotisk ide. Palestinerna har fått pengar i över 50 år. För dem har de köpt vapen och byggt ramper mot Israel. Arafats änka är i Paris med över en miljard på kontot.
  Efter WW2 fick Europa Marshallhjälp och byggde upp Europa.
  I Afrika äter man upp utsädet och skriker på hjälp. Männen lämnar kvinnor och barn åt sitt öde och drar till Europa som ska försörja dem.
  Palestinierna har mottagit miljarders miljarder utan att åstadkomma något mer än våld och elände. Generation efter generation.

  Gilla

 • oleg

  Sverige är inte ett dugg mindre korrupt än övriga länder.

  Gilla

 • centurion

  Snacka om ambivalent betéende. Biståndet, Påstås!!! ska gå till fattiga, sjuka och svältande infödingar i resp. land. Men här hos oss går den, av skattekollektivet tungt belastade, s.k. Välfärden i stället till välmående, ljugande, tungt kriminella, bidrags-skojande Utbölingar. Man har tydligen olika syn på Adel och Tjänstehjon.

  Gilla

 • eugenecork


  frågan är om detta räcker för att ställa till den fest,
  den vi så länge efterlyst i vårt eget Kapernaum?

  Gilla

 • Erling

  Utreda utredningen! Det ska vara Sverige till det! Så ”glöms” det bort,
  inget händer och utbetalningarna fortsätter.

  Vad naiv jag har varit merparten av mitt liv! Ändå nog tacksam för det.
  Vilken känsla det var att ha tilltro och förtroende för människor. Hörde talas om korruption i andra länder. Tyckte synd om dem men var glad för att sånt
  inte ägde rum i Sverige.

  Uppvaknandet är sannerligen brutalt och definitivt inte trivsamt!

  Gilla

 • turrim

  Minister Eriksson (MP) ska utreda. Någon i det stora kansliet måste berätta för honom att det är faktiskt skattebetalarnas pengar som han har ansvar för. Han har nog lärt av Johansson att om man inte vill så kan man begrava i utredning.

  Gilla

 • Maja

  Jag har fått en fästingbett men vårdcentralen har inte råd att ta ett blodprov.
  En läkare bad att få svarta pengar när jag ville beställa en stor hälsoundersökning. Gissa från vilken kontinent.
  När jag avböjde drog han över hotfullt sina fingrar över munnen typ håll käften.

  Gilla

 • compulsoryunion

  Syftet med Sveriges massiva bistånd är att Margot Wallström ska få mer röster i socialist-FN så allt är i sin ordning.

  Gilla

 • Korvgubben

  Om folk fortfarande tror att bistånd och skänkta pengar går främst till fattiga och behövande, så är det nog dags o dra till vårdcentralen för att kolla om hjärnan funkar eller nåt. Iofs så kommer ni nog inte få nån hjälp i Sverige eftersom skatter inte går främst till fattiga och behövande här heller.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: