Höjden av ynkedom

INSÄNDARE Malmö 3-9-2019

Till Katrin Stjernfeldt-Jammeh, S, kommunstyrelsens ordförande och finanskommunalråd i Malmö. 

Din och polisområdeschef Stefan Sinteus medverkan i Aktuellt igår kväll var det mest ynkliga, fega och menlösa jag sett när det gäller att kommentera den grova brottsligheten i Malmö.

Katrin Stjernfeldt-Jammeh, S, kommunstyrelsens ordförande och finanskommunalråd i Malmö

Inte med ett enda ord berörde ni den största orsaken till att det ser ut som det gör i Malmö där det nu också ingår ihjälskjutning på öppen gata  av en ung kvinna med sitt två månaders barn i famnen, nämligen att detta dåd liksom dom flesta i samma stil är utförda av primitiva våldsbejakande varelser av utländsk härkomst, födda här i landet eller någon annanstans.

Varför i h-e är det så svårt att peka på huvudorsaken till att så gott som all grov kriminalitet som utförs här i landet kan kopplas till den rådande invandrings och flyktingpolitiken?

Hur skall ni komma till rätta med detta problemet när ni inte ens vågar nämna detta eller beröra detta med ett enda ord?

I inslaget i Aktuellt så haglade dom inlärda flosklerna från er båda under ett ständigt blinkande från din sida. Floskler som utanförskap, segregation, trångboddhet ,diskriminering och andra för länge sedan uttjänta fraser som vi hört till leda samt att samhället måste gripa in snabbare när ungdomar kommer på glid och är på väg in i kriminalitet.

I programmet så medverkade också en f d kriminell yngling och gav sin syn på saken. Naturligtvis så var ju han också av utländsk härkomst vilket man kan ta som ännu ett bevis på vilka det är som står för huvuddelen av den grova kriminaliteten i Malmö och övriga landet.

Våra fängelser är t ex överfulla och fler behöver byggas och orsaken till detta är att majoriteten av klientelet är s k nysvenskar eller skall vi kanske benämna dom för mångkulturella tillgångar?

Den enda lösningen på problemet med den grova invandrarkriminaliteten är att gärningsmännen efter avtjänat straff skickas tillbaka dit därifrån dom en gång kommit. Och det oavsett om dom hunnit bli svenska medborgare. Ett svenskt fängelsestraff är inget som avskräcker dom här individerna från fortsatt kriminalitet.

När en ung invandrarkille bränner bilar eller rånar svenska ungdomar eller något annat så bör myndigheterna omedelbart ta kontakt med föräldrarna och göra klart för dom att om deras avkomma en gång till hemfaller till dylik verksamhet så blir det enkel biljett tillbaka till hemlandet för hela familjen.

Har man fått en fristad här undan påstådd förföljelse så är det väl inte för mycket begärt att man från föräldrarnas sida inte tillåter att ens barn håller på med allsköns kriminella handlingar i det nya landet.

Jag kan nog garantera er att majoriteten av dessa familjer inför detta hot ser till att telningen håller sig i skinnet. Det hade i varje fall mina föräldrar gjort om jag på 60 – talet hade ägnat mig åt dom aktiviteter som man idag tydligen gör inom denna gruppen. Och själv hade jag också gjort det om min grabb hade varit en mångkulturell värsting när han var ung och familjen ställts inför ovanstående hot.

Så sluta dalta och lägg av med flosklandet och tala klarspråk om vad som är orsaken till problemet med all grov kriminalitet i Malmö och övriga landet.

Och nästa gång, Katrin Stjernfeldt – Jammeh, sluta upp med blinkningarna och håll istället ögonen öppna en längre tid så kanske även du ser orsakerna till problemet och till om med vågar tala om dom vilket i förlängningen kanske också kommer till någon vettig handling.

Sandor Herold, invandrare boende i Malmö

15 thoughts on “Höjden av ynkedom

 1. Sossarna är grovt ansvariga för merparten av allt elände som sker i Sverige idag. Men det är inget som förhindrar dom att skryta o skrävla om att dom är bäst på allting, sen spelar det ingen roll om det är i kommuner, landsting eller i Regering, ty trots att alla kan se spåren efter var Sossarna styrt så är deras Svansföring hög, ingen skam här inte, eller ens ett erkännande om att det inte blev så bra?

  Ja ja några saker är dom suveräna på, EGENBERIKNING, där blir dom bättre för varje år, liksom på att ljuga, lova saker och sen strunta i vad dom lovat!

 2. Kan det va så att när barnen försörjer föräldrarna genom brottslighet finns inget att tala om……..alla är nöjda.

 3. Som fd.sosse undrar jag ..Hur…vad har hänt i Sverige….kan ngn förklara detta .Allt började med Reinfeldt , MEN, att min fd. partiet gjorde det bara värre. Det går inte att rätta till längre.Det är kört. Jag är så lessen.

 4. Den där Karin är väl gift med en reoresentant av problemfolket i Malmö.
  En sådan där som skapar utmanigar.

 5. Landsförädare och femtekolonnare kan inte bättre än så !
  Norge hade oxå en egen politiskt korrekt poliskår som lydde under Tysklands ockupation och som sattes in mot det norska folket.
  Vad är skillnaden i dagens trygga heliga mångkulturella och Islamistiska Malmö och övriga Sverige ?
  Man får fortsätta att ha mycket onda tankar varje dag och hoppas att alla förrädare inom kort får ett mycket långt och kännbart straff.

  • Bra rutet, Sandor!
   Som det hette i Danmark under kriget: Klump! Ordet kan användas istället för ”skål”, och innebär: Kongen Leve, Ud Med Pakket!

 6. Sandor, att du bara orkar se på sådana program. För mig är TV:s soffor som betalmedia på papper. Jag läser rubriken, författaren och vet då direkt vad de påstår utan att ge mig en fullständigt redovisad faktabakgrund. Förspilld tid att lyssna eller läsa. Sorgligt, särskilt som vi nu måste försörja dem med vår skatt.

  • Jag håller med. Slutade glo på dumburken 2010. Långsamt kände jag hur min hjärna började fungera igen. 2011 och framåt blev jag så varse om vårt korrupta politiska system, våra fiat-monopol-valutor, den köpta media makten, genuspropagandan, global warming (hmm hmmm… just det ja ”climate change”), pedofilhärvor, frimurarordnar, osv, osv och att den översta makteliten dyrkar Lucifer. Samt att då Jesus är den enda som kan få stopp på allt detta vansinne som sker.

Kommentera