Har bott i Malmö i 15 år, överväger att flytta till Danmark


BROTTSLIGHET & INVANDRING. Det skjuts, bomber sprängs och det fortsätter bara på andra sidan Öresund, skriver danska Ekstrabladet

 • Regeringen måste vakna nu.
 • Sverige styrs av dårar.

Så skriver Pierre T i en av kommentarerna i Malmötidningen Kvällspostens Facebook-profil om en av de senaste bombsprängningarna i staden – den som ägde rum på tisdag kväll – och de lokala invånarnas reaktion och tankar. 

Bygg en vägg runt Malmö – Bygg en 10 meter hög vägg runt Malmö ghetto– Evakuera alla som inte har ett långt kriminellt register – och låt resten döda varandra, skriver Dragan K i een populära kommentaren.

Uno B skriver kort– Den nya Beirut. 

Malmö är värre än Mexiko: Kvällspostens artikel uppger en medborgare – Maria W. – att hon gömde sig bakom en vägg när bomben exploderade i tisdags: – Jag kommer från Mexiko och det händer mycket, men det är värre i Malmö.

Magne J. – som är dansk och har bott i Malmö i 15 år – säger till tidningen: – jag är chockad över att detta är vardag i Malmö – med skjutningar och bomber. – Vanligtvis är det lugnt och lugnt, men nu har det kommit nära. – Jag har bott här i 15 år, men överväger att flytta tillbaka till Danmark, säger Magne.

Läs hela artikeln på danska Ekstrabladet…

-Pettersson säger till kommentaren i början, ”regeringen måste vakna nu”, att jag tror Stefan, Morgan och de andra trycker på snooze och somnar om.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


11 responses to “Har bott i Malmö i 15 år, överväger att flytta till Danmark

 • Peter Skoglund

  Den socialdemokratiska ”värdegrunden”, har skapat dagens Malmö.

  Vilket skapar både ”trygghet och utmaningar” på ett annorlunda sätt. Vilket inte alla människor känner sig bekväma med.

  Gilla

 • Weronica Selby

  vi har forsokt vacka politikerna i manga manga ar

  Gilla

 • Bajen666

  Inte ens om jag hade en pistol mot tinningen skulle jag klicka på videon där rikspsykopaten Reinfeldt orerar, ty då blev helgen totalförstörd.

  Nästan så det behövs en Sobril bara av att se fanskapet på bild.

  Gilla

 • Kungen

  Blir intressant att se vad som händer när malmö inte längre får sina 15 miljoner per dag. Ja det är otroligt men sant. Det blir sanslösa 5,5 miljarder årligen. Då de flesta kommuner redan står på ruinens brant lär det inte dröja länge. Hoppas det går fort…

  Gilla

 • Korvgubben

  Tja, de röstar väl på samma parti som alltid. Som man bäddar får man ligga. Ja, jag drar alla över med en kam. Speciellt när det publiceras i MSM.

  Gilla

 • fete

  Så går det när ett land styrs av nazisten islamisten stefan löfven…..

  Gilla

 • ruben

  Kan det vara så att vissa folkgrupper är födda med tvångsmässiga behov av dessa smällande och sprängande inslag i livet? Jag kan tro det. Jag förstår bara inte varför våra myndigheter påtvingat svenskar den kulturen. Det måste utföras militära åtgärder snabbt och effektivt. Det håller inte med runda bord samtal i politisk anda. Den livsfarligt kriminella samhällsmiljön verkar myndigheterna ständigt jobba på att förstärka. Jag vet inte varför. Ge oss en regering, som vill göra något för Sverige och inte emot.

  Gilla

 • age

  ”Sverige styrs av dårar”
  = må så vara.
  – men verkligheten är att Sverige styrs av
  LANDSFÖRRÄDARE!

  Så länge socialdemokraternas kontrakt med
  Muslimska Brödraskapet, från 1999 gäller
  så styrs Sverige av muslimerna
  (Saudi Arabien?)

  Kontraktet finns!
  Kontraktet gäller!
  Kontraktet styr Sverige!
  Kontraktet är Sveriges undergång!
  Kontraktet är Vårt Fosterlands undergång!

  Gilla

 • Avmaskad

  Så länge inte mer än 50 % röstar på SD får malmöborna gilla läget. Så fungerar demokrati.

  Gilla

  • grunehetgrot

   Vi blir bara fler och fler som hoppas att sossarna skall slut att stjäla SD röster så att dom kan tillräknas alla sina 35%.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: