Torgmöte i Filipstad med fokus på återvandring


INRIKES. Alternativ för Sverige har sökt torgmötestillstånd i Filipstad. Mötet kommer att fokusera på partiets återvandringspolitik.

Uppdrag Gransknings reportage om invandringen till Filipstad har blivit mycket uppmärksammat. Allt fler röster hörs nu för återvandring, ett förslag som Alternativ för Sverige drivit sedan dag ett. Förra året genomförde partiet en landsomfattande återvandringsturné.

Partiet har nu sökt tillstånd för att hålla ett torgmöte i Filipstad med fokus på återvandring.

Plats: Stora torget
Datum: Tisdag 1 oktober
Tid: 17:00

Partiledare Gustav Kasselstrand kommenterar: – Vi är Sveriges återvandringsparti. Omfattande återvandring är den enda lösningen på de invandringsproblem som numera finns över hela landet.

– Filipstad är en av många kommuner som förvandlats till oigenkännlighet på grund av invandringen. Kommunens integrationschef erkänner själv att de byter befolkning. Svenskar ersätts av invandrare från tredje världen, och på grund av denna invandring står nu kommunen inför ruinens brant. Svenskarna i Filipstad ska veta att det finns ett parti som står på deras sida och som lyssnar på dem. Därför kommer vi att finnas på plats före och efter torgmötet för att träffa lokalbefolkningen.

Senare på kvällen anordnar partiet en gemensam middag hos en aktivist i Karlstad. Evenemanget är öppet för alla som är medlemmar i partiet, även de som bor utanför Värmland. Anmälningsformulär skickas ut inom kort via e-post till alla medlemmar.

För mer information; press@alternativforsverige.se

Alternativ för Sverige


9 responses to “Torgmöte i Filipstad med fokus på återvandring

 • Mats joansson

  Det blir nog inte lätt att få dessa kakelaer att åka hem som dessa politiker har fixat till det har vi inte haft terror dåd innan lär det nog bli mycket av detta nu Dom utsugarna lämnar inte detta friviligt Nä släng ut hela regeringen Å in med SD innan det är försent vilket det snart är om inte det redan är försent Fy Faen för DessaPolitiker LANDSFÖRRÄDARE UT MED DOM NU!!!! Moooorrrrggggaaaannnn

  Gilla

 • Nicklas

  Återvandringen är högst upp på agendan. Nu när ”gästerna” stannat så sjukt länge.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Som sagt, det blir definitivt en röst på AFS det enda partiet idag som står för och prioriterar återvandring och Swexit i valet 2022 precis som i valet 2018 och i senaste EU-valet !

  Gillad av 1 person

 • Peter Sjöström

  Som granne till Filipstads kommun her jag upplevt förfallet på nära håll . Tycker att facit för Filipstad och dess innevånare är lite av fall på eget grepp . De boende där har ju egna ögon att se med . De har dessutom röstat för situationen . Att sedan komma och gnälla tycker jag är dålig stil . Jag kommer ihåg politikernas satsning på Sydafrika i slutet på 90- talet och dess konsekvenser för oss skattebetalare . Det var det där evenemanget men artister mm . Hur många seriösa företagare här blev lurade ? Politikerna kunde inte ens ordna en sådan enkel resa tur o retur ens . Mvh Sjöström

  Gilla

 • Bajen666

  Bra initiativ av AfS och dessutom i rätt stad och i rätt ämne…ÅTERVANDRING, men var bereda på stenkastning och glåpord för där bor tydligen många dårar.

  Gilla

 • Tony

  Återvandring är både önskvärt o nödvändigt, men även
  betydligt stramare regler för att få komma in i landet, annars
  kommer Sverige till slut bara att bestå av tärande personer
  som bara vill ha.

  Gillad av 1 person

 • Maya

  Helt riktig strategi av AFS.Man måste visa att man finns även mellan valen.

  Gilla

 • SVENSK

  Afs program är nödvändigt för att rädda landet, som är fullståndigt ockuperat och kontrollerat minst sedan mitten på 1990- talet.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: