Fantombild på våldtäktsmannen i Rågsved


BROTTSLIGHET. Vi har tidigare skrivit om att en mörkhyad våldtäktsman sätter skräck i Rågsved, söder om Stockholm. Sedan mars har fyra överfall varav två våldtäkter inträffat. Nu går Efterlyst ut med en fantombild på den misstänkta gärningsmannen. Programmet Efterlyst sänts i TV3 klockan 20:00 i kväll. Facebook.

En gemensam faktor är att alla fall utgår från tunnelbanan och enligt polisens geografiska profilering handlar det om en gärningsman som har koppling till området.

Gärningsmannen är mellan 18-35 år, 170-185 cm lång, har smal kroppsbyggnad samt talar engelska och svenska med brytning.

I kvällens Efterlyst kommer vi också att visa övervakningsfilm från tunnelbanan där gärningsmannen syns – och polisen behöver din hjälp för att hitta honom.

Känner du igen mannen? Har du gjort iakttagelser i Rågsved som kan hjälpa polisen? Ring oss på 08-702 00 90 eller maila till efterlyst@tv3.se.

Programmet Efterlyst sänds i kväll den 5 september klockan 20:00 i TV3

TIDIGARE 2019-07-27 Mörkhyad misstänkt för fyra kvinnoöverfall i Rågsved

BROTTSLIGHET. Fyra kvinnor har överfallits i Rågsved, södra Stockholm på kort tid. Två av dem inträffade den 31 mars då två olika kvinnor attackerades av en okänd man med en kniv vid ungefär samma tidpunkt.  Den 14 juni och 7 juli skedde två överfallsvåldtäkter i Hagsätra respektive Rågsved.

Fyra kvinnoöverfall har skett i närheten av T-stationen i Rågsved. Polisen var ovetande till media började skriva om dem.

Åsa Hansson som har hand om våldtäkterna inte kände till överfallen den 31 mars innan tidningens rapportering om fallen. Förundersökningsledaren Joakim Odell som utreder ett av överfallen kände heller inte till att ytterligare en attack skett bara 20 minuter senare.

– Det är flera olika utredare som sitter på det och då vet man inte vad den andra handen gör eller vad de andra ögonen har sett för någonting. Det är en svaghet vi har i organisationen, säger Joakim Odell.

Dagens Nyheter skriver om fallen, men lämnar inget signalement: ”Likheterna handlar mycket om signalementet men också om tidpunkten, enligt Åsa Hansson. I de båda överfallen den 31 mars uppger kvinnorna att det användes en kniv med ett orange skaft, men det är ingen uppgift som hon har sett i utredningarna gällande de misstänkta våldtäkterna”.

Mitti.se

-Pettersson undrar vad polisen sysslar med? Fyra kvinnoöverfall inom någon km, och polisen känner inte till det.

Signalement enligt TV4, mörkhyad, c:a 180 cm, mössa…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


8 responses to “Fantombild på våldtäktsmannen i Rågsved

 • Maja

  ”Democracy Dies in Darkness”-The Washington Post

  Bra sagt. Och nu när hela Sverige skall släckas med tanke på att kärnkraftsverken avvecklas och folk har snart inte råd att betala hutlösa priser för el blir det här sanning för de flesta av oss.

  Gilla

 • Maja

  På¨med pannlampor alla som hjälper i frivilligorganisationer för att söka spöket.
  Bara tanken att råka ut för den mannen ger mig kalla kårar .
  Jag förstår att benägenheten för självmord ökar hos de våldtagna.
  Och värre blir det.

  Gilla

 • SVENSK

  Kanske har ovanligt många sagt ”negerboll” eller något annat ”hemskt” i närheten vilket uppehåller polisen, de måste ju prioritera!?

  Gilla

 • Tony

  För några år sen använde man sig av Kvinnliga poliser som
  lockbete, som polis är dom ju utbildad på att försvara sig, och
  med andra poliser i närheten borde det gå att fånga den här
  marodören innan han kommer upp i tio våldtäkter?

  Gilla

 • Suzie

  Att svensk polis ljuger som en häst galopperar är ett symptom på en statsmakt i totalt förfall. Såg en video med relationscoachen Lennart Matikainen där han berättade att när de bästa polischeferna byttes ut mot nya polischefer tillsatta av fd rikspolischefen Dan Eliasson så säger många poliser att dessa nya är ” chefer från helvetet”.Bilden på våldtäktsodjuret ser ut att vara en av feministiska Löfvenregimen röstboskap eller framtida röstboskap om han är illegal. Då 82 % av svenska folket verkar nöjda med det totala sönderfallet av vårt land,våldtäkter/gruppvåldtäkter,rån ,knivskärningar och misshandel av barn ,unga och gamla,mord,plundring av vårt folk och land och mycket mycket mer av barbari/krigshandlingar då de fortsätter rösta på 7 klöverligan som bedriver en landsomstörtande politisk agenda så blir det bara värre då 82:an inte verkar förstå att det är psykopater och kriminella rövare som sitter vid makten i Sverige.

  Gilla

 • age

  – men så länge våra LANDSFÖRRÄDARE, socialdemokraterna,
  har kontraktet med muslimerna kvar så har väl poliserna
  ( – och SÄPO ?) direktiv att ha överseende med det muslimerna
  gör i Vårt Fosterland?

  Kontraktet skrevs redan 1999 med Muslimska Brödraskapet och
  bestämmer att socialdemokraterna, LANDSFÖRRÄDARNA,
  ska bidra till att göra Sverige till ett islamland.

  => de har ju lyckats bra hittills!

  Kontraktet säger dessutom att S ska bidra till att muslimer får
  framträdande roller i alla viktiga styrelser i Sverige,
  INKLUSIVE regeringen!

  Som motprestation lovar muslimerna att rösta på S ………….!

  —- Sverige faller!

  Gilla

 • rune

  ”En gemensam faktor är att alla fall utgår från tunnelbanan ”

  En ”svensk” våldtäktsman minsann. 😂

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: