Fortsatt oroligt i Brandkärr


BROTTSLIGHET. Det var under fredagskvällen oroligt i den mångkulturella stadsdelen Brandkärr i Nyköping. Bland annat hördes smällare i området och flera ungdomar uppträdde stökigt, enligt Södermanlands Nyheter

Fyra personer omhändertogs bland annat för störande av den allmänna ordningen. En femte skjutsades hem till sina föräldrar av polisen som också grep en annan person misstänkt för narkotikabrott. Enligt polisen var de inblandade mellan 17 och 27 år.

Polisen har ökat sin närvaro i området efter den senaste tidens oroligheter, bland annat med stenkastning mot polis och väktare under sensommaren.

Om Brandkärr på bloggen…

…och bakom står alla kvinnor, jag tycker det är fantastiskt.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


8 responses to “Fortsatt oroligt i Brandkärr

 • Fjölet

  ”Bakom står alla kvinnor”
  Det betyder alltså rätt och slätt att vi givit dem för stora rättigheter och inte satt några regler som äkta män, anhöriga och syskon.
  De är helt uppslukade med att ömma för dom som vill sätta på dem burka , slöja och inte släppa ut dem ur hemmen, allt det som Sverige och kvinnor strävat för det senaste 100 åren ( även vad jag förstår även så tidigt som Vikingatiden).
  Vill dessa kvinnor göra sig till åtlöje, så kan vi kanske rösta om att ta bort kvinnornas rättigheter och inskränka dem, då dessa kvinnor ber sina systrar bröder och resten av sverige att be om att få bli offer för de muslimska rättigheter och sharia lagar.
  Detta var menat som ett litet inlägg på skämt, men detta är tyvärr konsekvensen med vad dessa kvinnor håller på med.

  Gilla

  • Billy Boy

   Katerina Janouch reagerade med all rätt mycket starkt på Twitter den18:e maj 2019 om det muslimska kvinnoförtrycket med sharia mm.

   Gilla

 • Bajen666

  Jag har receptet för Brandkärr och det heter ÅTERVANDRING i stor skala.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Är nu de infödda äkta svenskarna igång igen och stökar, vad ska alla stackars ensamkommande asylsökande och övriga importerade Sverige-räddare tänka och tro om var de hamnat ?
  Nej, nu får Steffes politiskt korrekta och styrda Kling och Klang ta i med hårdhandskarna mot sitt eget folk det kan ju aldrig räknas som rasistiskt kränkande eller som hets mot folkgrupp.

  Gilla

 • Nicklas

  Om man tittar på AFS torgmöte ifrån Nyköping så fattar man hur illa ställt det verkligen är.

  Gilla

 • Billy Boy

  Kommentar till ljudfilen i startinlägget ovan om …

  ”bakom står alla kvinnor, jag tycker det är fantastiskt”

  HMF-åtalad friad av domstol – jämförde ”Allahu akbar” med åsna med magont.

  En 38-årig man friades igår av Nyköpings tingsrätt efter att ha åtalats för hets mot folkgrupp för att ha jämfört en hop muslimska fundamentalister som mässade ”Allahu akbar” med en åsna med magont.

  ”Det är inte normalt att vakna till en åsna som har ont i magen” – så skrev den nyvakne mannen på Facebook förra sommaren (d v s sommaren år 2014 – min anm.) efter att på morgonen ha vaknat av en muslimsk utomhusmässa i Nyköping där ett stort antal muslimska fundamentalister stod och mässade ”Allahu akbar” i ett högtalarsystem. (Publicerad 14 mars 2015)

  Läs mer och se video på länken nedan till Fria Tider 14 mars 2015:

  https://www.friatider.se/jamforde-muslimsk-gudstjanst-med-asna-med-magont-friad-av-domstol

  Gilla

 • lasse51

  Brandkärr i Nyköping och Nyköpings poliser har blivit till ett åtlöje i hela Sverige.

  Grattis Nyköping och dess poliskår, ni vet verkligen hur man sänker en stads omdöme.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: